Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιτέλους δικό μας μπασκετικό γήπεδο


krakatheboy

Recommended Posts

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Θα πω και αναμενόμενο από την στιγμή που ο παο πήρε το ΟΑΚΑ. Αν και ξέραμε ότι υπήρχαν συζητήσεις τις κράταγαν καλά κρυφές και δεν το περιμέναμε τόσο σύντομα. Για να το ανακοινώνουν επίσημα πρέπει να είναι σίγουρο και να μένουν τα πολύ τυπικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο από ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους θρυλικούς προέδρους. Την τελευταία 15ετία τα έχουμε ζήσει όλα μαζί τους. Τίτλους, ευρωπαικές διακρίσεις. Βάζουν ένα καράβι λεφτά από την τσέπη τους συνεχώς από αγάπη όταν άλλοι το κάνουν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ότι άλλο. Ρίξαν μια παράγκα που είχε μεγάλες ρίζες. Τώρα μας δίνουν το δικό μας σπίτι. Να βαφτεί κατακκόκινο το γήπεδο, να έρθουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι θέσεις κοντά στο γήπεδο και να γίνει μπασκετικό, να φτιαχτεί η οροφή και να μην ξαναδούμε πανιά και προχειρότητες, να βελτιωθεί ο φωτισμός, να φτιαχτούν και οι έρημες οι τουαλέτες που βρωμάν από μισό χιλιόμετρο μακριά. Μελλοντικά θα φέρει δυνατότητα να αυξηθεί το μπάτζετ και να μείνουμε απόλυτα ανταγωνιστικοί εναντίον των οικονομικά δυνατών. Μάγκες Αγγελόπουλοι.


https://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/2231422/olympiakos-sef-sta-heria-ton-erythroleykon 

υ/γ 49 χρόνια ο παο, 50 στρογγυλά εμείς. ακόμα και στο συμβόλαιο των γηπέδων τους κερδίσαμε.                        521892715_.jpg.134ca113647a3649053900362f760a4f.jpg

Τροποποιήθηκε > από krakatheboy
  • Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.