Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα Μέλη! Welcome Post | 2023-2024

Recommended Posts

• Πρόεδρος

Η νέα σεζόν πλησιάζει, και για αυτό φτιάξαμε νέο Θέμα καλωσορίσματος ενώ άλλαξε και η εικόνα που βάζουμε, αφού πλέον είναι...βίντεο!

Το εγκαινιάζουμε σήμερα με τον Βασίλη @Vasileios που έκανε εγγραφή σήμερα! Καλώς ήρθες και καλές αναρτήσεις! Σου δώσαμε πρόσβαση, θα πρέπει να φτάσεις τα 15 posts ώστε να προαχθείς σε Βετεράνο και να έχεις δικαίωμα σε διαγωνισμούς!

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1

• Πρόεδρος

@ΓΙΑΝΝΗΣ Παπαγεωργίου καλώς ήρθες. Ο Γιάννης είχε κάνει εγγραφή από παλιότερα αλλά δεν είχε απαντήσει τις σχετικές ερωτήσεις. Σου δώσαμε πρόσβαση παντού, καλές αναρτήσεις!

• Μου αρέσει 2

• 2 weeks later...
  • Πρόεδρος

Νίκο καλώς ήρθες. Ο Νίκος είχε κάνει και αυτός εγγραφή παλιότερα, αλλά μόλις τώρα απάντησε τις ερωτήσεις

Καλημέρα παιδιά και καλή Κυριακή να έχουμε!! Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή! 🙂🏀

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

@Nikos kartsakis καλώς ήρθες. Ο Νίκος είχε κάνει εγγραφή τον Απρίλιο, αλλά πλέον απάντησε τις ερωτήσεις και του δώσαμε πρόσβαση. Καλές αναρτήσεις να έχεις

Σου στείλαμε ένα προσωπικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.