Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Το depth chart του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023/24: Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ απογειώνει την ομάδα του Αταμάν WWW.SPORT24.GR Έτοιμο μοιάζει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τους... εισερχόμενους Ερνανγκόμεθ - Μπαλτσερόφσκι να ολοκληρώνουν το δυναμικό που θα διαχειριστεί ο Εργκίν Αταμάν τη σεζόν 2023/24. Εν απουσία εξελίξεων στην δική μας ομάδα, ας δούμε τις μεταγραφές του ζελά και το depth chart που έχει πλέον. Όπως γράφει και μέσα: Το Depth Chart του Παναθηναϊκού: PG: Λούκα Βιλντόσα, Τζέριαν Γκραντ, Δημήτρης Μωραΐτης SG: Κώστας Σλούκας, Κάιλ Γκάι, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νεοκλής Αβδάλας SF: Ιωάννα Παπαπέτρου, Λευτέρης Μαντζούκας PF: Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ C: Ματίας Λεσόρ, Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι, Κώστας Αντετοκούνμπο Παρατηρήσεις: Πάντα ο Τράκης σε σχέση με εμάς, εκτός από τα 2 τελευταία καλοκαίρια που τα είχε παρατήσει, κερδίζει τις εντυπώσεις το καλοκαιρί. Έχει τρομερή δύναμη στα μέσα, παίζει μπάλα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μόνος του. Οι Αφοί δεν μιλάνε στα μέσα εύκολα. Δεν έχουν πάρει ΚΑΚΩΣ για μένα και έναν να το παίζει ασπίδα στα μέσα, εκεί θέλει ένα εξυπνοπούλι ή έναν αλήτη τύπου κοντού στο ζελά. Καταλαβαίνω κάποιους γαύρους που είναι στην μίρλα αλλά ομάδα δεν κάνεις με δηλώσεις και απλά με ακριβές μεταγραφές. Ο ζελάς έχει πληρώσει υπεραξία ενώ έχει φάει και 8-10 χυλόπιτες από παίκτες που αρνούνται να έρθουν εδώ παρά τα λεφτά που δίνει. Έχω απεριόριστη πίστη στον Μπαρτζώκα. Σίγουρα οι αιώνιοι θα είναι καλύτερη ομάδα από πέρσι και πρόπερσι. Δυνάμωσαν πολύ και στο 1 όπου ήταν το αιώνιο πρόβλημα τους αλλά και στο 4. Για το 3 όπως είναι τώρα υπάρχει κενό θεωρητικά, στο 2 φέτος λογικά θα είναι οκ με Σλου κυρίως. Για το 5 θα γράψω παρακάτω. Όπως δείχνουν τα πράγματα, αν τελικά ο Γκριγκόνις μείνει, δεν θα κάνουν άλλη μεταγραφή. Προσωπικά προτιμώ το σενάριο αυτό, από το να φέρουν πχ τον Τάιλερ Ο Σλου για μένα δεν έχει λογική να κατέχει 3 χρόνια συμβόλαιο με 3 μύρια. Πλήρωσαν το κάτι παραπάνω για να μας βάλουν στην πρίζα. Θεωρώ την πρώτη του χρονιά, αν δεν έχει κάποιο τραυματισμό δεν θα πάει άσχημα, την 2η και 3η θα είναι βάρος για αυτούς. Δε πιστεύω πως θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του. Για μένα δεν είναι Ιωάννα ο Σλου. Καλά έκανε και πήγε. Έπαιρνε σε εμάς 1.8, του προτείναμε 1.5 και 2ετες. Στην Φενέρ του έδιναν 2 το χρόνο με 2ετές και ο ζελάς του έδωσε 3 το χρόνο με 3ετές! Δλδ οκ μην λέμε πίπες. Καλά έκανε να τα πάρει και να πάει. Αν όντως εκτιμούσε τον σύλλογο και τους Αφούς, έπρεπε να πιέσει να μείνει με 2 το χρόνο σε εμάς και 2ετές. Λογικά αν το ζήταγε θα έμενε ή να πάει στην Φενέρ. Επέλεξε τα λεφτά. Οκ σεβαστό, αλλά ως εκεί. Έχω δει Ζάρκο να πηγαίνει απέναντι, στα παπάρια μου ο 34χρονος Σλούκας...Επιπλέον ο Σλού δεν είναι Πάντερ που εκεί θα ανησυχούσα περισσότερο. Ο "νέος" Χουάντσο για μένα είναι καλός παίκτης αλλά προτιμώ ότι τον πήραν έναντι πχ του Μίρο. Όχι κορυφαίος όπως συστήνεται από τους ΑΡΔ αλλά καλός. Αν εξαιρέσω και τον Σλού, για μένα δεν έχουν πολλούς παίκτες Euroleague. Ο Βιλντόζα είναι και αυτός καλό όνομα αλλά δεν έχει δείξει το κάτι τρομερό σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Και σίγουρα δεν είναι Καμπάζο που ήθελαν. Οι υπόλοιποι είναι παίκτες Eurocup. Ο Λεσόρ που μου έχουν γίνει μπάλες με ότι διαβάζω, είναι ένας γυρολόγος των γηπέδων που έχει αλλάξει 8 ομάδες, με τον ζελά να είναι η 9η! Και είναι 27! Σε όλες έμενε ένα χρόνο. Εντάξει να τον δούμε και χωρίς Ζέλικο όπου όπως και να το κάνεις όλοι έχουν βελτιωθεί δίπλα του εκτός της Ιωάννας. Δεν τον θεωρώ αντίπαλο δέος για έναν σοβαρό Φαλ + Μιλου Εν συντομία, θεωρώ πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικός ο ζελάς αλλά ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ και πάλι. Επιπλέον έχουν μια ισχυρή απώλεια, αφού να χάνεις τον βασικό σου ψηλό τα τελευταία χρόνια, 26 χρονών και 2.20 είναι τέτοια. Τον έβριζαν βέβαια επειδή τον έπινε από Φάλ. Από τους παίκτες πήρε ποίοι θα παίζουν άμυνα φέτος; Τι λέτε; @Μέλη @Βετεράνοι @Admins @Τουρίστες 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panakin Dadi Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Τα έχουμε πει και στο messenger .. προσωπικά με την περσινή ομάδα όποιον και να φέρνανε δεν θα μου καιγόταν καρφί.. όταν όμως χάνεις τους 2 καλύτερους σου παίχτες μέσα σε έναν μήνα, και μάλιστα ο ένας πάει σε αυτούς και για την ώρα οι αντικαταστάτες τους είναι κατώτεροι (δεν ξέρω τι παίχτης θα έρθει στο 2-3 που ακούγεται αλλά για την ωρα στον ασσο έχει έρθει ο Γκος ο οποίος παίζει στην θέση του Σλουκα και στο 4 ο Λιούκ…..) Όποτε και τον Ντορσει να φέρουνε και τον Μιροτιτς να φέρνανε προσωπικά με την περσινή ομάδα δεν θα αγχωνόμουν καν, τώρα όμως ανυσηχω πολύ καθώς ευχόμαστε να μας βγει φέτος ο Κανααν ο οποίος πέρυσι μάλλον βάρος φαινόταν και λάθος μεταγραφή αν εξαιρέσεις 3 παιχνίδια στο τέλος που ήταν σούπερ , και περιμένουμε ο Πίτερς να δείξει κάτι και να γίνει βασικό 4αρι δεν ξέρω τι έχει δει ο Μπαρτζω αλλά είναι σίγουρο πως τα έχει πάρει τα ρίσκα του και τα έχει πάρει ξεκάθαρα λόγο περιορισμού μπατζετ καθώς το συμβόλαιο του Σλουκα στην ουσία το πήρε ο Μιλου , ήρθε ο Γκος με 900 , ο Λαρυ πήρε καλό συμβόλαιο . Τώρα το συμβόλαιο του Σικμα είναι το μισό του Σασα και με τα υπόλοιπα χρήματα πάνω κάτω θα φέρουν τον τελευταίο παίχτη οι πρόεδροι απ ότι φαίνεται δεν θέλουν να ανεβάσουν το μπατζετ και είναι 100% σεβαστό μπέσα ΥΓ αυτή τη μεταγραφή Σικμα δεν θα την χώνεψω μέχρι να φύγει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Για Λεσόρ συμφωνώ: υπερτιμημένος και δεν στέριωσαι πουθενά . Φάγανε τη σκατούλα με τον Μπέϊκον και μυαλό δεν έβαλαν: κανείς στην Ευρώπη δεν τον ήθελε, είχε διαρεύσει τι κουμάσι είναι αλλά ο Πέδουλας κοιμόταν τον ύπνο του Loser. Βιλντόζα ξετσουτσούνισε πολύ πρώιμα και θα φάει θεραπεία καλή από την άμυνά μας. Ιωάννα να δούμε πόσο θα παίζει και κάθε πότε και να δούμε και πως δένεται το ατσάλι με τους, Μαντζούκα και ΣΙΑ. Σλου στο καλό και να μας γράφει, εμείς τον έχουμε γραμμένο: μόνο με τον Μελιτζάνα δεν είχε πρόβλημα αλλά εκεί έπεφταν καντίλια και φάπες, 2-3 μικροτραυματισμούς είχε φέτος, του πήρε 3-4+ παιχνίδια για να συνέλθει κάθε φορά. Περιμένω να δώ αν θα βάλει μυαλό ο Πάπας, είναι καλός σουτέρ και ο coach τον θεωρεί επιθετικό ταλέντο και τον ψήσει στην Basket League, αν είναι σοβαρός θα ανέβει βαθμίδα. Μίρο δεν ήθελα, τις περισσότερες από τις λίγες φορές που τον βρήκαμε απέναντι τον πηδήξαμε, ήξερα πως είναι πριμαντόνα και φοβώμουν ότι θα μας γαμήσει τ αποδυτήρια, τώρα παίζει και την πολύφερνη νύφη. Εγώ θέλω Εργάτες: Σακ, Κέϊνααν-Πήτερς και σχεδόν εξπερμάτισα με την απόκτηση του Σίκμα: παιχταράς, εξαιρετικό παιδί, θα είναι μιά χαρα για τα 15+ ή εκεί γύρω λεπτά που θα παίζει. Σίγουρα ο coach κάτι έχει στο μυαλό του για το 2 ή το 3 και καλά κάνει που δεν το λέει. Ας πανηγυρίζουν οι απέναντι με τις ...μεταγραφάρες τους, "στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό". Μιά ευχή μόνο κάνω: να τους δώ πάλι να γυρίζουν με πούλμαν και τι στον κόσμο. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Severin έγραψε: Για Λεσόρ συμφωνώ: υπερτιμημένος και δεν στέριωσαι πουθενά . Φάγανε τη σκατούλα με τον Μπέϊκον και μυαλό δεν έβαλαν: κανείς στην Ευρώπη δεν τον ήθελε, είχε διαρεύσει τι κουμάσι είναι αλλά ο Πέδουλας κοιμόταν τον ύπνο του Loser. Βιλντόζα ξετσουτσούνισε πολύ πρώιμα και θα φάει θεραπεία καλή από την άμυνά μας. Ιωάννα να δούμε πόσο θα παίζει και κάθε πότε και να δούμε και πως δένεται το ατσάλι με τους, Μαντζούκα και ΣΙΑ. Σλου στο καλό και να μας γράφει, εμείς τον έχουμε γραμμένο: μόνο με τον Μελιτζάνα δεν είχε πρόβλημα αλλά εκεί έπεφταν καντίλια και φάπες, 2-3 μικροτραυματισμούς είχε φέτος, του πήρε 3-4+ παιχνίδια για να συνέλθει κάθε φορά. Περιμένω να δώ αν θα βάλει μυαλό ο Πάπας, είναι καλός σουτέρ και ο coach τον θεωρεί επιθετικό ταλέντο και τον ψήσει στην Basket League, αν είναι σοβαρός θα ανέβει βαθμίδα. Μίρο δεν ήθελα, τις περισσότερες από τις λίγες φορές που τον βρήκαμε απέναντι τον πηδήξαμε, ήξερα πως είναι πριμαντόνα και φοβώμουν ότι θα μας γαμήσει τ αποδυτήρια, τώρα παίζει και την πολύφερνη νύφη. Εγώ θέλω Εργάτες: Σακ, Κέϊνααν-Πήτερς και σχεδόν εξπερμάτισα με την απόκτηση του Σίκμα: παιχταράς, εξαιρετικό παιδί, θα είναι μιά χαρα για τα 15+ ή εκεί γύρω λεπτά που θα παίζει. Σίγουρα ο coach κάτι έχει στο μυαλό του για το 2 ή το 3 και καλά κάνει που δεν το λέει. Ας πανηγυρίζουν οι απέναντι με τις ...μεταγραφάρες τους, "στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό". Μιά ευχή μόνο κάνω: να τους δώ πάλι να γυρίζουν με πούλμαν και τι στον κόσμο. Reveal hidden contents Κύριε Κώστα (εντάξει δεν μου πάει να σας μιλάω στον ενικό) βάζε και κανά έντερ, δλδ να είναι πιο ευκολοδιάβαστο ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, lancelot έγραψε: Κύριε Κώστα (εντάξει δεν μου πάει να σας μιλάω στον ενικό) βάζε και κανά έντερ, δλδ να είναι πιο ευκολοδιάβαστο ;-) Ενικό please καλέ μου Du Lac. "Κύριος" δεν υπήρξα ποτέ , από γεννισιμιού μου ήμουν "χαλασμένος" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου 2023 Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι ένα σύνολο με οριακά μεγαλύτερη αθλητικοτητα από εμάς και μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο. Αρκούν αυτά για να γίνει μία κορυφαία ομάδα και γρήγορα; Η στατιστική δεν είναι με το μέρος τους ωστόσο μιλάμε για έναν από τους παραδοσιακά πιο ευνοημένους από τις συγκυρίες συλλόγους. Θεωρώ ότι οι μεταγραφές μας δεν έχουν κλείσει και ότι θα πάρουμε τουλάχιστον έναν παίχτη ακόμα - ιδανικά δύο, ένα δυάρι σκόρερ και ένα αθλητικό τεσσάρι. Σε χημεία και σε αμυντικές δυνατότητες τους ρίχνουμε στ αυτιά, τα παιχνίδια μας φέτος θα είναι το κάτι άλλο (αναπόφευκτα με απώλειες). Πάντως έχουν πολύ πλάκα, αλήθεια. Τόσα εκατομμύρια, υπεραξίες και χυλοπιτες για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας. Μιλάμε για πόνο αβάσταχτο. Μια χαρά, ότι και να γίνει φέτος όλα πάνε κατ ευχήν. Πολλά βαριά "εγώ" μαζεύονται γύρω από έναν ασταθή, ανυπόμονο και θερμοκεφαλο πρόεδρο. Στις πρώτες ματσουκιές - όποτε έρθουν αυτές - το καράβι θ αρχίσει να γέρνει τόσο που θα κινδυνεύει να αναποδογυρίσει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Δημοσιεύτηκε 28 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 28 Ιουλίου 2023 Καλημέρα. Η μόνη μεταγραφή που ζήλεψα φέτος ήτν εκείνη του Darius Thomson στην Εφές. Ομως η Εφές κάθε χρονιά ξοδεύει σαν μεθυσμένος ναύτης και για να πάρει τον εν λόγω, εκτός από τα χρήματα που θα του δώσει έπρεπε να διαπραγματευτεί με τον Χουάν Κερεχέτα που είναι ο ιδιοκτήτης της Μπασκόνια και ο μεγαλύτερος "γδάρτης" της Ευρολίγκας όταν πρόκειται να πουλήσει παίχτη: οι τούρκοι πλήρωσαν τα μαλλιοκέφαλά τους για να τον πάρουν, χώρια τα λεφτά που θα δώσουν στον ίδιο τον παιχταρά. Τέτοιες ...τακτικές πλειστηριασμού και πλειοδωσίας τις συχαίνομαι, χώρια και τον σοβαρό κίνδυνο να σου κάνουν τα αποδυτήρια μπουρδέλο: όταν γυροφέρναμε τον Μίρο σκεπτόμουν "θα κάνει αυτή η ξινή πριμαντόνα ζντο και σύνεφο με τους άλλους όπως γινόταν φέτος. Fat chance...". Οπως τσιμπάει τα λαυράκια ο Κερεχέτα και τα μοσχοπουλάει στους ετοιματζήδες μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς. Οχι για να τους πουλήσουμε αλλά για να έχουμε μιά καλή εικόνα για τι τι παίζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 28 Ιουλίου 2023 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 28 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Severin έγραψε: Καλημέρα. Η μόνη μεταγραφή που ζήλεψα φέτος ήτν εκείνη του Darius Thomson στην Εφές. Ομως η Εφές κάθε χρονιά ξοδεύει σαν μεθυσμένος ναύτης και για να πάρει τον εν λόγω, εκτός από τα χρήματα που θα του δώσει έπρεπε να διαπραγματευτεί με τον Χουάν Κερεχέτα που είναι ο ιδιοκτήτης της Μπασκόνια και ο μεγαλύτερος "γδάρτης" της Ευρολίγκας όταν πρόκειται να πουλήσει παίχτη: οι τούρκοι πλήρωσαν τα μαλλιοκέφαλά τους για να τον πάρουν, χώρια τα λεφτά που θα δώσουν στον ίδιο τον παιχταρά. Τέτοιες ...τακτικές πλειστηριασμού και πλειοδωσίας τις συχαίνομαι, χώρια και τον σοβαρό κίνδυνο να σου κάνουν τα αποδυτήρια μπουρδέλο: όταν γυροφέρναμε τον Μίρο σκεπτόμουν "θα κάνει αυτή η ξινή πριμαντόνα ζντο και σύνεφο με τους άλλους όπως γινόταν φέτος. Fat chance...". Οπως τσιμπάει τα λαυράκια ο Κερεχέτα και τα μοσχοπουλάει στους ετοιματζήδες μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς. Οχι για να τους πουλήσουμε αλλά για να έχουμε μιά καλή εικόνα για τι τι παίζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εντάξει αλλά τι μέγεθος έχει η Μπασκόνια, τι εμείς στο Ευρωπαικό μπάσκετ. Άλλες οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Ο στόχος μας δεν είναι να γίνουμε κάτι τέτοιο, αλλά να παίρνουμε τίτλους. Η μεταγραφή ειδικά στην Εφές του ... δαρείου εμένα με χαροποίησε. Θα είναι πολύ εύκολο αν δεν πάει καλά, να τον πάρουμε πιο φθηνά στο μέλλον (από ότι αν πήγαινε ακόμα και Φενέρ ή Μακάμπι ή φσικά Ρεαλ / Μπάρτσα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Δημοσιεύτηκε 28 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 28 Ιουλίου 2023 Φενέρ, Μακάμπι, Ρεάλ, Μπάρτσα, βάλε μέσα και τη Μπάγερν (τώρα με το καινούργιο γήπεδο και τον Λάσο ποιός τα πιάνει τα γερμανά) και, βέβαια, οι ...κακόμοιροι οι Σέρβοι (sic) που "όλο λεφτά δεν έχουν" αλλά τα βρίσκουν μιά χαρά όταν χρειάζονται παίχτες τύπου ΛεΝτέυ, Λεσόρ, Εξουμ και Πάντερ. Αυτούς θα έχουμε απέναντι. Εγώ μιλάω για συνεχές και ανελέητο scouting: να ξέρεις καλά την αγορά και να βρείς τα λαυράκια πριν τα πάρουν μυρωδιά οι άλλοι. Διότι όταν τα πάρουν χαμπάρι θα είναι πολύ δύσκολο να τους ανταγωνιστείς. "Ακριβές υπογραφές" και "πάνω ράφια" δεν μου λένε κάτι: όταν οι Αφοί ήταν ψάρακες ακόμη, θυμάμαι τον Ματσιγιάουσκας και τον Τσίλντρες. Ναί εντάξει: πολύ καλοί παίχτες αλλά ο πρώτος ρήξη χειαστών σχεδόν με το "Καλημέρα" κι ο δεύτερος "άντε...γειά" και take the money and run. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λεωνίδας Δημοσιεύτηκε 29 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 29 Ιουλίου 2023 Ο Παναθηναϊκός σε επίπεδο ρόστερ σίγουρα δυναμώνει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αν πάρει και τον Ουκρανό προσθέτει ένα ακόμα καλό επιθετικό και θεωρητικά παρουσιάζεται πλήρης σε όλες τις θέσεις, με παίκτες που έχουν βέβαια και τις αδυναμίες τους. Σίγουρα δεν έχει το ρόστερ που διαφήμιζε ο Τράκης πριν δύο τρεις μήνες και επίσης δεν ξέρουμε πως θα δέσουν όλοι αυτοί οι νέοι παίκτες. Βέβαια έχει και έναν καλό προπονητή που μπορεί να την κάνει αυτή τη δουλειά. Από την άλλη όμως, εμένα δεν με απασχολεί τι κάνει ο ΠΑΟ ή η Ρεάλ ή η Φενέρ ή οποιαδήποτε άλλος. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός. Και από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει το ρόστερ δεν μπορούν να βγουν και συμπεράσματα. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει πίστη και στήριξη στον προπονητή και στους παίκτες που παρουσίασαν τα τελευταία δύο χρόνια το καλύτερο μπάσκετ της Ευρώπης. Και σίγουρα δεν πρέπει να μας φοβίζει καμία ομάδα. Περισσότερα μόλις κλείσει το ρόστερ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Δημοσιεύτηκε 29 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 29 Ιουλίου 2023 Ο βάζελος, μεταξύ άλλων, το παίζει και ...αρωγός των ελληνόπουλων στο μπάσκετ. Εχει κάνει παιδομάζωμα κανονικό, αφ ενός για να κάνει τον νταβατζή -με ότι συνεπάγεται αυτό, εννοώ τα ...bonus από μέρους των διαιτητών κυρίως, το είδαμε άλλωστε όταν κυβερνούσε την Basket League η μούμια- με όλα όσα δείχνει η τάχα μου "φροντίδα" για τους έλληνες παίκτες, τους οποίους -φευ (χι χι)- αρχίζει να ξεφορτώνεται τώρα γιατί ο ταβερνιάρης -Αταμάν- δεν δίνει δεκάρα τσακιστή κι έχει αρχίσει να τους πετάει έναν προς ένα. Αφ ετέρου , βέβαια, τα πράγματα ΔΕΝ ήταν τόσο ...αθώα, τουτέστιν τους αγόραζε -για ψίχουλα- για να μη τους πάρουμε εμείς. Θέλω να δώ πόσο θα παίζουν όσοι κράτησε από αυτά τα παιδιά. Το να ¨δέσουν" μεταξύ τους αυτοί οι παίκτες που αγόρασε, είναι ...θεματάκι. Εδώ ο μελιτζάνας ήρθε στο ΣΕΦ κι έφυγε με την ουρά στα σκέλια, όταν παίξαμε, κάτι μήνες μετά, στο Βελιγράδι μαζί του, ήταν άλλη ομάδα . Συμφωνώ απολύτως όσον αφορά τη στήριξη και την πίστη στον προπονητή μας. Ηδη κάμποσοι γνωστοί μου έχουν πέσει στη μίρλα βλέποντας το λαγό να κάνει All In. O Μπαρτζώ δεν βιάζεται: είναι στην ομάδα της καρδιάς του. Απένατί του έχει ένα τουρλουμπούκι από γυρολόγους και μισθοφόρους με μεγάλα Εγώ. Θα 'χουμε γέλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos _7 Δημοσιεύτηκε 30 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Ιουλίου 2023 Γεια σας κ απο μενα Σιγουρα επικοινωνιακα δεν ειμαστε καθολου καλοι κ αυτο φερνει μια γκρινια, στην ουσία ομως το αποτελεσμα ειναι ιδιο καθως οι ΑΦΟΙ ξέρανε οτι θα χασουν τον Σασα αλλα κ οτι ο Σλουκας εκανε νερα, έπρεπε να ειχαν ετοιμη λυση με τον Μπαρτζωκα Χαιρομαι οτι δεν πηρα με τον Μιρο γιατι τελικα μας έπρηξε τα @@ κ φανηκε περισυ οτι ξεκινησε η αφωνιστικη του καμψη λογω ηλικιας Στα δικα μας, η πολιτικη του coach ειναι αποδεκτη στους προεδρους αφου δεν θελουν να παρουν καποιον με τρελα λεφτα κ χαλασει το κλιμα στα αποδυτηρια, βεβαια ομως χρειαζομαστε σκορερ δυνατό δέν γνωριζω αν παρουμε τελικα Μιχαλιουκ ή καποιον αλλον αλλα εμπιστευομαι τον Coach Σιγουρα ο Ζελας κερδιζει εντυπωσεις αλλα ολα παιζονται στο παρκε, μπορει να μη δεσουν φετος εγκαιρα, οπως επισης αμυνα δε παιζει σχεδον κανενας απο αυτους Οπως κ να εχει θα υπαρξει μεγαλυτερος ανταγωνισμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Δημοσιεύτηκε 30 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 30 Ιουλίου 2023 Προσωπικά δεν θυμάμαι ομάδα του ταβερνιάρη με σοβαρές επιδόσεις στην άμυνα. Ο τύπος είναι στην ίδια σελίδα με το αφεντικό του, το κουγιάμπαλο που βάζει τα λεφτά. Θα έχει την ευκαιρία του να υποστεί τζάμπα θεραπευτική αγωγή από τους μετρ του είδους πάνω στο θέμα φέτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Δημοσιεύτηκε 31 Ιουλίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Ιουλίου 2023 Στο μεταξύ, ο νικητής μπορεί να λέει ό τι γουστάρει. Αλλά εγώ σημειώνω στο κιτάπι μου: Βιλντόσα - όταν χάσαμε απ τον Αστέρα στο Βελιγράδι, βγήκε αυτή η λουλού να μας τρολάρει στο insta με φωτογραφία την αφεντιά της κι από κάτω 3 ή 4 τριφύλλια. Ενα (1) το κρατούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Severin Δημοσιεύτηκε 8 Αυγούστου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 8 Αυγούστου 2023 Τον ήθελα πόλύ τον Alexey Shved, να πάρει: φονιάς. Θυμάμαι το παιχνίδι μας εκτός με τη Khimki: 28 (νομίζω...) πόντους μας είχε βάλει. Ο Blatt τότε είπε στους παίχτερς μας "αυτόν, αφήστε τον ελεύθερο να σουτάρει, από έναν δεν χάνουμε". Ο Μπαρτζώκας δεν είχε τότε στη Khimki παίχτες να τον υποστηρίξει ανάλογα και έχασαν. Οπου έχω δεί τον Shved ήταν απίστευτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts