Μετάβαση στο περιεχόμενο

[2022-2023] Ψηφοφορίες  

46 μέλη ψήφισαν

1. 1. Ποιός είναι ο πραγματικός MVP της χρονιάς για σένα;

• Σκακιστής
    • Θωμάς
    • Ισαίας
      0
    • Μιχάλης
      0
    • Γιαννούλης
      0
    • Τζώρτζ P
      0
    • Μουσταφά
      0
    • Σλούκι
      0
    • Σάσα
    • Παπ
      0
    • Τζόελ
      0
    • Αλέκος
      0
    • Ταρίκ
      0
    • Μακχύσικ
      0
  2. 2. Ποιος αντίθετα ήταν μια απογοήτευση φέτος;

• Τζόελ
    • Ισαίας
      0
    • Ταρίκ
    • Αλέκος
    • Γιαννούλης
    • Μιχάλης
      0
    • Σλούκι
  3. 3. Ήταν η καλύτερη ομάδα μας ever η φετινή με το Τρέμπλ στην Ελλάδα και το παρά ένα σουτ Ευρωπαικό τρόπαιο;

4. 4. Είναι ο Σκακιστής ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ποτέ;

5. 5. Η στιγμή της χρονιάς που έμεινε χαραγμένη μέσα μου (πολλαπλές απαντήσεις, έως 3)

• Το τρίποντο του Σλούκι στην Φενέρ
    • Το 10λεπτο "τρόμος" με Μονακό στον ημιτελικό του F4
    • H εμφάνιση "μαζεψτε τα παιδια, ξεκίνησε πορνο" στο 4ο τελικό του πρωταθλήματος όπου οδήγησε του ζελαδες να σπάσουν τα πάντα όλα
    • Το τρίποντο του Σέρχιο
    • Το καλάθι του Γιούλ
    • Το χαμένο διποντο του Σλούκι στο τέλος
    • Τα φιλάκια του Μπαρτζώ στο ΟΑΚΑΝΑ
    • Τα Γαλλικά όλη της χρονιά του Μπαρτζώ σε Λάρι και άλλους
  6. 6. Ποιος δεν θέλεις να φύγει από όσους έληξαν τα συμβόλαια (έως 2 απαντήσεις για να είναι πιο δύσκολο)

7. 7. Με ποιον από όσους ακούγονται για να έρθουν έχεις ενθουσιαστεί παραπάνω;

• Μίλου
    • Τάιλερ
    • Ένα ακόμα γκάρντ
    • Κλάιμπερν
  8. 8. Γενική ερώτηση, ποια φάση έμεινε χαραγμένη στο μυαλό σου ever;

• Το τρίποντο του Βασίλη μέσα στο ΟΑΚΑΝΑ και τα 20.000 αγάλματα
    • Το πεταχτάρι του Πριπρι στην Πόλη
    • Το τρίποντο του Άγιου Γεώργιου στο ΣΕΦ
    • Τα συνεχόμενα τρίποντα του Βασίλη στο Λονδίνο
      0
  9. 9. Γενική ερώτηση, θα πάρεις διαρκείας του χρόνου;

10. 10. Γενική ερώτηση, αν βγάλουμε φούτερ με το σήμα μας, θα το αγόραζες; (25-40€ κόστος)

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1.Σάσα Βεζένκοφ χωρίς  κουβέντα παραπάνω.Δε θυμάμαι άλλον παίχτη να έχει κάνει τέτοιο step up και τόσο dominant χρονιά στον Ολυμπιακό.Δε πιστεύω στα μάτια μου με αυτά τα πράγματα που κάνει μέσα στο παρκέ ο παιχταράς.Είναι απίστευτος.MVP!!!

2.Η απογοήτευση της χρονιάς νομίζω ότι ήταν ο Μπολομπόι.Στην αρχή της σεζόν που έπαιζε ως δεύτερο σέντερ πίσω από τον Φαλ είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά.Όταν ο Μπλάκ ανέβασε την απόδοσή του ο Μπολομπόι έπεφτε ψυχολογικά και αγωνιστικά και αυτό φαινόταν από τις επιλογές του στο παρκέ.Παίχτης με πολύ καλά στοιχεία,όμως η χρονιά του δεν ήταν καλή.

3.Η φετινή ομάδα θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού καθώς έσπασε όλα τα κοντέρ με αντι-star παίχτες.Έπαιξε ένα ομαδικό και ολοκληρωτικό μπάσκετ που χαιρόσουν να το βλέπεις και να ανυπομονείς για κάθε επόμενο παιχνίδι.Η χημεία των παιχτών και του staff,η σύνδεση με τον κόσμο και η σωστή οργάνωση έκαναν τη φετινή ομάδα να φαίνεται στα μάτια μου ως η ιδανικότερη που θα μπορούσε να υπάρξει.

4.Θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκαρος είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ποτέ με 2ο τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς.Ειδικά τη φετινή χρονιά δίδαξε μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη.

5.Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη από στιγμές:

α)Το τρίποντο του Σλούκα ήταν η κορυφαία στιγμή για μένα.Τεράστιο σουτ που αν δεν έμπαινε ίσως να μιλούσαμε διαφορετικά.

β)Το 3ο δεκάλεπτο με τη Μονακό είναι η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας στην ιστορία της για μένα.Το να κάνεις επιμέρους σκορ 27-2 σε ένα τόσο κρίσιμο ματς που έχει στραβώσει και είσαι αρκετά πίσω στο σκορ είναι κάτι το εξωπραγματικό.Να πω την αλήθεια;Το περίμενα ότι θα γίνει απο το ημίχρονο.Όχι σε τέτοια έκταση,αλλά το περίμενα.

γ) Ο 4ος τελικός στο οακα θα μείνει στο μυαλό μου ως "ο τελικός των πουλερικών".Οι βάζελοι επί τόσα χρόνια προσπαθούσαν να διδάξουν ήθος με τις πλάτες του μαρμα.Η φετινή χρονιά ήταν η χρονιά του ξεβρακώματος του βάζελου σε όλα τα επίπεδα.Μια ακόμα σελίδα ντροπής (και ενδεχομένως η πιο μεγάλη) στην ιστορία τους.Η ιστορία έγραψε ότι τα έκαναν λαμπόγιαλο όταν η διαφορά έπεσε στους 28 πόντους,αφενός γιατί το 28 είναι πιο ωραίο στο μάτι από το 30 για αυτούς και αφετέρου για να μη συνεχιστεί το παιχνίδι και σπάσει η 35αρα.Απο δω και πέρα μαγκιές και δήθεν ήθος και αρχές δε θα μας πουλάνε.Τους ξεφτιλίσαμε.Και στο τέλος ήρθαν και τα φιλάκια του σκακιστή που έδωσαν μια επιπλέον ερωτική νότα στη νύχτα μας με τα βαζέλια.

δ)Έρχομαι σε αυτό που δεν θέλω με τίποτα να βλέπω,να αναφέρω,να ακούω.Το μανταρίνι του Γιουλ.Είναι η χειρότερη στιγμή που έχω ζήσει με τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα και δε θέλω ούτε να το θυμάμαι.Ήταν ένα ευρωπαϊκό που το είχαμε σχεδόν αγκαλιάσει και μετά ήρθε η καταστροφή.Εκείνο το βράδυ δε μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ.Κάθε φορά που έκλεινα τα μάτια μου έβλεπα σε επανάληψη το καταραμένο σουτ του Γιουλ και ξυπνούσα αμέσως.Όλη την εβδομάδα μετά το ματς δεν είχα όρεξη να μιλήσω σε άνθρωπο,η ψυχολογία μου ήταν στο ναδίρ και δεν είχα τη διάθεση ούτε καν να βγω από το σπίτι.Πιστεύω ότι αυτή η φάση θα με ακολουθεί πάντα και η πληγή που δημιούργησε δε θα κλείσει ποτέ.Στο τέλος,με τη μπάλα στη πλάγια γραμμή πίστευα ότι θα γίνει κάτι και θα πάρουμε το ευρωπαϊκό γιατί δε θα ήταν δυνατόν να χάσουμε όλη τη χρονιά για ένα σουτ.Πήρε τη μπάλα ο Σλούκας,σούταρε και έμεινα να κοιτάζω τη πορεία της.Θεώρησα ότι πήγαινε μέσα,αλλά όχι.Έμεινα να κοιτάω τη τηλεόραση παγωμένος και χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει και νομίζω ότι δε θα το συνειδητοποιήσω ποτέ.

6)Δε θέλω να φύγει ο Βεζένκοφ γιατί είναι πολύ δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό του και ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται όσο τίποτα.

Επίσης,δε θέλω να φύγει ο Παπ γιατί είναι η αρχηγάρα μας και ο άνθρωπος που είναι 100% συνδεδεμένος με το κόσμο.

7)Αν και δύσκολο να γίνει (μόνο αν φύγει ο Βεζένκοφ θεωρώ ότι μπορεί να κάνουμε κίνηση) θα ήθελα να έρθει στον Ολυμπιακό ο Κλάιμπερν.Φοβερός παίχτης-σκόρερ με τρομερά αθλητικά προσόντα που μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα μας.Μεγάλη μου καψούρα από τότε που έπαιζε στη Νταρουσάφακα και ήθελα σα τρελός να τον φέρουν στο λιμάνι.

8)Το πεταχτάρι του Πρίντεζη στη Κωνσταντινούπολη είναι η στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου ως η πιο μεγάλη και έντονη στιγμή που έχω ζήσει με τον Ολυμπιακό.Με το καλάθι αυτό ο Ολυμπιακός περνά σε μια άλλη εποχή,στην ελίτ της Ευρώπης.Το καλάθι αυτό δίνει το έναυσμα για να έρθει το back to back ένα χρόνο αργότερα στο Λονδίνο και η σταθερή ανοδική πορεία του Θρύλου στο ευρωπαϊκό στερέωμα.Νιώθω ευλογημένος που έζησα αυτή τη στιγμή και θα έκανα τα πάντα για να γυρνούσα το χρόνο πίσω και να τη ζήσω ξανά.

9)Παρόλο που είμαι από επαρχία σκέφτομαι να πάρω γιατί με συμφέρει οικονομικά και γιατί η ομάδα αυτή αξίζει τα πάντα.Θα είναι η πρώτη φορά που παίρνω διαρκείας και είμαι χαρούμενος για αυτό.Είναι φοβερό συναίσθημα να μπαίνω στο αυτοκίνητο (ακόμα και μετά από συνεχόμενα 12ωρα στη δουλειά) και να πηγαίνω γρήγορα στο ΣΕΦ για να δω την αρρώστια μου και φέτος είναι διατεθειμένος να τη στηρίξω ακόμα περισσότερο.

10)Πιστεύω πως ένα φούτερ της κλειστής ομάδας μας θα ήταν ο,τι πρέπει και θα το αγόραζα.

• Απαντήσεις 19
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοσιεύτηκε

Σκακιστης...ΜVP σε ολα του.Αγωνιστικα το παιχνιδι του Σασα αναδειχθηκε μεσα απο τα μπασκετικα ''ματ' του κοουτς.Οσο για την επιλογη του σουτ του Βασιλη στο ΟΑΚΑ και οχι του Πριντεζη στην Πολη απλα θυμαμαι λιγο πιο εντονη την αντιδραση μου στο σουτ αυτο...ισως γιατι στην Πολη δεν το πιστευα αυτο που γινοταν και ειχα παγωσει αντι να ουρλιαζω (ειχα και δυο μωρα στο σπιτι βεβαια...).Η φετινη ομαδα ηταν η καλυτερη που ειχαμε ποτε ακομη και αποτο 1994 θεωρω.Τελος ο Παπ ειναι ο Ολυμπιακος και θα μεινει σιγουρα οποτε ελπιζουμε το ιδιο για Σλουκα και Σασα.

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Αχ αυτό το μανταρίνι... Αν και προηγήθηκαν άλλα λάθη (τα 2 τρπ από μακριά ενώ ήμασταν μπροστά) 2 λεγεωνάριοι με μεγάλα κάκαλα  οφείλω να ομολογήσω, στέρησαν στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης μια κούπα που δικαιούνταν...

Με παρηγορεί πάντως ότι ολόκληρη Ρεάλ έπαιξε τον Ολυμπιακό 40' ζώνη...

Τώρα χτίζουμε για του χρόνου, μεγάλη μεταγραφή η επιστροφή του Μιλού, αν μείνει ο Σάσα ο Ολυμπιακός θα είναι πάλι φαβορί για το τρόπαιο. Όσο για τον Κώστα δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι τα λεφτά, αλλά αν όντως υπάρχει πρόβλημα καλύτερα να φύγει(αν και νομίζω ότι στο τέλος θα μείνει).

Ανυπομονώντας για την νέα σαιζόν, καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους!

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

1.Καλοί ο σάσα και ο Σλουκ αλλά χωρίς το συστημα Μπαρτζ να τους εκτοξεύσει λίγα θα κατάφερναν

2. Μπολομπόι με κλειστα μάτια, ευτυχώς που από το πουθενά έσκασε ο ΜΠλακ κι έσωσε τη χρονιά

3. Η καλύτερη ομάδα μας έβερ (σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα) ήταν χωρίς αμφιβολία η ομάδα του Τελ Αβιβ

4. Ναι

5. Αν το σηκωναμε το τρίτο δεκάλεπτο με την Μονακό θα έμενε στην ιστορία. Τώρα δυστυχώς μένει η μαχαιριά του Γιούλ

6. Εντάξει πουστιά, βάλατε και τον Παπ και κάνατε επίκληση στο συναίσθημα και δε με αφήσατε να ψηφίσω Ησαϊα

7. Πεταχτάρι, τι συζητάμε τώρα...

8. Δε μένω Αθήνα

9. γιεα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 1
Δημοσιεύτηκε

Σκακιστής MVP for sure.

Άδικη η επιλογή ανάμεσα σε Παπ, Σλουκι, Σάσα. Και οι 3 χωρίς συζήτηση!

• Μου αρέσει 1
  • Create New...