Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ] - Ψηφοφορίες  

17 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ 2022-23 Ι Τελικοί, Gm 3] vs PAO (11/06, 21:15) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Σε ένα αχαρακτήριστο ματς ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία και το ισχνό προβάδισμα στα τελευταία λεπτά και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά. Μια σειρά που είναι πιθανό να τραβήξει παραπάνω απ ότι οι περισσότεροι νόμιζαν καθώς οι δυσκολίες πολλαπλασιάζονται και οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο κι επηρεάζουν παίχτες και ανθρώπους των ομάδων. Όλη η τοξικότητα της ελληνικής κοινωνίας απελευθερώνεται με κάθε μορφή στο εκτεθειμένο ανεπανόρθωτα ελληνικό μπάσκετ και το σαθρό οικοδόμημα των φορέων που το στεγάζει. Η μόνη ελπίδα του Παναθηναϊκού να σώσει τη χρονιά και να ικανοποιήσει το ναρκισισμό του προέδρου του είναι να παίξει με τους εφιάλτες μας από τη Λιθουανία, την κόπωση που έχουμε, την ανικανότητα των Ελλήνων διαιτητών και τους γνωστούς θερμοκέφαλους οπαδούς μας που ατιμώρητα πληγώνουν την ομάδα χρόνια, σχέδιο που προς το παρόν λειτουργεί. Θα μπορέσει ο Μπαρτζώκας να συσπειρώσει τους παίχτες απέναντι στο βαρύ κλίμα των αποδυτηρίων και της εξέδρας αλλά και στην τεράστια κούραση για να πάει το παιχνίδι στους αγωνιστικούς όρους που θέλει και να ανακτήσουμε το προβάδισμα;

Περιμένουμε τις προβλέψεις του καθενός για την έκβαση του κρίσιμου τρίτου τελικού καθώς και τις σκέψεις σας για σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Σε περίπτωση επιτυχημένης πρόβλεψεις ο νικητής κερδίζει επιπλέον συμμετοχές που θα εξαργυρωθούν στην κλήρωση της φανέλας του Σάσα Βεζένκοφ που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα. Όλη η Ευρώπη υποκλήθηκε στη δουλειά των παιχτών και του προπονητή φέτος, ας μην αφήσουμε φαντάσματα και αναχρονιστικές ελληνικές λογικές να βγουν από τη ντουλάπα και να αμαυρώσουν μία χρονιά που στο συντρηπτικά μεγαλύτερο μέρος της έχουμε παίξει εξαιρετικό μπάσκετ. Καλή επιτυχία :olympiakosbc:

@Μέλη  @Βετεράνοι

• Μου αρέσει 2
  • Απαντήσεις 15
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοφιλείς μέρες

Δημοσιεύτηκε

Σλούκας 15 πόντους  7 ασίστ 

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Γουοκαπ θα τους τιμωρήσει γι αυτό που του έκαναν χθες. 17 πόντους και 8 ασσίστ.

• Μου αρέσει 1

Δημοσιεύτηκε

Χάθηκε το σερί αλλα δεν χάνουμε το δάσος. Χωρίς γκαρντ ουσιαστικά και εκτός το πιο βαρύ πυροβολικό πάλι χάσαμε στο καλάθι μετά από τρελό σουτ από έναν παίκτη που δεν το πολυέχει και ενώ εμεις χάσαμε τις 2 τελευταίες επιθέσεις. Δεν ξέρω αν ο Σλούκας θα είναι στο 100%. Θα πάω με Γουόκαπ για την διαφορά. 16 πόντοι, 6 ασίστ, 2 κλεψ'ιματα, 3 ριμπάουντ.

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Νίκη με 10+ πόντους. Παπ 20 πόντους, Γουοκαπ 8 ασίστ! Θεωρώ γίνονται λάθος διαχειρίσεις από τον σκακιστή από το τελευταίο λεπτό με Ρεαλ μέχρι σήμερα... δεν ψάχνω πάρκινγκ ΣΕΦ και τέτοια απλά εκφράζω άποψη!Πάμε γερά για το 2-1

20230611_091402.jpg

• Το λάτρεψα! 3
Δημοσιεύτηκε

Νίκη σε παιγνίδι που ο Σλούκας θα βγεί μπροστά και με 18 πόντους 6 ασσίστ θα είναι ο MVP του αγώνα.

• Create New...