Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ] - Ψηφοφορίες  

16 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ 2022-23 Ι Τελικοί, Gm 2] @ PAO (08/06, 21:15) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Ο Ολυμπιακός με αρκετή δόση δυσκολίας και άγχους κατάφερε να κάνει το 1-0 στους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον σειρά έχει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη το βράδυ. Σε επανάληψη σκηνικού που έχουμε δει αρκετές φορές φέτος η ομάδα δυσκολευόταν να ανοίξει τη διαφορά και να τελειώσει ένα παιχνίδι που ήλεγχε δίνοντας αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να κλέψει το μάτς. Η ποιότητα του θεάματος έπεφτε σε ανάλογο ρυθμό με τη συγκέντρωση των παιχτών μας και ο αγώνας στα τελευταία λεπτά απέκτησε ένα αχρείαστο σασπένς. Όμως η στελέχωση του αιώνιου αντιπάλου και η πορεία που έχει κάνει φέτος δεν του έχουν δώσει το ειδικό βάρος να μπορεί να κερδίσει παιχνίδια που φαίνονται χαμένα για 39 λεπτά κι έτσι, έστω και δύσκολα, φτάσαμε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του double. Το παιχνίδι δε χρήζει βαθιάς ανάλυσης καθώς τα τελευταία δύο χρόνια ακόμα και στις ουκ ολίγες περιπτώσεις που δεν έχουμε παίξει καλά, η διαφορά κλάσης είναι τεράστια και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Σε συνδυασμό με τη συσσωρευμένη κούραση και απογοήτευση η κακή εμφάνιση εν μέρει έχει λογική. Ωστόσο αυτή η σεζόν μας υπενθύμισε με πολύ οδυνηρό τρόπο ότι τίποτα δεν τελειώνει πρόωρα ούτε από μόνο του και πάνω σε αυτή τη βάση θα πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε άμεσα.

Περιμένουμε τις προβλέψεις του καθενός σχετικά με την έκβαση του δεύτερου τελικού, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Τρέχει ο διαγωνισμός για τη φανέλα του Σάσα Βεζένκοφ, ευγενική δωρεά της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η κλήρωση θα γίνει στις 25 Ιουνίου και για συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται το ελάχιστο των 15 πόντων για κάθε μέλος καθώς και η κοινοποίηση της δημοσίευσης του διαγωνισμού μας στο Facebook. Ας ελπίσουμε ότι η φανέλα δε θα είναι συλλεκτική. Καλή επιτυχία!

@Μέλη @Βετεράνοι

• Μου αρέσει 4
  • Απαντήσεις 19
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Μακάρι να μείνει γμτ, κατά τα άλλα θα πω Φαλ με 16 πόντους

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

σακ 16 ποντοι!

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Μας είδα όχι απλά άδειους και ταλαιπωρημένους αλλά και χωρίς ικμάδα πάθους παρόλο που διακυβέβεται ένας τίτλος, με εξαίρεση τα πρώτα 12 λεπτά. Η ομάδα είναι ακόμα με το μυαλό στο Κάουνας αλλά υπάρχουν και άλλες δαμόκλειες σπάθες πάνω από το κεφάλι μας και φαίνεται, αρχης γενομένης με την παραμονή ή όχι του Σάσα που θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα φύγει, αλλά και τις ανανεώσεις των Κάνααν και Σλούκα. Μακάρι να ήταν απλά ένα ματς και στο ΟΑΚΑ να κάνουμε περίπατο αλλά δεν νομίζω. Για να είμαστε δίκαιοι, η ομάδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία φέτος και είναι φυσιολογικό να υπάρχει πνευματική κούραση. Ίδωμεν

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Θα πω Σλούκας καθώς περιμένουμε περισσότερα από αυτό ειδικά χωρίς Κάαναν τώρα. 15 πόντοι, 7 ασίστ, 2 ριμπάουντ.

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Χειρότεροι πιστεύω ότι δεν μπορούμε να είμαστε ούτε τόσο υπερόπτες. Θεωρώ θα νικήσουμε ευκολότερα με 8-10 πόντους. MVP Σάσα που δεν τους βλέπει με 19 πόντους 

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Το ΟΑΚΑ πάει πολύ στον Σλουκα. 18 πόντοι με 8 ασίστ 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Βεζενκοφ 17 πόντους 

Δημοσιεύτηκε

Έγινε κι αυτό....διαμαρτύρονται για την διαιτησία οι Βάζελοι!!! Αυτή την φορά πιστεύω θα κερδίσουμε πιό άνετα απο ότι την Κυριακή. Το αντιμπάσκετ που παίζουν οι αντίπαλοι δεν πρέπει να επειρεάσει τους παίκτες μας. Λίγο πιο σοβαροί να είμαστε και δυό- τρείς παίκτες ακόμη πιο κοντά στα στάνταρ τους θα κάνει εύκολο το πέρασμα μας απο το Ο.Α.Κ.Α. 

Σάσα ξανά MVP με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ...

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Δεν μπορεί θα κάνει ένα καλό ματς ο Σλούκας, 15 πόντους 7 ασίστ 

Δημοσιεύτηκε

Σλούκας 22 πόντους, 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ

• Admins
Δημοσιεύτηκε
14 ώρες πριν, Σπύρος Μιχαλόπουλος έγραψε:

Έγινε κι αυτό....διαμαρτύρονται για την διαιτησία οι Βάζελοι!!! Αυτή την φορά πιστεύω θα κερδίσουμε πιό άνετα απο ότι την Κυριακή. Το αντιμπάσκετ που παίζουν οι αντίπαλοι δεν πρέπει να επειρεάσει τους παίκτες μας. Λίγο πιο σοβαροί να είμαστε και δυό- τρείς παίκτες ακόμη πιο κοντά στα στάνταρ τους θα κάνει εύκολο το πέρασμα μας απο το Ο.Α.Κ.Α. 

Σάσα ξανά MVP με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ...

Ισχύει ότι ο βαζελος στηρίζει το παιχνίδι του κυρίως στην καταστροφή του δικού μας, παρά στη δημιουργία δικών του προϋποθέσεων. Οι φλατ άμυνες 2-2 που εφαρμοσε και ο Πινακοθραύστης του Βόσπορου, αποδίδουν και είναι ξεκάθαρα η αχίλλειος φτέρνα μας. Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι χειρότερο ματς να κάνουμε είναι πολύ δύσκολο. 
Όσο για τη διαιτησία, γίνεται να χάνουν με χειρουργεία κάθε ματς και μετά να σκούζουν ότι αδικήθηκαν; 

• Μου αρέσει 2
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Geo Poulidis έγραψε:

Ισχύει ότι ο βαζελος στηρίζει το παιχνίδι του κυρίως στην καταστροφή του δικού μας, παρά στη δημιουργία δικών του προϋποθέσεων. Οι φλατ άμυνες 2-2 που εφαρμοσε και ο Πινακοθραύστης του Βόσπορου, αποδίδουν και είναι ξεκάθαρα η αχίλλειος φτέρνα μας. Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι χειρότερο ματς να κάνουμε είναι πολύ δύσκολο. 
Όσο για τη διαιτησία, γίνεται να χάνουν με χειρουργεία κάθε ματς και μετά να σκούζουν ότι αδικήθηκαν; 

Ο βάζελος είναι λογικό να καταφεύγει σε τακτική Φενέρ. Είναι χάλια ομάδα, κάνει ότι μπορεί να μείνει στον αγώνα. (Η φενέρ δεν ήταν λογικό, αφού είχε τόσες λύσεις αλλά είπαμε, ηττούδης). Κατά τα άλλα θα πρέπει ο Μπαρζώ να βρει τεχνάσματα ώστε να λύσει το μειονέκτημα αυτό. Όχι για τον ζελά όπου είτε 3-0 ή 3-1 ή 3-2 θα το πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά για του χρόνου αν παραμείνει ο Σάσα

• Μου αρέσει 2

• Create New...