Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Η νέα σεζόν πλησιάζει, και για αυτό φτιάξαμε νέο Θέμα καλωσορίσματος ενώ άλλαξε και η εικόνα που βάζουμε, αφού πλέον είναι...βίντεο!

Το εγκαινιάζουμε σήμερα με τον Βασίλη @Vasileios που έκανε εγγραφή σήμερα! Καλώς ήρθες και καλές αναρτήσεις! Σου δώσαμε πρόσβαση, θα πρέπει να φτάσεις τα 15 posts ώστε να προαχθείς σε Βετεράνο και να έχεις δικαίωμα σε διαγωνισμούς!

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1
  • Σε ευχαριστώ 1
  • Με μπερδεύεις 1

• Απαντήσεις 130
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Εικόνες μέσα στην ανάρτηση

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@ΓΙΑΝΝΗΣ Παπαγεωργίου καλώς ήρθες. Ο Γιάννης είχε κάνει εγγραφή από παλιότερα αλλά δεν είχε απαντήσει τις σχετικές ερωτήσεις. Σου δώσαμε πρόσβαση παντού, καλές αναρτήσεις!

• Μου αρέσει 2

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά και καλή Κυριακή να έχουμε!! Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή! 🙂🏀

• Μου αρέσει 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@Nikos kartsakis καλώς ήρθες. Ο Νίκος είχε κάνει εγγραφή τον Απρίλιο, αλλά πλέον απάντησε τις ερωτήσεις και του δώσαμε πρόσβαση. Καλές αναρτήσεις να έχεις

Σου στείλαμε ένα προσωπικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες

• 4 weeks later...
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@Mariosmak7

Καλώς ήρθες, σου στείλαμε προσωπικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες!

• Σε ευχαριστώ 1

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Είναι σημαντικό νέα μέλη που παίρνουν πρόσβαση να κάνουν τις δικές τους αναρτήσεις, όχι μόνο αντιδράσεις. Πχ @Nikos kartsakis @ΓΙΑΝΝΗΣ Παπαγεωργίου @Vasileios παραμένετε με μηδέν αναρτήσεις :high-icon:

• 3 months later...
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Για το 2024, αλλάξαμε εκ νέου το βίντεο παρουσίασης, όπου εμφανίζουμε τις απαντήσεις που έδωσε κάθε νέο μέλος στην φόρμα. 

@NikoMilutinov - Πέτρο καλώς ήρθες στην παρέα, εύχομαι καλές αναρτήσεις! Στην ερώτηση για το καλύτερο παίκτης της ιστορίας μας, μάλλον μπερδεύτηκες, μου είναι κουλό όντως να εννοείς πως ο Ντόρσει όσο αγωνίστηκε εδώ ήταν ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας μας, αλλά αν ναι, γράψε περισσότερα :D

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@Ελένη Κοτροκόη αν και μας ... τρέλανες με την απάντηση σου περί Σίκμα, καλώς ήρθες επίσης!

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@Νικόλαος Βαρελλάς καλώς ήρθες! Ρίβερς όντως είναι καλή επιλογή, απλά επειδή δεν έπαιξε πολλά χρόνια εδώ ίσως δεν θα ήταν η πιο σωστή. Αλλά σεβαστή η γνώμη.

Καλές αναρτήσεις!

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@Panagiotis καλώς ήρθες, καλές αναρτήσεις ευχόμαστε. Το ευχαριστώ πολύ για όλα στην διοίκηση όντως αντιπροσωπεύει πολλούς από εμάς, ειλικρινής και ωραία απάντηση. 

• Το λάτρεψα! 1

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@Νικόλαος καλώς ήρθες και εσύ με την σειρά σου. Οι μεταγραφές πάντως δεν είναι θέμα τσαμπουκά αλλά χρημάτων :D Θεωρώ πως οι Αφοί με το στύλ τους, την καθαρότητα τους και το ήθος τους έχουν μια άλλη λογική από προέδρους τύπου Τράκη ή Μαρινάκη. Πως και Μπραζδέκις αλήθεια για καλύτερη μεταγραφή φέτος; 

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Καλώς ήρθες @stavrossam στην παρέα. Καλές αναρτήσεις, για την δυναμικότητα των προέδρων είναι όντως ζήτημα αυτό κυρίως στο ότι δεν αντιδρούν σε ότι κάνει ο άλλος. Βέβαια μιλάμε για περιπτωσάρα. Εγώ θα τον αντιμετώπιζα όπως έκαναν χθες με τις 3 φώτο του Μπαρτζώκα. Με χιούμορ δλδ μέσω των social όπου μπορείς πραγματικά να ξεφτιλίσεις τον άλλον. 

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Καλώς ήρθες Γιώργο, @spanoulis7 . Καλές αναρτήσεις. Το γήπεδο είναι ένα σημαντικό σημείο, ας ελπίσουμε πως το 2024 επιτέλους θα κλείσει αυτό το θέμα.

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@buffonakos - Καλώς ήρθες, καλές αναρτήσεις Ειρήνη!

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Υπήρχε ένα τεχνικό θέμα και τα νέα μέλη δεν μπορούσαν να απαντήσουν εδώ, φτιάχτηκε μόλις ;-) 

• Create New...