Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έρχεται ο Καντέρ;

Recommended Posts

Ο Καντέρ δήλωσε πως θα ΄ρθει Ελλάδα να μιλήσει με Μητσοτάκη για τις επαναπροωθήσεις Τούρκων αιτούντων άσυλο και ανάλογα θα αποφασίσει αν παίξει στην Ελλάδα ή όχι. Έστω ότι έρθει τελικά Ελλάδα θα παίξει βάζελο που ήδη πανηγυρίζουν ή υπάρχουν πιθανότητες να τον καβατζώσουμε;

• Έκπληκτος! 3

• Admins

Ποιον Καντερ μωρε? Παμε να παρουμε τον Μαριανοβιτς να τρελανουμε ολη την Ευρωπη

• Admins

Μακάρι να ερχόταν σε εμάς. Αλλά δεν έχω ποτέ ακούσει ή διαβάσει κατι τέτοιο. Αντίθετα ξέρω ότι έχει ήδη επαφές με τα βαζέλια. Ανεβαίνουν επίπεδο ξεκάθαρα με αυτόν 

• Έκπληκτος! 1

• Πρόεδρος

Έρχεται λογικά για να τους αγοράσει, αφού να τον πληρώνουν δεν μπορούν, χαχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχαχαχα 3

• Admins

@lancelot μπορεί να γαλάμε όμως αυτός είναι ακτιβιστής σοβαρός και δεν το έχει σε τπτ να παίξει ακόμα και τζάμπα αν προκειται να προωθήσει στην Ελλάδα τη δραστηριοτητα του για τους προσφυγες κλ.   

Με τα ψίχουλα που δίνουν οι Αγκωνιδης-Αλβερτης δεν του φτάνουν ούτε να πηγαινοέρχεται στο ΟΑΚΑΝΑ για προπόνηση,με 1,90 που έχει η αμόλυβδη...

• Χαχαχαχα 3

• Πρόεδρος

@Geo Poulidis Ας γίνει και έτσι, ο ανταγωνισμός είναι καλός, θα ξυπνήσει και εμάς να ανεβάσουμε και άλλο το μπάτζετ

• Μου αρέσει 1

• Admins
5 λεπτά πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ said:

Με τα ψίχουλα που δίνουν οι Αγκωνιδης-Αλβερτης δεν του φτάνουν ούτε να πηγαινοέρχεται στο ΟΑΚΑΝΑ για προπόνηση,με 1,90 που έχει η αμόλυβδη...

αχαχαχαχα Αγκωνίδης αχαχαχαχα

Ρε παιδιά τι λέμε τώρα. Ο Καντέρ μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ερχόταν στην Ευρώπη στα επίσημα ματς του ΝΒΑ όταν έκαναν τα Europe Tours (προ κόβιντ που γίνονταν και αυτά και ελπίζαμε να δούμε και τους Μπακς στο ΟΑΚΑ), γιατί φοβόταν ότι θα τον καθαρίσουν οι μυστικές υπηρεσίες τους Ερντογάν μόλις πατήσει το πόδι του στην Ευρώπη. Και μιλάμε για κράτη όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία που θεωρούνται σε γενικές γραμμές ασφαλείς χώρες. Σιγά μην έρθει στην Ελλάδα, και όχι καν για απλή επίσκεψη, αλλά για να μείνει εδώ και να παίξει σε Ελληνική ομάδα Ευρωλίγκας. Δηλαδή να έχει και τουλάχιστον 2 παιχνίδια στη σεζόν εκτός έδρας στην Τουρκία. χαχαχαχαχαχα... Εντάξει... Τι λέμε τώρα...

Τροποποιήθηκε > από Paralias

• Πρόεδρος
30 λεπτά πριν, Paralias said:

Ρε παιδιά τι λέμε τώρα. Ο Καντέρ μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ερχόταν στην Ευρώπη στα επίσημα ματς του ΝΒΑ όταν έκαναν τα Europe Tours (προ κόβιντ που γίνονταν και αυτά και ελπίζαμε να δούμε και τους Μπακς στο ΟΑΚΑ), γιατί φοβόταν ότι θα τον καθαρίσουν οι μυστικές υπηρεσίες τους Ερντογάν μόλις πατήσει το πόδι του στην Ευρώπη. Και μιλάμε για κράτη όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία που θεωρούνται σε γενικές γραμμές ασφαλείς χώρες. Σιγά μην έρθει στην Ελλάδα, και όχι καν για απλή επίσκεψη, αλλά για να μείνει εδώ και να παίξει σε Ελληνική ομάδα Ευρωλίγκας. Δηλαδή να έχει και τουλάχιστον 2 παιχνίδια στη σεζόν εκτός έδρας στην Τουρκία. χαχαχαχαχαχα... Εντάξει... Τι λέμε τώρα...

Ο βασικός λόγος που θα έρθει είναι ο Κούλης, θέλει να τον γνωρίζει ως προσωπικότητα λένε ανεπίσημες κυβερνητικές πηγές

• Μου αρέσει 1

8 λεπτά πριν, lancelot said:

Ο βασικός λόγος που θα έρθει είναι ο Κούλης, θέλει να τον γνωρίζει ως προσωπικότητα λένε ανεπίσημες κυβερνητικές πηγές

Ναι αλλά ο ίδιος είπε ότι αν πάει η καλά η συνάντηση με Κούλη σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει έδω.

• Πρόεδρος

@Κώστας Σπανός  φαίνεται η είδηση εξαρχής πόσο τρολολ είναι ;-)

• Χαχαχαχα 1

@lancelot Το διάβασα σε έμπιστο ιταλικό site, όχι μουφοελληνικό

• Πρόεδρος

@Κώστας Σπανός πάντως Ιταλοί, Τούρκοι και φυσικά Έλληνες μόνο αξιόπιστους δεν τους λες δημοσιογραφικα. Ένα τσακάλι από Αμερική δεν το έχει ανακαλύψει τόσο καιρό; τσπα ας έρθει, έγραψα και παραπάνω μόνο καλό θα κάνει αυτό και ας είναι και στο ζελα (ίσως πάρουν κάνα ΕΣΠΑ και τον πληρώσουν) 

• Μου αρέσει 1

• Create New...