Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βραβεία της χρονιάς 2022-2023!

[2022-2023] Ψηφοφορίες  

46 μέλη ψήφισαν

1. 1. Ποιός είναι ο πραγματικός MVP της χρονιάς για σένα;

• Σκακιστής
    • Θωμάς
    • Ισαίας
      0
    • Μιχάλης
      0
    • Γιαννούλης
      0
    • Τζώρτζ P
      0
    • Μουσταφά
      0
    • Σλούκι
      0
    • Σάσα
    • Παπ
      0
    • Τζόελ
      0
    • Αλέκος
      0
    • Ταρίκ
      0
    • Μακχύσικ
      0
  2. 2. Ποιος αντίθετα ήταν μια απογοήτευση φέτος;

• Τζόελ
    • Ισαίας
      0
    • Ταρίκ
    • Αλέκος
    • Γιαννούλης
    • Μιχάλης
      0
    • Σλούκι
  3. 3. Ήταν η καλύτερη ομάδα μας ever η φετινή με το Τρέμπλ στην Ελλάδα και το παρά ένα σουτ Ευρωπαικό τρόπαιο;

4. 4. Είναι ο Σκακιστής ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ποτέ;

5. 5. Η στιγμή της χρονιάς που έμεινε χαραγμένη μέσα μου (πολλαπλές απαντήσεις, έως 3)

• Το τρίποντο του Σλούκι στην Φενέρ
    • Το 10λεπτο "τρόμος" με Μονακό στον ημιτελικό του F4
    • H εμφάνιση "μαζεψτε τα παιδια, ξεκίνησε πορνο" στο 4ο τελικό του πρωταθλήματος όπου οδήγησε του ζελαδες να σπάσουν τα πάντα όλα
    • Το τρίποντο του Σέρχιο
    • Το καλάθι του Γιούλ
    • Το χαμένο διποντο του Σλούκι στο τέλος
    • Τα φιλάκια του Μπαρτζώ στο ΟΑΚΑΝΑ
    • Τα Γαλλικά όλη της χρονιά του Μπαρτζώ σε Λάρι και άλλους
  6. 6. Ποιος δεν θέλεις να φύγει από όσους έληξαν τα συμβόλαια (έως 2 απαντήσεις για να είναι πιο δύσκολο)

7. 7. Με ποιον από όσους ακούγονται για να έρθουν έχεις ενθουσιαστεί παραπάνω;

• Μίλου
    • Τάιλερ
    • Ένα ακόμα γκάρντ
    • Κλάιμπερν
  8. 8. Γενική ερώτηση, ποια φάση έμεινε χαραγμένη στο μυαλό σου ever;

• Το τρίποντο του Βασίλη μέσα στο ΟΑΚΑΝΑ και τα 20.000 αγάλματα
    • Το πεταχτάρι του Πριπρι στην Πόλη
    • Το τρίποντο του Άγιου Γεώργιου στο ΣΕΦ
    • Τα συνεχόμενα τρίποντα του Βασίλη στο Λονδίνο
      0
  9. 9. Γενική ερώτηση, θα πάρεις διαρκείας του χρόνου;

10. 10. Γενική ερώτηση, αν βγάλουμε φούτερ με το σήμα μας, θα το αγόραζες; (25-40€ κόστος)

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Πρόεδρος

@Μέλη @Admins @Τουρίστες @Βετεράνοι

Screenshot_5-removebg-preview.png

Καλησπέρα σε όλους και όλες, η χρονιά έκλεισε όπως ακριβώς έπρεπε, με ένα ακόμα ντάμπλ (τρέμπλ βασικά) και αν δεν έσπαγαν το δημόσιο γήπεδο που πήραν τσάμπα, θα είχε και μια 50άρα διαφορά. Ας είναι όμως! Θέλουμε τη γνώμη σας για τις παρακάτω ψηφοφορίες, θα κρατήσει η ψηφοφορία ως της 23 Ιουλίου και θα κάνουμε μια κλήρωση όπου ο νικητής θα κερδίσει 120 πόντους για τον επόμενο διαγωνισμό μας (που σημαίνει 8 επιπλέον συμμετοχές με την αναλογία 15 πόντους η κάθε συμμετοχή) + ένα μπλουζάκι από αυτά που θα βγουν φέτος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός (θα μπορούσαμε να σας το δώσουμε στα μέσα Σεπτεμβρίου) για το νταμπλ. Ενώ συμμετοχή στις ψηφοφορίες έχουν όλοι, θυμίζω στα δώρα έχουν δικαίωμα μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες που όμως έχουν rank Βετεράνος (θυμίζω στα γρήγορα, πως το rank το παίρνετε αυτόματα αν κάνετε εγγραφή, σας δώσουμε πρόσβαση ως μέλος (για να την πάρετε θα πρέπει να απαντήσετε στις ερωτήσεις που βγαίνουν μετά την εγγραφή σας + να μας αρέσουν όσα θα δούμε) και να κάνετε το ελάχιστο 5 αναρτήσεις που όμως θα είναι κανονικές, όχι spam

Για το σχόλιο σας, χρησιμοποιήστε το νούμερο της ερώτησης, πχ 1 και μετά κάντε την ανάλυση σας  -> (ψήφισα τον Μακχύσικ γιατί .... κλπ)

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

• Μου αρέσει 2

• Απαντήσεις 19
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

• Πρόεδρος

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. Σάσα. Τα έκανε όλα φέτος, και στο τελικό όπου δεν κρύφτηκε αλλά απεναντίας ήταν εκεί. Είναι κρίμα που με τέτοια εμφάνιση δεν πανηγύρισε και το Ευρωπαικό

2. Σίγουρα και ο Ταρίκ, αλλά το πρόβλημα εκεί ήταν εξω-αγωνιστικό όπως έχω γράψει. Ο Τζόελ ήταν τουρίστας όλη την χρονιά, κάπως φάνηκε παραπάνω στο τέλος της αλλά παραμένει πολύ μεγάλο συμβόλαιο για όσα έδωσε στην ομάδα. Είναι και αρκετά ξενέρωτος νομίζω, στο καλό να πάει (στην αγκαλία του Ηττούδη λογικά)

3. Αν συνυπολογίσουμε πως ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος παντού πρώτη και πως έχασε το Ευρωπαικό για ένα μπλακαουτ στο τέλος, θεωρώ ναι ήταν η καλύτερη. Και τότε στην πόλη, όλη την χρονιά δεν είχαμε πάει καλά, ενώ και στο Λονδίνο το ίδιο όπου ευτυχώς νικήσαμε στο τελευταίο ματς και με ανατροπή θυμίζω. Αν η ερώτηση ήταν για το καλύτερο F4, εκεί θα ψήφιζα το Λονδίνο

4. Είναι για μένα ναι. Έχει πάρει Ευρωπαικό στο παρελθόν, ήταν και ο πρώτος Έλληνας, θα πάρει σύντομα, είναι διαόλιας που γενικά είμαι και εγώ, γαύρος που πόσο πιθανό να το βρεις αυτό γενικότερα. Καλός και ο Ντούσαν φυσικά αλλά μην ξεχνάμε πως στο τέλος της χρονιάς δεν δέχθηκε τα λιγότερα χρήματα ενώ φυσικά δεν ξεχνάω και τον άλλο διάόλια που είχαμε, τον Ιωάννιδη αλλά παραμένει ο Μπαρτζώ καλύτερος. 2 χρονίες back2back καλύτερος στην Ευρώπη, ποιος το έχει καταφέρει αυτός;

5. Θα ήταν μαγικό να το έχουμε πάρει, μετά από όσα είδαμε και στο F4 και λίγο πριν με το τρίποντο του Σλούκι. Ψηφίζω το 10λεπτο τρόμος με Μονακό, το τρίποντο του Σλούκι, και δυστυχώς το καλάθι του Γιόυλ που μου γάμησε εν μέρη το καλοκαίρι (σίγουρα το ντάμπλ βοήθησε αρκετά να ξεχαστώ)

6. Εντάξει ο Παπ θεωρώ θα μείνει, για αυτό ψηφίζω τους άλλους 2. Ισαίας κέρδισε τις εντυπώσεις στο F4, ας μείνει να είναι και ο @Κώστας Σπανός happy!

7. Μιλού, είναι δεδομένο πως θα υπογράψει. Θα γίνει της ΠΟΥΤΑΝΑΣ! (ειδικά αν μείνουν όλοι)

8. Το τρίποντο του Βασίλη για μένα εκεί μέσα νικάει το πεταχτάρι του ΠριΠρι. Ήταν η απόλυτη ηδονή μέσα στην έδρα τους. Τα 20.000 αγάλματα θα είναι για μένα η καλύτερη (αθλητική) ΚΑΒΛΑ που είχα ποτέ

9. Ναι σκοπεύω να πάρω

10. Θα πάρω. Θυμηθείτε πως θα στηρίξετε τα έξοδα που έχουμε για τον σέρβερ (ένα 10% θα πάει εκεί) + θα έχω κάτι να φοράω στο ΣΕΦ του χρόνου πάντα. Αν γίνεται να βγει στα 25€ τόσο το καλύτερο, αλλά θα έδινα έως και 40€ εγώ.

Αυτάαααααααααααααααααααα, σειρά σας!

• Μου αρέσει 1

• Admins

1. Σασα, ο MVP του πρωταθληματος και της Ευρωλιγκας περαν καθε αμφιβολιας. Αν δεν ηταν αυτος θα ηταν ο Ουοκαπ που απο τοτε που ηρθε μας εχει ανεβασει επιπεδο και παιζει ασταματητα.

2. Για μενα ο Πιτερς. Λογω και του τροπου παιχνιδιου του περιμενα πολλα περισσοτερα πραγματα. Ισως επρεπε να παρει περισσοτερο χρονο στο 3 οπως εγινε στα τελευταια 2 ματς του πρωταθληματος.

3. Νομιζω ναι, οχι μονο λογω των τιτλων και αυτων που ηρθαν και αυτου που χαθηκε για ενα σουτ. Περισσοτερο λογω της καθολικης αναγνωρισης οτι η ομαδα φετος επαιξε το καλυτερο μπασκετ σε ολη την Ευρωπη.

4. Ναι σιγουρα. Οχι πως ο Ιβκοβιτς η ο Ιωαννιδης δεν αξιζουν κι αυτοι αυτον τον τιτλο, αλλα το μπασκετ που παιζει η ομαδα σε συνδυασμο με το μπατζετ και την διαφορα με τις αλλες διεκδικητριες ομαδες της Ευρωλιγκας δειχνουν οτι ο κοουτς Μπι εχει κανει απιστευτη δουλεια. Δικο του ειναι αυτο το δημιουργημα.

5. Το σουτ του Σλουκι στην Πολη που χωρις αυτο πιστευω οι περισσοτεροι θα κλαιγαμε τα λεφτα που δωσαμε για να παμε Καουνας και να δουμε Μονακο - Φενερ. Το δεκαλεπτο του τρομου με Μονακο γιατι γραφτηκε ιστορια που δυσκολα πιστευω θα ξεπεραστει στο μελλον και τελος το γαμημενο σουτ του Γιουλ που θα μας στοιχειωνει χρονια και θα το συζηταμε οπως το τριποντο του Κορνιλιους Τομπσον.

6. Ψηφισα την λογικη επιλογη του Σασα και την συναισθηματικη του αρχηγου και  λογω του οτι ειναι αδυναμια μου.

7. Κλαιμπερν, παρολο που δεν δινω ουτε 10% πιθανοτητες. Αν ερθει δωστε την κουπα απο τωρα να μην κουραζομαστε.

8. Το πεταχταρι για ολα τα συναισθηματα που μας εφερε η πιο αρχιδατη ανατροπη στην ιστορια της Ευρωλιγκας.

9. Πηρα ηδη

10. Θα παρω εννοειται

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

1. Ψήφισα Σάσα γιατί η χρονιά που έκανε ήταν εξωπραγματική. Δεν θυμάμαι τόσο dominant σεζόν από άλλο παίχτη τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια. Επιλαχών ο σκακιστής για την ομαδάρα που έφτιαξε.

2. Ήμουν ανάμεσα σε Τζοελ και Αλέκο. Ψήφισα Τζόελ γιατί αφενός περίμενα πολύ περισσότερα και αφετέρου ο Αλέκος έδωσε πράγματα σε μεμονωμένα ματς ενώ ο Μπολομποι κατέληξε 3ος σέντερ.

3. Ψήφισα όχι γιατί θεωρώ καλύτερη ομάδα της ιστορίας μας την ομαδάρα του Μπαρτζώκα πάλι που πήρε το Ευρωπαϊκό στο Λονδίνο. Sorry Ολυμπιακέ 22-23 αλλά εκείνη η ομάδα έριξε 100 στον τελικό στη Ρεάλ με Γιουλ-Σερχιο-Ρουντι-Μιροτιτς στα prime τους και όχι στα 38...

4. Ψήφισα όχι. Χίλια συγγνώμη Γιωργαρε έχεις φτιάξει ομαδαρες αλλά ρε γαμωτο ο Ντουντα δεν μπορεί να ξεπεραστεί από κανέναν μέσα μου. Έχει και 2 Ευρωπαϊκά έναντι ενός που τα πήρε μετά από συνεχόμενες απογοητεύσεις που είχαμε !

5. Ψήφισα το τρίποντο του Σλουκα που ήταν η μεγαλύτερη καύλα της χρονιάς, το ηδονικο 10λεπτο με Μονακό που δεν έχει επαναληφθεί ποτέ και τη μεγαλύτερη μαχαιριά της σεζόν που ήταν το καλάθι του Γιουλ το οποίο με έχει στοιχειώσει.

6. Πανευκολη ερώτηση. Ψήφισα Κώστα και Κώστα αφού του Σάσα το συμβόλαιο δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να μας πληρώσουν για να τον πάρουν. Άρα εκμεταλλευομαι το λάθος του συντάκτη...🤣🤣

7. Μιλου είναι απίστευτη προσθήκη και είμαι ενθουσιασμένος με την επιστροφή του. Ψήφισα Clyburn όμως διότι ο τύπος είναι σε άλλο επίπεδο...

8. Και οι 4 φάσεις είναι αλησμόνητες καύλες όμως ψήφισα το πεταχταρι στην Πόλη γιατί απλά δεν γίνεται να μην ψηφίσω αυτό... Δεν υπάρχει αυτό που έγινε σε εκείνο το ματς.

9. Η απόσταση και οι υποχρεώσεις δυστυχώς δεν μου επιτρέπουν να μπορώ να είμαι συχνά στο γήπεδο οπότε όχι δεν θα πάρω.

10. Ψήφισα ναι γιατί θα ήταν καλή φάση σε μια εξέδρα 20-30 άτομα από το γκρουπ με τα διακριτικά τους αλλά στην πραγματικότητα είμαι αναποφάσιστος. Ψηφίζω ΔΞ/ΔΑ... 

• Μου αρέσει 1

Σκακιστής. Χωρίς αυτόν κανείς δεν θα έπαιζε έτσι.

Πριπρι χαλαρά.

Διαρκείας θά είχα σίγουρα αν έμενα ακόμη Πειραιά.

Τα φούτερ τα περιμένουμε πριν τον κοβιντ.....γκρρρρρ

• Μου αρέσει 1

Αν εξαιρέσουμε το καταραμένο τρίλεπτο του τελικού στο Kaunas η εικόνα που έβγαλε η ομάδα μας όλη την χρονιά ήταν καταπληκτική...

Θέλω να πιστεύω οτι κάτι αντίστοιχο θα πετύχουμε και του χρόνου αφού η διοίκηση το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι υπεύθυνοι για την στελέχωση της ομάδας έχουν την γνώση και την θέληση να πάμε ένα βήμα παραπάνω...

Τροποποιήθηκε > από Σπύρος Μιχαλόπουλος
Ψήφισα Σάσα για MVP της χρονιάς γιατί ήταν ο στιλωβάτης της ομάδας όλη τη χρονιά..Ανάμεσα απο Joel και Αλέκο ψήφισα Bolomboy ως τον παίκτη που δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του..Απο τις στιγμές που μου έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό είναι το πεταχτάρι ..
  • Μου αρέσει 1

1) Aς ξεκινησουμε λοιπον με τον mvp της χρονιας, ο Σασα ειναι για μενα ο mvp της χρονιας,  δεν μπορω να παραβλεψω τον σλουκα και τον φαλ μα πλυ περισσοτερο τον προπονητη μας, δεν τον ψηφισα γιατι παραμενω ακομα πικραμενοσ με την τελευταια αμυνα στον τελικο του final four, θα επρεπε να εχει αντιδρασει διαφορετικα για εμενα παντα.

2) Περιμενα περισσοτερα ολη τη χρονια 

3)θεωρω οτι φετοσ ηταν η καλυτερη ομαδα τησ ιστοριας μασ

4)Για τον προπονητη θεωρω τον καλυτερο που περασε απο τον ολυμπιακο τον Ντούντα και sorry σκακιστη

5)Το τριποντο του σλούκα στη φενερ η απολυτη καυλα τησ χρονιάς

6)Σλουκι και Σασα για να συνεχισουν σπουδαια εργαλεια στην ομαδα

7)Μιλου και η ρακετα σου γινεται ανικητη

8)Το πεταχτάρι του πριντεζι στο τελευταιο δευτερολεπτο που παιρνεις και το ευρωπαικο, μαζι με την ανατροπη στο σκορ απο την κολαση στον παράδεισο με τον αγιω γεωργιο

9)είμαι χρονια με διαρκειασ στο ποδοσφαιρικο τμημα θα προσπαθησω φετος να ενισχυσω και το μπασκετ και να χαρω απο κοντα τισ μοναδικεσ στιγμες μασ

10)θα ηταν καλη ιδεα α βγουν μπλουζακια και να γινει διαφημιση στο γκρουπ μας θα παρω εννοειτε

• Μου αρέσει 1

1. Σάσα καθαρά και ξάστερα όπως και να το δεις.
2. Μπολομπόι. Ενώ ξεκίνησε καλά έπεσε πολύ γρήγορα και γενικά πραγματικά περιμέναμε αρκετά περισσότερα βάση και του μισθού του. Ο Μπλάκ έπαιρνε λίγ ακαι πρόσφερε πολλά στο 2ο μισό. Ο Κάαναν έστω στο τέλος πρόσφερε κάτι. Ο Πίτερς έδειξε επίσης πολύ λίγα μπροστά στον μισθό του αλλά του δίνω μια δικαιολογία ότι είχε μπροστά του τον Σάσα και έπαιζε πολύ λίγο και σπαστά πολλές φορές. Δεν είναι εύκολο για κανένα παίκτη να προσφέρει έτσι.
3. Όπως και η 4 αρκετά ύπουλες ερωτήσεις χωρίς ξεκάθαρη απάντηση για μένα. Θεωρώ ότι φέτος ήμασταν πιο γεμάτοι σαν ομάδα με λίγο περισσότερο βάθος αλλά η ομάδα του 12 είχε περισσότερο χαρακτήρα για τα κρίσιμα που μας στοίχισαν φέτος. Πάω με την ομάδα του 12 και λόγω του ότι έφτασαν... μέχρι τέλους δις.
4. Επίσης σηκώνει πολύ κουβέντα για Μπαρτζώ και Ίβκοβιτς. Πάω με Μπαρτζώ γιατί είναι γαύρος από κούνια, Έλληνας (οι λιγότερο σημαντικοί λόγοι) και επειδή έχει καταφέρει πολλά με ομάδες που έχουν μικρά μπάτζετ πολλάκις και επειδή στο τέλος της καριέρα του θα έχει σηκώσει 2 ή περισσότερες Ευρολίγκες.
5. Τα περισσότερα.
6. Σάσα προφανώς. Είναι κεφάλαιο που σε αλλάζει πραγματικά επίπεδο και αν μείνει θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα. Οι περισσότεροι λένε Σλούκα αλλά εγώ θα πάω με Παπανίκ σαν 2ο. Ο αρχηγός έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι όταν είναι καλά η ομάδα πετάει μαζί του. Προσφέρει ειλικρινά πάρα πολλά και πολλές φορές δεν το καταλβαίνεις γιατί δεν τον κοιτάς. Προφανέστατα και ο Σλούκας είναι δύκολα αντικαταστίσιμος αλλά με τα λεφτά που παίρνει μπορείς να φέρεις εξίσου καλό παίκτη. 
7. Η μόνη επιλογή εδώ είναι ο Μίλου. Είναι κοντά από όσο λένε και θα έχουμε ένα δίδμο ψηλών φόβητρο. Ο Τάιλερ έχει πολύ καλά στοιχεία αλλά δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Ειδικά αν θες να είσαι πραγματική ομάδα. Θα γίνεις (πιο) αναγκαίος μόνο ανφύγει Σάσα ή Σλούκας πόσο μα΄λλον και οι 2. Άλλο όμως αναγκαίος άλλο να είσαι ενθουσιασμένος που λέει η ερώτηση.
8. Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί κάτι τόσο απίθανο που να ξεπεράσει το πεταχτάρι του Πρι στην Πόλη. Δεν είναι μόνο ότι έδωσε την νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι όλο το παιχνίδι και το πως εξελίχτηκε ενώ ήταν η νέα εποχή με τα χαμηλά μπάτζετ που κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάναμε σε τόσο μεγάλες επιτυχίες.
9. Λογικά όχι. Παλιά πήγαινα με έναν φίλο που με απογοήτευσε στην πορεία και δεν μιλάμε πλέον. Δεν είχα άλλον φίλο να γουστάρει και δεν θα πίεζα προφανώς κάποιον. Τα τελευταία 2 χρόνια το έχω σκεφτεί πολλές φορές να κλείσω με παιδιά του γκρουπ αλλά σκάνε συνεχώς έξοδα και πάει πάντα πίσω στο μυαλό μου.
10. Θα στήριζα το τιμ με ένα φουτεράκι να το έχω και για μένα. Νομίζω όλοι θα πρέπει να το τσιμπήσουν.

Ιδέα για τους αντμίν. Βάλτε το λόγκο στο κέντρο και γύρω γύρω (ή και μπροστά και στα μανίκια και όπου θέλετε) βάλτε με μικρές εικόνες μια φάση από κάθε χρονιά που πετύχαμε κάτι μεγάλο την τελευταία δεκαετία. Το πεταχτάρι του Πρι στην πόλη, το τρίποντιο με Μπάρτσα, το σουτ του Σπανούλη στο αντίο του 3Δ, του Σλούκα με την Φενέρ φέτος κοκ. Αν πάει παραπάνω η τιμή ας υπάρχει σαν επιλογή να το διαλέξει κανείς.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Admins

Ωραία ιδέα για ανασκόπηση, μπράβο Λεφ. Λοιπόν...

1. Ψήφισα Σάσα καθώς είναι ο βασικότερος λόγος που κυριαρχίσαμε φέτος και η συνέπεια του αντικατοπτρίστηκε στη συνέπεια του εξαιρετικού μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα όλη τη χρονιά. Εξωπραγματική σεζόν σε μία πολύ ανταγωνιστική Ευρωλίγκα και φυσικά όλος ο σχεδιασμός της νέας σεζόν εύλογα θα εξαρτηθεί από αυτόν. Ο ορισμός του game changer.

2. Ψήφισα με βαρύ χέρι τον Alec Peters καθώς ήταν η μόνη καλοκαιρινή προσθήκη που δεν είχε σειρά καλών εμφανίσεων. Ακόμα και σε θεωρητικά εύκολα σημεία όπως πχ τα τελειώματα κάτω από το καλάθι έδειξε να χολαίνει ενώ αμυντικά είναι από τους αδύναμους κρίκους. Θα ήθελα να μείνει γιατί έχει χέρι αλφάδι και γιατί Αμερικανοί τέτοιου διαμετρήματος σπάνια θαμπώνουν τη πρώτη σεζόν αλλά βάσει του βιογραφικού του και τρόπου παιχνιδιού της ομάδα φέτος περίμενα παραπάνω.

3. Παγίδα πρώτης τάξεως η ερώτηση. Παρόλο που δεν έχω ξαναδεί τον Ολυμπιακό να παίζει με τέτοια συνέπεια dominant μπάσκετ, σε αυτό το επίπεδο μετράνε τα αποτελέσματα παραπάνω απ οτιδήποτε με το context να ακολουθεί. Το ευρωπαϊκό κύπελλο εκλάπη με ευθύνη δική μας σε παιχνίδι που ελέγχαμε για 37 λεπτά στην καλύτερη χρονιά μας στην Ευρώπη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν περιοδεύοντα θίασο. Κατορθώματα προηγούμενων Ολυμπιακών απέναντι σε πολύ πιο ισχυρούς αντιπαλους (2012,1997) επισκιάζουν την ανολοκλήρωτη ευρωπαϊκή κυριαρχία μας φέτος - που θα μας πληγώνει για χρόνια - και τις νίκες μας με μηδαμινό ανταγωνισμό στα εγχώρια.

4. Παγίδα No 2. Ο Μπαρτζώκας είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου προπονητής βάσει χαρακτήρα και φιλοσοφίας και τον θεωρώ το μεγαλύτερο asset της ομάδας. Ψήφισα όχι όμως γιατί ο Ντούντα είναι στην κουβέντα για goat προπονητών στην Ευρώπη, έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες φορτίσεις στις ευρωπαϊκές μας επιτυχίες και του χρωστάμε τα πάντα. Ο coach B όμως έχει τα φόντα να τον ξεπεράσει στο μέλλον.

5.  Δε νομίζω ότι θα αφήσει κάποιος το τρίποντο του Σλούκα. Δεν μπαίνει ούτε στο σινεμά, δεν υπάρχει περιθώριο ανάλυσης ειδικά όπως πήγαινε το ματς αυτό το τελευταίο ενάμιση λεπτό. Ίσως το ματς της χρονιάς.

Το τρίτο δεκάλεπτο με Μονακό, πολύ δυνατό αφου το έζησα και live. Μετά τον εκνευρισμό του πρώτου ημιχρόνου με την απορία στα μάτια μας μπήκε η ομάδα μέσα και μας άφησε άναυδους για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Απίστευτο.

Το καλάθι του Γιουλ βεβαίως -αν και ο αγώνας χάθηκε στο τρίποντο του Σέρχι - ως η τελευταία φάση της σεζόν θα είναι η εικόνα που θα μου μείνει ανεξίτηλη για χρόνια. Αδιανόητο σουτ, αδιανόητη κλοπή, τεράστια πίκρα. Αλλά έτσι είναι το μπάσκετ: απόλυτο, ωμό συναίσθημα.

6. Σάσα-Σλούκας. Κανέναν από τους δύο δεν έχω σίγουρο, το Σάσα δε τον έχω χαιρετήσει μέσα μου θα αρρωστήσω αν τελικά μείνει. Αλλά αν φύγει έστω κι ένας από τους δύο αλλάζεις επίπεδο.

7. Κλάιμπερν καψούρα ετών, θα ήταν επιστημονικής φαντασίας σενάριο να τον δω στα ερυθρόλευκα. Αν και δεν θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση, είναι άλλο ένα κατασκεύασμα των δημοσιογράφων που κάπως πρέπει να κάνουν ότι δουλέυουν αυτή την περίοδο.

8. Η πιο εύκολη ερώτηση από τις δέκα. Δεν έχει παραχθεί ακόμα το highlight reel από τον Ολυμπιακό να συναγωνιστεί το φλόουτερ του Πρίντεζη στην Κωνσταντινούπολη. Δε θα κρύψω ότι μου ξανάναψε τη φλόγα για το μπάσκετ το παιχνίδι εκείνο καθώς η σχέση μου με το παιχνίδι τότε είχε αποκλειστικά να κάνει με την ομάδα μου και μετά το 2009 και τις σφαγές του 2010 είχα στενοχωρηθεί απίστευτα. Θυμάμαι στην τρίτη περίοδο δεν άντεχα και ήθελα να το κλείσω. Ο πατέρας μου όμως ''κουβάλαγε'' το Τελ Αβίβ και ήταν πολύ πιο θωρακισμένος στις πίκρες, δεν ίδρωνε το αυτί του : ''άστο να παίζει αγόρι μου, δεν πειράζει. Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε ως εδώ'' μου είπε. Ακόμα δεν ξέρω τι όνειρο είχε δει.

9. Όχι λόγω εξωτερικού. Αν κάποια στιγμή γυρίσω θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω.

10. ..............

• Μου αρέσει 1

Πολύ καλή ιδέα για ανάλυση της σεζόν! Θα τα πάρω ένα-ένα, γιατί είναι αρκετά τα λεγόμενα....

1) Σαφώς από παίκτες έχουμε πάρα πολλούς που έκριναν τη σεζόν και σίγουρα τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Όμως την οικογένεια από την αρχή την έφτιαξε ο Σκακιστής μας και δεν έφερε παίκτες ντίβες που να θέλουν ο καθένας μια μπάλα μόνος του, ακόμα και όταν είχε την ευκαιρία. 
2) Απογοήτευση ήταν σίγουρα ο Πίτερς, που τον περιμέναμε πιο ενεργό και πολύ πιο δραστήριο από ότι ήταν. Έχει παίξει ρόλο η ανασφάλεια που απέκτησε στη πορεία και αυτό δεν τον βοήθησε. Για μένα μεγαλύτερη όμως ήταν ο Γιαννούλης, που ενώ ξέρει όσα δεν πρέπει να κάνει, έπαιρνε κάτι σκοτωμένα σουτ όταν δεν έπρεπε και θύμωνε σα να παίζει πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. 
3) Δεν έχω να πω πολλά, ήταν η καλύτερη μας σεζόν σε κάθε επίπεδο. Για 2 λεπτά δεν κάναμε τη καλύτερη σεζόν που έχει κάνει ευρωπαϊκή ομάδα. Βγήκαμε 2οι στη καλύτερη Ευρωλίγκα (μέχρι την επόμενη :hope-my-fake-smile-works-again-icon: )  όλων των εποχών και προχωράμε δυναμικά για Βερολίνο. 
4) Ο Σκακιστής μας έκανε μια ομάδα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και έδειξε τι σημαίνει να προχωράς είτε χάσεις, είτε κερδίσεις. Ο Ντούντα από την άλλη, έκανε μια ομαδάρα με πιτσιρίκια και 2-3 σταρ, οπότε αγωνιστικά είναι ισάξια θα πω. 
5) Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν σίγουρα το τρίποντο του Γιουλ, μιας και ήταν στα 5 μέτρα μακριά μου και το έβλεπα εφιάλτη για 5 μέρες σερί... Αυτό βέβαια με έκανε να αγαπήσω περισσότερο την ομάδα και το ταξίδι που ζήσαμε φέτος εντός και εκτός Ελλάδας. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο τρελάθηκα και με το τρίποντο του Σλούκι Λουκ στη Πόλη, ήταν το έναυσμα για το Κάουνας. 

6) Κανένας δεν θέλω να φύγει προφανώς, αλλά περισσότερο δεν θέλω να αποχωρήσει ο Σάσα γιατί είναι στο peak του και δεν θα γυρίσει ίδιος, όπως έγινε και με τον Παπ. Επίσης δεν θέλω να φύγει και ο Ησαΐας, γιατί πολύ απλά το παλικάρι είναι η ψυχή των αποδυτηρίων. Όποιος τον έχει γνωρίσει και του έχει μιλήσει για μερικά λεπτά, θα καταλάβει γιατί το λέω. 
7) Με Μιλού ξεκάθαρα ο ενθουσιασμός, γιατί δεν θα έχει υπάρξει ξανά τέτοια frontline ψηλών στην Ευρώπη πιστεύω. Με έναν τρίτο κιόλας να καλύπτει πίσω, θα είναι τέλεια. Τα υπόλοιπα τα κοιτάμε από 28/6 και μετά
8) Στο μυαλό μου είναι το τρίποντο του Πρι Πρι στο ΣΕΦ, διότι ήταν από τα πρώτα μου παιχνίδια στο γήπεδο με τόσο κόσμο (έκτοτε δεν έχασα κανένα) και ο χαμός που έγινε δεν πιστεύω ότι έχει ξαναυπάρξει σε κανένα παιχνίδι από τότε.
9) Όχι, συνεχίζω πιστά ως εθελοντής από το 2017, κλασικά στο τμήμα 227. Διαρκείας όταν κάνω παιδιά :p 

10) Αυτό περιμένω πως και πως, να προμοτάρω και το φόρουμ ακόμα περισσότερο σε Ελλάδα και εξωτερικό 

• Μου αρέσει 1

1. Σάσα .Πιστεύω πήρε την ομάδα στην πλάτη αρκετές φορές! Ταυτόχρονα δημιουργούσε αποδυτήρια, με Σάσα ένιωθα εμπιστοσύνη!

2. Σίγουρα Πιτερς, ψηφίζω Λαρι όμως γιατί μετά τους αγώνες με Εθνική έπεσε απότομα, χωρίς να καταφέρει ο σκακιστής τελικά να τον ξεκλειδώσει!

3. Όχι λογω θεσης 5! Φέτος παίζαμε στην ουσία με 1 καλό ψηλό στο 5 τον Φαλ.Το 2012 με Χαινς και Ντορσειγια ψηλούς αλλάκαι με Βασίλη, Γιώργο και κάτι μωρά που ανακάλυψε ο Ντούσαν ζωγραφιζαμε!

4. Όχι! Ο ΝΤΟΥΣΑΝ είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε ποτέ από τον Ολυμπιακο. Το ότι έφτιαξε ομάδα που πήρε ευρωπαϊκό το 12 και έδωσε στον σκακιστή να κανει μισή δουλειά το 13 τα λέει όλα...με πιτσιρικάδες απο την εθνική, ο ένας πλέον είναι αρχηγός μας! Τιμή μας που είχαμε Ντούσαν!!!

5. Πιστεύω αυτό που έκανε η ομάδα με Μονακό ήταν μαγικό, εξωπραγματικο, τέλειο. Επίσης η διαφορά που πήραμε με τον χειρότερο βαζελο ολων των εποχων που θυμάμαι ,είναι μια αξέχαστη στιγμή. Και τέλος τα πιο γλυκά, αγαπησιαρικα, τρυφερά μπινελίκια του Μπαρτζω στον Λαρι!

6. Παπ και Σάσα..Ωραίος ο Ισαιας, συμπάθεια ο Σλουκι, οι άλλοι 2 όμως με Θωμά και Φαλ μπορούν να σηκώσουν Ευρωλιγκα σίγουρα!! Δεν φταίει ο Σλουκι με Ρεαλ για το σουτ. Ο σκακιστής τα έκανε μαντάρα για 1 λεπτό απλά. Στο +6 με αυτή την ομάδα δεν χάνεις τον τελικό, κάνεις ροτεισον,φάουλ, ταιμ, 2 σιγουρα καλάθια με προσπάθεια επαφής, δεν το χάνεις. Παρόμοια λάθη και στο 2ο με βαζελο. 

7. Μιλου . Νομίζω,  αν δεν φύγει κανείς, με Μιλου και Φαλ στο 5 φτιάχνουμε καλύτερη ομάδα και από αυτή του Ντούσαν.. Η θέση 5 καίει τον σκακιστή στις επιλογές του.

8. Πεταχταρι. Δεν υπάρχει αυτός ο αγώνας. Αυτή η ανατροπή σε τελικό ήταν κάτι μοναδικό!

9.Ναι 

10. Προφανώς,  περιττή η ερώτηση!

• Μου αρέσει 1

• Admins

1. Σκακιστής, ο Πόποβιτς της Ευρώπης. Μεγάλη τύχη να ηγείται της ομάδας. 
2. Πίστεψα πολύ Μπολομπόι αλλά η μεγαλυτερη απογοήτευση ήταν ο Πίτερς. Έλεος.
3. Με το καλύτερο μπάσκετ που παίξαμε ποτέ.
4. Και αποδεδειγμένα αν και ο Σοφός κερδισε περισσότερα 
5. Στο τρίποντο του Σλούκα έπεσα στο πάτωμα και κοπάναγα τα χέρια μου ουρλιάζοντας «το έβαλεεεεε, αγόρι μουυυυ». Στο καλάθι του Γιουλ έζησα ένα μικρό θάνατο, δεν θα το ξεπεράσω μέχρι να πάρουμε την επόμενη Ευρωλίγκα. 
6. Αν φύγουν Σλούκας και Σάσα θα πάμε σε rebuild με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 
7. Θεωρώ δεδομένη την άφιξη Μίλου. Θα ενθουσιαστώ με κόμπο γκαρντ από το πάνω ράφι αν φύγει ο Σλούκας. 
8. Ίσως η ωραιότερη στιγμη της ζωής μου.
9. Ναι! Ύστερα από 30 χρόνια 
10. Ναι!

• Μου αρέσει 1

• Admins
On 17/6/2023 at 6:29 ΜΜ, krakatheboy έγραψε:

9. Λογικά όχι. Παλιά πήγαινα με έναν φίλο που με απογοήτευσε στην πορεία και δεν μιλάμε πλέον. Δεν είχα άλλον φίλο να γουστάρει και δεν θα πίεζα προφανώς κάποιον. Τα τελευταία 2 χρόνια το έχω σκεφτεί πολλές φορές να κλείσω με παιδιά του γκρουπ αλλά σκάνε συνεχώς έξοδα και πάει πάντα πίσω στο μυαλό μου.

σε νιώθω, το να έχεις μια σταθερή παρέα για το διαρκείας, είναι βάλσαμο. Αλλάζει την όλη εμπειρία 100%!!

• Μου αρέσει 2
  • Σε ευχαριστώ 1

:gangs-icon: nico7

1. Sasha Vezenkov :Basketball-ball:
2. Joel Boloboy :brains-icon:
3. ναι, η καλύτερη squad που έπαιξε και το καλύτερο basketball :Basketball-ball:
4. coach Bartzokas, ναι! :basketball-tactics-2:
5. 3ποντο Σλούκι Λουκ :darts:
6. Αρχηγός Pap και mvp Sasha :blubb-icon:

7. Clyburn  (μόνο αν δεν ανανεώσει ο Vezenkov). :ka-boom-icon:
Πώς γίνεται να μην τον διαλέξεις, όταν υπάρχει σε λίστα το όνομά του 
8. Το 3ποντο του Πρίντεζη. Όλα είναι απίστευτα σουτ, αλλά αυτά που τα ζεις από κοντά, τα θυμάσαι αλλιώς :on-fire-icon:
9. Όχι, αλλά έχει ο φίλος μου. :in-love-icon:
10. Χμ, αναλόγως το σχέδιο! :)

• Μου αρέσει 1

Στην πρώτη ερώτηση θα ήθελα να υπάρχει και η επιλογή ομάδα, γιατί αυτό πιστεύω πως ήταν ο χαρακτήρας του φετινού Ολυμπιακού. MVP ήταν η ομάδα. Αφού δεν υπήρχε ως επιλογή, ψήφισα τον κόουτς που ήταν ο Αρχιτέκτονας του φετινού αριστουργήματος.

• Μου αρέσει 2

• Create New...