Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Όπως ίσως ξέρετε η ΚΑΕ έχει δημοσιεύσει από χθές αυτή τη σελίδα εδώ:

FINAL_FOUR.jpg
WWW.OLYMPIACOSBC.GR

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο TurkishAirlinesEuroleagueFinalFour2023 στο ΚΑΟΥΝΑΣ και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής:

Θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ ->

Ακολούθως, απαντήστε εδώ (όπως ξέρετε είναι κρυφό φόρουμ) γράφοντας:

Όνομα, Επίθετο, κινητό τηλέφωνο, Τμήμα, Σειρά, Θέση διαρκείας, Αριθμός ταυτότητας, Σειρά εισιτηρίων που θέλετε για το Κάουνας (υπάρχουν: Baseline Lower Bowl 300€, Corner Upper Bowl 320€, Corner Lower Bowl 450€, Side Lower Bowl 520€) Βάλτε σειρά προτεραιότητας μπροστά, πχ 1. 300, 2. 450, κλπ + αν έχετε κλείσει τα αεροπορικά σας ήδη.

Θα δώσουμε τη λίστα αυτή έξτρα στην ΚΑΕ μήπως μπορούμε να πιέσουμε το θέμα παραπάνω. Απαντήστε έως αύριο μεσημέρι

@Μέλη @Admins

ΥΓ

Να προσθέσω κάτι που είναι σημαντικό. Εξοπλιστείτε με υπομονή, αφού τώρα όλα είναι τελευταίας στιγμής. Πχ κάποιοι όπως οι Admins @Nick @Nico7 @Geo Poulidis έχουν κλείσει από Δεκέμβριο τα πάντα. Ναι με το άγχος αν θα περάσουμε. Τώρα όμως όλα θα είναι πολύ πιο ακριβά, μιλάμε για ένα κόστος στα 1500-2000€ όλα μαζί, και με άγχος ως το τέλος περίπου αν θα βρεθούν εισιτήρια, διαμονή. Είναι δύσκολο, όλη η Ελλάδα θέλει να πάει εκεί και η εμπειρία μου είναι πως λέει η ΚΑΕ πως θα έρθουν μόνο τα διαρκείας αλλά πάντα έρχονται και πολλοί που δεν έχουν καν διαρκείας.

ΥΓ2

Αν έχετε ήδη κανονίσει τα πάντα και θα πάτε, απαντήστε εδώ ώστε να το δουν οι υπόλοιποι που θα ταξιδεύσουν και να βρεθείτε εκεί κλπ. Θα οργανώσουμε ένα Live Podcast την επόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή από το Κάουνας.

• Μου αρέσει 5

Δημοσιεύτηκε

Παναγιώτης Μητρώκας θυρα 7 τμημα 222 θεση 10   6974126939  αβ575352  αν εχει κατα σειρα Baseline Lower Bowl 300€, Corner Upper Bowl 320€, Corner Lower Bowl 450€, )  (θα απαντήσω στο τηλ μονο σε γυναίκες του φορουμ...) κυριε πρόεδρε φρόντισε να εχει μεχρι 450 εισητηριο..

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Όπως είχα γράψει και στο άλλο thread, θα είμαι μέσα, τμήμα 130 πίσω από τη μπασκέτα. Προτείνω και εδώ να κάνουμε ένα τσατ στο φβ για όσους πάμε ώστε να βρεθούμε πιο εύκολα και να πάρουμε και εμείς μέρος στο podcast! Καλή τύχη και κουράγιο σε όσους αναζητούν τώρα εύχομαι! 

• Μου αρέσει 3
  • Το λάτρεψα! 2

Δημοσιεύτηκε

Καραχρήστος Νίκος θυρα 6 τμημα 320 θεση 3 6947409048 ΑΝ565542 αν εχει κατα σειρα Baseline Lower Bowl 300€, Corner Upper Bowl 320€, Corner Lower Bowl 450€

Έχουν κλειστεί αεροπορικά διαμονή από Φεβρουάριο και όπως οι περισσότεροι δεν προλάβαμε να δούμε ούτε δείγμα από εισητηρια στο site της euroleague.

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, έχω δώσει και τα 2 ονόματα σας, δε θα κάνω εκ νέου ενόχληση για αυτό (οπότε αν γράψει κάποιος άλλος πχ σήμερα ή Σάββατο δεν μπορώ να κάνω κάτι). Μου φάνηκε πολύ δύσκολο να βοηθήσει, μιας και προτεραιότητα έχουν τα πιο ακριβά διαρκείας. Θα δούμε, ελπίζω να γίνει κάτι

• Μου αρέσει 1

• Create New...