StamosK Δημοσιεύτηκε 21 Μαΐου 2023 Δημοσιεύτηκε 21 Μαΐου 2023 Πέρσι στο γήπεδο που το έβαλε ο Μισιτς κοιταγα την μπασκέτα μέχρι που κάποια στιγμη κατάλαβα ότι ειχε ξεκινήσει το επόμενο ματς. Φέτος καθόμουν αφου επέστρεψα στο σπίτι μου μέσα στο αμάξι και κοιταγα μια μάντρα με βλέμμα κενό. Και τωρα 1:30 την νύχτα που γράφονται αυτα έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάω έναν τοίχο. Θα αναλάβει το γκρουπ λοιπόν τον ρόλο του ψυχολόγου. Εννοείται ότι συμβόλαιο με την επιτυχία δεν εχει υπογράψει κανεις. Η μάλλον με τα κύπελλα πιο σωστά γιατί η επιτυχία ειναι δεδομένη όταν φτάνεις σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Ήταν η στιγμη της Ρεάλ και Οχι η δικιά μας. Γιατί ; Γιατί ; Γιατί παλι να μην ειναι η δικιά μας ; Ενα μας έχεις δώσει μωρή κωλομπαλα ! ΕΝΑ ! Και μας έχεις στερήσει 3. Απο την αλλη… 3/9 τελικους… δείχνει ότι δεν «το χουμε» Αυτο που πονάει πιο πολυ σε σχέση με πέρσι ειναι ότι πέρσι σηκώθηκε ένας παικταρας, πάτησε γερά και με την μαγκιά του το έβαλε. Φέτος είχαμε καθαρίσει το ματς και δεν μπορέσαμε σε 4 επιθέσεις να βάλουμε 1 καλάθι… την ώρα που αυτοί εβαλαν 2 μεγάλα σουτ και το πήραν ! Φέτος αγγίζαμε το τρόπαιο με το ενα χέρι και τελικά το χάσαμε. Ε ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ! τελος πάντων. ήταν μια μαγική χρόνια που δεν τελείωσε όμορφα. Δεν αναιρεί μια στιγμη το υπέροχο μπασκετ που παίξαμε φέτος… απλά δεν το επιβεβαιώνει για τα τυπικά ! ΥΓ. Εχω βαρεθεί να βλέπω αυτήν την τριάδα Γιουλ Σερχι Ρουντι να μας νικάει οπως θέλει σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο! Τι εξωγήινοι παικταράδες Γαμω το κέρατο μου. Τι Ματσαρα έκανε ο Τσάτσο ; ΥΓ2. Ελπίζω ο Σασα να μείνει στην ομάδα αν και όλοι λένε ότι του χρόνου θα παιζει στο ΝΒΑ. Το αξίζει σίγουρα και μακάρι να εκπληρώσει το ονειρο του αν ειναι πραγματικά αυτο ! Αλλα ρε Σασα. Μείνει και του χρόνου ειναι δικο μας ! ΥΓ3 σε περίπτωση αναχώρησης σασα τα κοράκια πετάνε χαμηλά θεωρώ. Σίγουρα δεν ξεκινάς απο το 0 γιατί έχεις κορμό, αλλα θα αλλάξει οοοολο το playbook. Πρακτικά χτίζεις ξανά. Οχι απο την αρχή, αλλα ειναι κάποιου είδους rebuild που θεωρώ ότι θα μας φέρει στο να έχουμε ρεαλιστικό στόχο αυτόν της οκτάδας και μετα βλέπουμε. ΥΓ4. Πολυ θετικό το ότι υπάρχει σοβαρο πλεονέκτημα έναντι του βαζελου για το πρωτάθλημα γιατί στην τελική μια κουπα σε κανει να ξεχνάς τα πάντα πιο εύκολα. Ειναι πολυ σημαντικό να κλείσει με επιτυχία η σεζον (θέλω να πιστευω ότι δεν θα γίνει κανένα χαρακίρι) ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ! ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… για το ΤΩΡΑ το ΠΡΙΝ το ΜΕΤΑ και το ΠΑΝΤΑ ! 2 2
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 22 Μαΐου 2023 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 22 Μαΐου 2023 Αν φύγει Σάσα και Σλου, θα πάμε για rebuild δυστυχώς. Αν μείνουν, θα μείνουν για πάντα. Στα του χθες, θα έχουμε χρόνο να τα πούμε, η αίσθηση είναι σαν το 94, με Μπανταλόνα. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε... 2 1
StamosK Δημοσιεύτηκε 22 Μαΐου 2023 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 22 Μαΐου 2023 @lancelot Γεννημένος το ‘94, έλεγα πάντα «ευχαριστώ τον θεό που δεν έζησα αυτο το πράγμα, αυτο το χαρακίρι, αυτή τη μαχαιρια του Ισραήλ.» μου ´λαχε να το ζήσω τωρα και να το καταλαβω. Ο Σασα όλοι λένε ότι εχει πάρει την απόφαση σχεδόν ήδη να δοκιμάσει την τύχη του. Θα δείξει αν μετα το χτεσινο το θεωρήσει «ανοιχτό λογαριασμό» και αλλάξει άποψη (δύσκολο). Αν μείνει ο Σασα μερικές «ενέσεις» θελουμε μόνο για να είμαστε ξανά εκει του χρόνου ανεξάρτητα τι θα γίνει με Σλουκα. Για Σλουκα δεν θέλω να μιλήσω. Περίμενα τόσα πολλα απο αυτόν γενικά και εχω φτάσει σε σημείο να λέω «Ε και να φύγει δεν πειράζει». Οπως έγραψα και στο τσατ θα γράψω στο τέλος της χρονιάς για αυτο την άποψη μου. Δεν το λέω μειωτικά για τον παίκτη. Ισως εγω περίμενα αλλα πράγματα. Ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, αλλα μάστορας στο να ακολουθήσει αυτο που πρεπει να γίνει (η και να ηγηθεί σε αυτο), Οχι όμως στο να ανακαλύψει τι πρεπει να γίνει. Τέλος πάντων. Στο τέλος αυτα !
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 22 Μαΐου 2023 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 22 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, StamosK έγραψε: @lancelot Γεννημένος το ‘94, έλεγα πάντα «ευχαριστώ τον θεό που δεν έζησα αυτο το πράγμα, αυτο το χαρακίρι, αυτή τη μαχαιρια του Ισραήλ.» μου ´λαχε να το ζήσω τωρα και να το καταλαβω. Ο Σασα όλοι λένε ότι εχει πάρει την απόφαση σχεδόν ήδη να δοκιμάσει την τύχη του. Θα δείξει αν μετα το χτεσινο το θεωρήσει «ανοιχτό λογαριασμό» και αλλάξει άποψη (δύσκολο). Αν μείνει ο Σασα μερικές «ενέσεις» θελουμε μόνο για να είμαστε ξανά εκει του χρόνου ανεξάρτητα τι θα γίνει με Σλουκα. Για Σλουκα δεν θέλω να μιλήσω. Περίμενα τόσα πολλα απο αυτόν γενικά και εχω φτάσει σε σημείο να λέω «Ε και να φύγει δεν πειράζει». Οπως έγραψα και στο τσατ θα γράψω στο τέλος της χρονιάς για αυτο την άποψη μου. Δεν το λέω μειωτικά για τον παίκτη. Ισως εγω περίμενα αλλα πράγματα. Ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, αλλα μάστορας στο να ακολουθήσει αυτο που πρεπει να γίνει (η και να ηγηθεί σε αυτο), Οχι όμως στο να ανακαλύψει τι πρεπει να γίνει. Τέλος πάντων. Στο τέλος αυτα ! O Σλούκας πρακτικά αν φύγει, θα θέλουμε ξένο για κοντό στην θέση του. Με την ελληνοποίηση του Γουόκαπ καλύψαμε αυτή την ανάγκη. Απλά δεν ξέρω αν θα βρούμε ξένο με αυτές τις αρετές και με αυτά που ξοδεύουμε συνήθως 1
Panoskara Δημοσιεύτηκε 23 Μαΐου 2023 Δημοσιεύτηκε 23 Μαΐου 2023 Ο Σλούκας ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που χάσαμε το κύπελλο. Επιθετικά που είναι το ατού του δεν ήταν καλά και αμυντικά ήταν μόνιμα μια τρύπα. Τον εξέθεσε απίστευτα ο Τσάτσο. Βέβαια ήταν και ο βασικός λόγος που πήγαμε στο Final 4 καθώς για μένα ήταν ο Μvp της σειράς με τη Φενέρ. Θέλω να μείνει αλλά όχι με μουρμούρα και γκρίνια για ρόλους και χρόνους. Πάμε να γαμησουμε τους σιχαμενους και μετά θα έχουμε παααααρα πολύ χρόνο να αναλύσουμε τα μεταγραφικά !!! Θρύλε σ αγαπώ κ ας μου κάνεις γκελες.....
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 24 Μαΐου 2023 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 24 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, Panoskara έγραψε: Ο Σλούκας ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που χάσαμε το κύπελλο. Επιθετικά που είναι το ατού του δεν ήταν καλά και αμυντικά ήταν μόνιμα μια τρύπα. Τον εξέθεσε απίστευτα ο Τσάτσο. Βέβαια ήταν και ο βασικός λόγος που πήγαμε στο Final 4 καθώς για μένα ήταν ο Μvp της σειράς με τη Φενέρ. Θέλω να μείνει αλλά όχι με μουρμούρα και γκρίνια για ρόλους και χρόνους. Πάμε να γαμησουμε τους σιχαμενους και μετά θα έχουμε παααααρα πολύ χρόνο να αναλύσουμε τα μεταγραφικά !!! Θρύλε σ αγαπώ κ ας μου κάνεις γκελες..... Διαφωνώ, δε νομίζω πως η ομάδα του Ολυμπιακού γενικότερα στηρίζεται στο σκοράρισμα του Σλου. Να πούμε για Σάσα, ναι στηρίζεται και μόνο σε αυτόν. Όλοι οι άλλοι είναι κομπάρσοι που πότε ο ένας σκοράρει, πότε ο άλλος. Πρέπει να μπούμε επιτέλους στην φιλοσοφία του Μπαρτζώ, που δεν έχει να κάνει με παίκτες ήρωες σε κάθε βραδιά. Έχει την λογική πάντα κάποιος διαφορετικός που είναι στη μέρα του. Ο Σλου στο τελικό ήταν σε όχι τόσο καλό βράδυ (όχι όμως και κάκιστο) και αυτό φάνηκε στις βολές που μας χαντάκωσαν όπως άλλοτε μας είχαν χαντακώσει με τον Παπαλουκά ή τον Ζάρκο και βέβαια δεν έπρεπε να έχει πάρει το τελευταίο σουτ. Τελευταίο σουτ που είχε καλύτερες προϋποθέσεις από ότι στη Φενέρ, αλλά με τον ίδιο σε όχι τόσο καλό βράδυ όπως έγραψα. Το παιχνίδι θα είχε τελειώσει πιο νωρίς, αν ο Σάσα τρελαμένος με την ευστοχία που είχε (στο 4ο κυρίως), δεν έπαιρνε χαζή επίθεση και πήγαινε με πλάνο να βάλει ένα δίποντο. Αν ο Φαλ δεν μαλακιζόταν αντίστοιχα και έδινε την μπάλα σε Σάσα που ήταν δίπλα του ή σε Κάναν που περίμενε έξω. Αν ο Κάναν δεν έδινε πάσα όπως έκανε αλλά σούταρε εκεί που ήταν ελεύθερος. 1, 2, 3, 4, 5 ε γάμησε μας, δώστε τους το κύπελλο. Η άμυνα στο τέλος ήταν καλή στο Γιουλ (ο οποίος έκανε και βήματα αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια) αφού βγήκε ο ψηλός πάνω του και θα μπορούσε να φάει τάπα. Δεν έφαγε, μας έκλεισε το σπίτι. Πολύ πίκρα και θα φύγει πολύ δύσκολα 2
Panoskara Δημοσιεύτηκε 27 Μαΐου 2023 Δημοσιεύτηκε 27 Μαΐου 2023 On 24/5/2023 at 11:40 ΠΜ, lancelot έγραψε: Διαφωνώ, δε νομίζω πως η ομάδα του Ολυμπιακού γενικότερα στηρίζεται στο σκοράρισμα του Σλου. Να πούμε για Σάσα, ναι στηρίζεται και μόνο σε αυτόν. Όλοι οι άλλοι είναι κομπάρσοι που πότε ο ένας σκοράρει, πότε ο άλλος. Πρέπει να μπούμε επιτέλους στην φιλοσοφία του Μπαρτζώ, που δεν έχει να κάνει με παίκτες ήρωες σε κάθε βραδιά. Έχει την λογική πάντα κάποιος διαφορετικός που είναι στη μέρα του. Ο Σλου στο τελικό ήταν σε όχι τόσο καλό βράδυ (όχι όμως και κάκιστο) και αυτό φάνηκε στις βολές που μας χαντάκωσαν όπως άλλοτε μας είχαν χαντακώσει με τον Παπαλουκά ή τον Ζάρκο και βέβαια δεν έπρεπε να έχει πάρει το τελευταίο σουτ. Τελευταίο σουτ που είχε καλύτερες προϋποθέσεις από ότι στη Φενέρ, αλλά με τον ίδιο σε όχι τόσο καλό βράδυ όπως έγραψα. Το παιχνίδι θα είχε τελειώσει πιο νωρίς, αν ο Σάσα τρελαμένος με την ευστοχία που είχε (στο 4ο κυρίως), δεν έπαιρνε χαζή επίθεση και πήγαινε με πλάνο να βάλει ένα δίποντο. Αν ο Φαλ δεν μαλακιζόταν αντίστοιχα και έδινε την μπάλα σε Σάσα που ήταν δίπλα του ή σε Κάναν που περίμενε έξω. Αν ο Κάναν δεν έδινε πάσα όπως έκανε αλλά σούταρε εκεί που ήταν ελεύθερος. 1, 2, 3, 4, 5 ε γάμησε μας, δώστε τους το κύπελλο. Η άμυνα στο τέλος ήταν καλή στο Γιουλ (ο οποίος έκανε και βήματα αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια) αφού βγήκε ο ψηλός πάνω του και θα μπορούσε να φάει τάπα. Δεν έφαγε, μας έκλεισε το σπίτι. Πολύ πίκρα και θα φύγει πολύ δύσκολα Όταν έγραψα ότι δεν ήταν καλά επιθετικά εννοούσα όχι μόνο το σκοράρισμα αλλά γενικά τις αποφάσεις που έπαιρνε στην επίθεση τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά.
Recommended Posts