Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μουντομπάσκετ 2023 - Τι πιθανότητες δίνετε για διάκριση;

lancelot

Recommended Posts

• Πρόεδρος

wc-logo.png

Αυτή την ώρα η εθνική παίζει με Ιορδανία στο Παγκόσμιο (καλό πρώτο ημίχρονο, έχουμε μπει μουδιασμένο στο 2ο), τι πιθανότητες δίνετε για διάκριση φέτος;

Σε επίπεδο συλλόγου θεωρώ πως όλη αυτή η κούραση θα παίξει ρόλο μέσα στην χρονιά αφού θα βγάλει πολύ φοβάμαι τραυματισμούς, αλλά ξεκαθαρίζω πως για μένα η Εθνική είναι πάνω από ομάδες, στόχους και λοιπά.

• Μου αρέσει 4

Ταβάνι η πρόκριση στους 16.Απο κει και πέρα αν γίνει κανένα θαύμα και περάσουμε (δε δίνω καμία πιθανότητα) θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη για αυτό το συγκεκριμένο σύνολο.Όπως και να έχει δίνω συγχαρητήρια σε όσους κατέβηκαν στο Παγκόσμιο για να εκπροσωπήσουν την Εθνική και όσοι δε πήγαν απλά δε πρέπει να έχουν θέση στα επόμενα τουρνουά.

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Πάει η Γαλλία...

• Έκπληκτος! 1

• Admins

Αν περάσουμε είμαστε στον ίδιο όμιλο με ΗΠΑ, Μαυροβούνιο και Λιθουανία, εκ των οποίων στους προημιτελικούς περνάνε δύο. Να θέσουμε ένα standard τι θα πει διάκριση (για μένα πχ είναι οι ημιτελικοί) αλλά θεωρώ ότι η οχτάδα είναι ταβάνι και αν τα καταφέρουμε είναι αξιοσέβαστο αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

• Admins
3 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

Πάει η Γαλλία...

Σοκ... Αμ οι Φιλανδοί από τους Ιάπωνες? Ξεκινήσαμε δυνατά...

• Admins

Τα τουρνουά των 2 εβδομάδων είναι εντελώς απρόβλεπτα, αλλά η Εθνική μας δυστυχώς στερείται πολλών σημαντικών στοιχείων για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Αν μας βγουν οι σύνθετες άμυνες που θα παίξουμε σε ματς με ισχυρότερους αντιπάλους από τη σεβαστή αλλά μικρή Ιορδανία, και αν μπουν τα τρίποντα, ίσως έχουμε ελπίδα για να μπούμε στην 8άδα. Αυτό όμως είναι το ταβάνι μας και θα είναι τεράστια επιτυχία από μόνο του.  

• Μου αρέσει 1

• Admins

Είδα το Λιθουανία-Μαυροβούνιο. ΟΙ Λιθουανοί είναι ξεκάθαρα ένα επίπεδο πάνω από εμάς, δεν βλέπω πως θα ματσάρουμε τη φροντ λάιν τους. Σίγουρα θα έχουμε καλύτερη τύχη με τους Βαλκάνιους, αλλά πρέπει να κάνουμε το 2/2 για να περάσουμε στους 8 μαζί με τις ΗΠΑ. Γιακουμπάιτις και Κουζμίνσκας κουβάλησαν τους Λιθουανούς εκ του ασφαλούς αλλά αυτό που με εντυπωσίωσε περισσότερο ήταν η αμυνα τους με βοήθειες και παγίδες που οδήγησε το Μοντενεγκρο σε 20 λάθη. Είχαν όμως και πολλά dare to shoot πραγμα που είναι ευνοϊκό για μας αν είμαστε σε καλό βράδυ απέξω. Γενικά πιστεύω ότι στο transition game μας έχουν αλλά και στα ποσταρίσματας με Μοντεγιούνας και Μπρασντέκις, αν δεν έχουμε Παπαγιάννη στο παρκέ θα κάνουν πάρτι. Και όλα αυτά βέβαια θεωρώντας ως δεδομένη τη νίκη σήμερα απέναντι στην ανάλατη φέτος Νέα Ζηλανδία...  

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος
2 ώρες πριν, Geo Poulidis έγραψε:

Είδα το Λιθουανία-Μαυροβούνιο. ΟΙ Λιθουανοί είναι ξεκάθαρα ένα επίπεδο πάνω από εμάς, δεν βλέπω πως θα ματσάρουμε τη φροντ λάιν τους. Σίγουρα θα έχουμε καλύτερη τύχη με τους Βαλκάνιους, αλλά πρέπει να κάνουμε το 2/2 για να περάσουμε στους 8 μαζί με τις ΗΠΑ. Γιακουμπάιτις και Κουζμίνσκας κουβάλησαν τους Λιθουανούς εκ του ασφαλούς αλλά αυτό που με εντυπωσίωσε περισσότερο ήταν η αμυνα τους με βοήθειες και παγίδες που οδήγησε το Μοντενεγκρο σε 20 λάθη. Είχαν όμως και πολλά dare to shoot πραγμα που είναι ευνοϊκό για μας αν είμαστε σε καλό βράδυ απέξω. Γενικά πιστεύω ότι στο transition game μας έχουν αλλά και στα ποσταρίσματας με Μοντεγιούνας και Μπρασντέκις, αν δεν έχουμε Παπαγιάννη στο παρκέ θα κάνουν πάρτι. Και όλα αυτά βέβαια θεωρώντας ως δεδομένη τη νίκη σήμερα απέναντι στην ανάλατη φέτος Νέα Ζηλανδία...  

Προς το παρόν χάνουμε 13 πόντους από τους ανάλατους :P

• Χαχαχαχα 2

• Πρόεδρος

Τελικά κερδίσαμε αφού καθάρισε ο Λάρι και η Ιωάννα. Τώρα πρέπει 2/2 με Λιθουανία και Μαυροβούνιο...πολύ δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις με Ελλάδα

• Μου αρέσει 1

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.