Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα Μέλη! Welcome Post | 2023-2024

Recommended Posts

• Πρόεδρος

@billycorfu Καλώς ήρθες, ευχαριστούμε για την αίτηση, ο Ράμπο ήταν αγαπημένος παίκτης καθόλου παράξενο.

• Το λάτρεψα! 1

• Απαντήσεις 133
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Εικόνες μέσα στην ανάρτηση

• Πρόεδρος

Δημήτρη @Nureyef777 καλώς ήρθες, σου στείλαμε ένα προσωπικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες.

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

@Giannis287 καλώς ήρθες. Που έχεις διαρκείας, μήπως είσαι κοντά μας. Για το θέμα του γηπέδου που γράφεις έχεις πολύ δίκιο, μακάρι φέτος να είναι επιτέλους η χρονιά της απόκτησης του γηπέδου ώστε επιτέλους να αλλάξει μορφή

Καλως σας βρήκα. Διαρκείας στην Θυρα 2 στο διαζωμα 203 μαζι με τον γιο μου. Γηπεδικός απο 2 χρονων ο μικρός. Μακάρι να αποκτήσουμε δικαιώματα στο γηπεδο και να το βελτιώσουμε άμεσα.

• Το λάτρεψα! 2

• Πρόεδρος

@Darkside10 καλώς ήρθες. Σου στείλαμε ένα προσωπικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες Δημοσθένη

• Σε ευχαριστώ 1

• Πρόεδρος

@GAD7 καλώς ήρθες, ωραία αίτηση! Μακάρι ναι να γινόταν αυτό που λες, και να τους είχαμε και στα 2 :D

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Πρόεδρος

@Haris7 καλώς ήρθες, που έχεις διαρκείας ακριβώς; Στείλαμε ένα προσωπικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες

• Το λάτρεψα! 1

• Πρόεδρος

@Harriskar7 καλώς ήρθες! Βλέπω τα Τρίκαλα ενισχύονται στο γκρουπ, @Tsigaridas7 από εκεί δεν είσαι;

Σου στείλαμε ένα προσωπικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες

• Το λάτρεψα! 1

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το πολύ ωραίο βίντεο -καλωσόρισμα που μου κάνατε  !!

Καλώς ήρθα στην ομορφη  σελίδα σας !! Καλημέρα σας από τα Τρίκαλα !! 

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

@mpilis7καλώς ήρθες. Στην ερώτηση για το μεγαλύτερο παίκτη της ιστορίας μας κάπου μπερδεύτηκες :) 

Σου στείλαμε ένα Pm με περισσότερες πληροφορίες

• Πρόεδρος

@ddep7

Δημήτρη καλώς ήρθες, δεν μπορούσαμε να βάλουμε το ψευδώνυμο που ζήτησες (Ολυμπιακός) αφού είναι πολύ γενικό (όλοι γάβροι είμαστε). Σου στείλαμε ένα pm με περισσότερες πληροφορίες, αν θες κάποιο άλλο username γράψτο στην απάντηση σου.

• Πρόεδρος

@smg7 

Σταύρο καλώς ήρθες, ωραία αίτηση μπράβο.

Σου στείλαμε ένα pm με περισσότερες πληροφορίες

• Πρόεδρος

@notisjm 

Καλώς ήρθες, ωραία αίτηση. Συμφωνούμε 100% για το θέμα του γηπέδου, το καλοκαίρι όταν τελειώσουν οι αγώνες θα έχουμε μια συνάντηση με την ΚΑΕ (θα γράψουμε σχετικά) για τέτοια οργανωτικά θέματα, θα σημειώσουμε και αυτό που γράφεις. Που ακριβώς έχεις διαρκείας, να δούμε μήπως είμαστε κοντά; (οι περισσότεροι εδώ έχουν στην 7 ψηλά ή χαμηλά). Σου στείλαμε ένα προσωπικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες.

11 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

@GAD7 καλώς ήρθες, ωραία αίτηση! Μακάρι ναι να γινόταν αυτό που λες, και να τους είχαμε και στα 2 :D

Καλως σας βρηκα αδερφια! Παμε γερα να περασουμε ξεκουραστα τον προμηθεα κ να σηκωσουμε μια ακομα κουπα αυριο!!!

• Μου αρέσει 1

• Create New...