Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα σεζόν Ευρωλίγκας

Geo Poulidis

Recommended Posts

• Admins

IMG_4782.jpeg.b0797735831b38436a3c148d3dc66c0a.jpeg

Ξεκίνημα με βάζελο στο ΟΑΚΑ και ματσαρες κάθε βδομάδα! Δεν θα συμμεριστώ τον ενθουσιασμό πολλών που θεωρούν θετικό το ότι ξεκινάμε τη νέα σεζόν με τον αιώνιο εκτός έδρας. Καθόλου εύκολο ματς για αρχή και καθόλου ίδιος ο βαζελος με πέρσι. Αυτό διαβάζεται και από την ανάποδη βέβαια: καινούργια ομάδα ίσον αμοντάριστη ομάδα. Πάντως ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί η αποχώρηση των Βεζενκοφ και Σλούκα θα επιφέρει βαθιές αλλαγές στη λειτουργία της ομάδας και σε αυτό που συνηθίσαμε να βλέπουμε μέχρι πέρσι. Το λέω με γνώμωνα την ανώμαλη ψυχοσύνθεση μας ως οπαδοί, τρέλα στις νίκες «πάμε να το σηκώσουμε», γκρίνια και κασιδα στην πρώτη ήττα «να φύγει ο αμπασκετος…» Και αυτά βέβαια, εν αναμονή ενός σκόρερ-σουτέρ από το πάνω ράφι που πιστεύω ότι θα έρθει σύντομα. Αν το ρόστερ κλείσει χωρίς ένα φαρμακερό 2-3αρι ή σκέτο δυάρι, θα πρέπει να αναθεωρήσουμε εξαρχής το εγώ μας και να προσαρμοστούμε γρήγορα στις νέες συνθήκες. Αν έρθει, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί, όπως τα τελευταία 2 χρόνια. 

• Μου αρέσει 2

Καλό που θα βρούμε στην αρχή παο και μπαρτσελόνα. 2 εντελώς καινούριες ομάδες. Στο μεταξύ μας με παο θα παίξει τεράστιο ρόλο και ποιός θα έχει κερδίσει στο σουπερ καπ.

• Μου αρέσει 1

• Create New...