krakatheboy Δημοσιεύτηκε 3 Μαΐου 2023 Δημοσιεύτηκε 3 Μαΐου 2023 Να ξεκαθαρίσω ότι αφού δεν έπαθα έμφραγμα και γω (όπως είπε ο Μπαρτζώ) ας πούμε μερικά λογάκια για το σημερινό. Θα πω την αλήθεια μου. Πίστευα ότι θα χάσουμε σήμερα και ότι θα το γυρνάγαμε στην συνέχεια καθώς η ομάδα αποδίδει καλύτερα όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Δεν επιβεβαιώθηκα και μόνο παράπονο που δεν έχω. Σλούκας από τα πιο υγρά μας όνειρα. Έκανε μια πραγματικά εξωπραγματική εμφάνιση και το τελίωμα του άρμοζε. Έχει ακούσει πολλά από αρκετούς αλλά οι πραγματικά μπασκετικοί ξέρουν. Καλομάθαμε με Σπανούλη. Μας χαλάει ο Κωστάκης. Δεν χάνω άλλο χρόνο με αυτό. Ας τον χαρούμε όσο κρατάει ακόμα και αυτός. Μόνο αρνητικό κάποιες κακές άμυνες αλλά αυτό δύσκολα αποφεύγεται. Σάσα έδειξε χαρακτήρα. Έβαλε το πρώτο, έχανε όλα τα επόμενα, έβαλε τα απολύτως κρίσιμα. Μπλάκ ο 3ος καλύτερος παίκτης μας. Έλεγα μέχρι και στο τέλος της 3ης περιόδου ότι χρειαζόμαστε ένα 5ρι να δώσει πράγματα. Μπλάκ και Φάλ δεν απέδιδαν μέχρι τότε. Ο Μπλάκ μας κράτησε αρκετά στην 4η περίοδο. Οι χαμένες βολές στο τέλος θα μπορούσαν να στοιχίσουν αλλά έκανε το τέλος πιο γλυκό. Ο Φάλ δεν θυμίζει τον πύργο που μας έδειξε στο 1ο εξάμηνο. Δεν ξέρω αν έχει κουραστεί το κορμί του αλλά σίγουρα δεν ξεζουμιζόταν μέσα στην χρονιά. Πίτερς δεν πρόσφερε αλλά αμυντικά ήταν αξιοπρεπέστατος και αυτό μου αρκεί για τώρα. Μακίσικ λίγα πράγματα. Τελευταία δεν τολμάει όσο πρέπει ξανά. Λάρι λίγα πράγματα αλλά έπαιξε και λίγο. Μπορεί να του δώσει λίγα λεπτά παραπάνω ο κόουτς και να δώσει ποιοτικές ανάσες σε άλλους. Παπανικολάου βάλε ένα ανθρωπέ μου. Κάνεις χρονιά του 45% στο τρίποντο και χάνεις 3 αμαρκάριστος εντελώς. Αμυντικά ήταν εκεί αλλά θες κάτι παραπάνω από τον ''κάπτεν''. Γουόκαπ μας έχει καλομάθει σε τρομερές εμφανίσεις και όντως μέτριος τώρα μας φαίνεται σαν αν μην παίζει. Δεν είναι έτσι. Αμυντικά είναι εκεί. Δημιουργικά έπεσε λίγο και κυρίως επιθετικά έγινε άτλομος ξαφνικά και αυτός. Περιμένουμε το κάτι παραπάνω στην συνέχεια. Ελπίζω το νέο συμβόλαιο να μην τον επηρέασε. Φαινομενικά το προσπαθεί το ίδιο. Κάαναν σε 3 παιχνίδια. 1 το πήρε μόνος του σχεδόν και άλλα 2 δεν έδωσε τίποτα. Χρωστάει κάτι παραπάνω και αυτός. υ/γ να το τελιώσουμε το θέμα.. μεθάυριο (πρόλαβα) υ/γ2 ο Ιτούδης τα έχει πάει λίγο καλύτερα από Μπαρτζώ αλλά είναι βάρος το να είσαι και φαβορί (αυτό πάει και για τους παίκτες) υ/γ3 στα κρίσιμα ο Ιτούδης εμπιστεύθηκε τους Ελληνοαμερικάνους (Ντόρσει, Καλάθη). χτίζει εμπιστοσύνη για Εθνική εφόσον τον δούμε ξανά καθώς διαβάζω διάφορα περίεργα. Μεθάυριο τα νεότερα. Γαυρέικους χαιρετισμούς. 1
Recommended Posts