Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μιλου αλανι ξανα στο λιμανι

krakatheboy

Recommended Posts

Ο Μιλουτίνοφ γυρνάει και επίσημα για να έχουμε το καλύτερο δίδυμο ψηλών πιθανώς τόσο στην ιστορία μας όσο και στην Ευρώπη. Ο καθένας λέει λίγο τα δικά του για το οικονομικό. 1,3 το γκαζέτα. 1,4 σπορτ φμ & 24 που μάλλον αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Με κάποια μπόνους μπορεί να φτάνει τα 1,5-1,6 τπν χρόνο. Το σάπιοσδνα φυσικά προσπαθεί να κάνει προπαγάνδα λέγοντας για 1,8 τον χρόνο καθαρά. Να τσιτώσει ο Φάλ να ζητάν ακόμα παραπάνω Σάσα, Σλούκας, Παπανίκ ακόμα και ο ίδιος ο Φάλ από τώρα παρά τα 2 χρόνια συμβολαίου που έχει. Να ζητήσει και το κάτι παραπάνω ο κάθε επόμενος μετά. Σημασία έχει ότι ολοκληρώνεται το μπαμ και δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να μείνουν Σάσα-Σλούκας να πάμε το σηκώσουμε επιτέλους του χρόνου. 

https://www.sport24.gr/basket/olympiakos-metagrafes-provarei-ta-erythroleyka-o-miloytinov-gia-dyo-chronia.10090653.html

• Μου αρέσει 1

@lancelot Το έχουν γράψει όλοι οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να πάει στραβά από την στιγμή και ο ίδιος ο παίκτης μας είχε σε προτεραιότητα. Ξέρεις τίποτα για Σλούκα; Πολλά αρνητικά ακούω (άσε τα βρωμασάιτ) μέχρι και στο ότι μπήκαμε στο παιχνίδι για Ντάριους τόμπσον. 

• Πρόεδρος

Ναι δεν λέω όχι απλά έγραψα πως δεν είναι επίσημο ακόμα :high-icon: Υπομονή για Σλου

@lancelot έβγαλε βιντεάκι η ΚΑΕ σήμερα με ένα παλιό ελληνικό τραγουδάκι που είναι ξεκάθαρα για τον Μιλου. Καλημέρες 

• Πρόεδρος

Ε καλά θα γίνει επίσημο, θυμίζω είχα πει για Μιλού από Μάρτιο

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

3 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

Ε καλά θα γίνει επίσημο, θυμίζω είχα πει για Μιλού από Μάρτιο

In πρόεδρος we trust...

• Μου αρέσει 1

Η μεταγραφή αυτή είναι ακόμα μια τεράστια κίνηση των Αγγελόπουλων που δείχνουν ότι είναι άρρωστοι με τον Ολυμπιακό και θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη κορυφή της Ευρώπης.Το δίδυμο Φαλ-Μιλουτίνοφ θα είναι το κορυφαίο δίδυμο σέντερ στην Ευρωλίγκα και θα σκορπάει τρόμο στις αντίπαλες ομάδες.Σίγουρα έχει και τα μειονεκτήματά του,αλλά οι παίχτες αυτοί αν έχουν μια καλή χρονιά μπορούν να αφήσουν εποχή.

• Μου αρέσει 1

• Create New...