Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

hqdefault.jpg

Και ρωτάω τώρα, είναι δυνατον F4 στο Κύπελλο, και ορίζουν το πρώτο προημιτελικό (ζελα προμηθέα) στις 5 και εμάς στις 8 (πάει στο κόρακα) και ο τελικός...την Κυριακή στις 5;;;;
Περίμενα πως με Λιόλιο θα μπει ένας ορθολογισμός στις αποφάσεις αυτές, είναι δυνατόν να μην βάζουν τον τελικό να είναι  πχ 9 το βράδυ; Ρε μαλάκα τελικό κυπέλλου έχεις μετά από τόσα χρόνια θεωρητικά με Ολυμπιακό και ζελα και βάζεις να παίξουν στις 5;;;

Πέρα από αυτά, εννοείτε ότι περιμένω νίκη με Κούλα και νίκη με Ζελά. Αν δεν πάρουμε το κύπελλο, που έχει τρομερή σημειολογική σημασία όντας ο πρώτος τίτλος αφού ανεβήκαμε, μπορεί να μας τινάξει την χρονιά. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το πάρουμε

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 3

Δημοσιεύτηκε

Θεωρώντας τον Ολυμπιακό αρκετά ανώτερη ομάδα από τον Παναθηναικο, νομίζω ότι όλα αυτά με τις 2-3 ώρες παραπάνω ξεκούραση είναι δικαιολογίες που χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν για να καλύψουμε την αδυναμία μας να ξεπεράσουμε τα ψυχολογικά μας απέναντι στο βαζελο.

Δημοσιεύτηκε

Είναι η πρώτη κούπα μετά την επάνοδο, στην Ευρώπη είμαστε πολύ μπροστά τους, είναι επιτακτική ανάγκη για θέμα ψυχολογίας και των δυο πλευρών να τους καθαρίσουμε, εάν χάσουμε θα υπάρχει θέμα και στα play off μετά!

• Μου αρέσει 4
Δημοσιεύτηκε

@lancelotμήπως το ματς γίνεται νωρίς για να προλάβουν το πλοίο της ΑΝΕΚ lines για επιστροφή και ζεστές τυρόπιτες στο κυλικείο. Αυτές τις καραβισιες που οι μισές γίνονται θρύμματα στο πάτωμα.

Ελπίζω να δείξουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και στο γήπεδο.

• Χαχαχαχα 4
Δημοσιεύτηκε

Η ωρα του τελικού ειναι λίγο ακυρη. Θα μπορούσαν να τον βάλουν στις 9 και τηλεοπτικά ειναι μια χαρά ωρα και θα έχουν τελειώσει οι αγωνες ποδοσφαιρου.Οσον αφορά εμας σαν Ολυμπιακός πέφτει πάνω στον αγωνα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Λαέ του Θρύλου ,γάμα τον αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα του διερμηνέα Μπεου,που θα φάει τρία από ημίχρονο και απόλαυσε την αρμάδα του Μπαρτζώκα και τον Πριντεζαρα που θα σηκώνει το πρώτο κύπελλο από το 2011 παρακαλώ...με συγχωρεμενο Ντουντα η τελευταία κατάκτηση 11 χρόνια πριν...

Δημοσιεύτηκε
13 ώρες πριν, Ton Kouts said:

@lancelotμήπως το ματς γίνεται νωρίς για να προλάβουν το πλοίο της ΑΝΕΚ lines για επιστροφή και ζεστές τυρόπιτες στο κυλικείο. Αυτές τις καραβισιες που οι μισές γίνονται θρύμματα στο πάτωμα.

Ελπίζω να δείξουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και στο γήπεδο.

Νομίζω πως η ώρα είναι πράσινος δάκτυλος, γιατί μετά το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, σε περίπτωση ήττας θα γυρίσουν κολυμπώντας από το Ηράκλειο, οπότε θέλουν να έχει τελειώσει το ματς νωρίς για να είναι πιο ζεστό το νερό!

Δημοσιεύτηκε

Ίσως το ζήτησαν οι ομάδες για να προλάβουν να επιστρέψουν την Κυριακή στην Αθήνα ...

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

εύχομαι αυτό που είδαμε σήμερα να ήταν διαχειρηση για τον τελικό , αλλιώς δεν μας βλέπω ...

• Create New...