Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε
WWW.SUPERBASKET.GR

Ο «Manolo» βάζει όλα τα δεδομένα στον προσομοιωτή και βγάζει τον βαθμό δυσκολία για την κάθε ομάδα, με βάση το πρόγραμμα και την βαθμολογική της θέση.  

• Το λάτρεψα! 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Πως γίνεται να μπαίνει και η φωτογραφία γαμω τις λίμνες του Καναδά; 

• Το λάτρεψα! 1
  • Χαχαχαχα 2
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Άντε μάθε στον πουλιδη τώρα νέα κόλπα... Το link αγόρι μου δεν το Facebook που έβαλες αλλά αυτό εδώ

WWW.SUPERBASKET.GR

Ο «Manolo» βάζει όλα τα δεδομένα στον προσομοιωτή και βγάζει τον βαθμό δυσκολία για την κάθε ομάδα, με βάση το πρόγραμμα και την βαθμολογική της θέση.  

81467-to-kynigi-ton-play-off-kai-oi-pithanotites-tou-olympiakoy-pinakes.html είδες τι ώρα που βγαίνει; 

• Σε ευχαριστώ 1

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Τσπα στα του άρθρου, ωραία ανάλυση, άρα πάμε για 19 ή ιδανικά 20 νικες. @Paraliasβγαίνει παραπάνω από ότι λέγαμε αρχικά τελικά 

• Μου αρέσει 2

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Ωραία ανάλυση όντως. Θεωρώ ότι έχει υποτιμήσει λίγο τη δυσκολία Βιλερμπάν και Μονακό στην έδρα τους βέβαια. Ίσως επειδή παίζουμε αργά και θεωρεί ότι δε θα χουν κίνητρο. Αλλά η ουσία είναι ότι δείχνοντας συνέπεια μπορούμε το πλεονέκτημα έδρας. Ενδεχόμενη νίκη κόντρα σε Μπάγερν έχει αυξημένη βαρύτητα, παιχνίδια που απαιτούν πολύ προσοχή κατ εμέ η Ζενίτ, η Ούνιξ και τα βαζέλια εντός.

• Admins
Δημοσιεύτηκε
32 λεπτά πριν, lancelot said:

Τσπα στα του άρθρου, ωραία ανάλυση, άρα πάμε για 19 ή ιδανικά 20 νικες. @Paraliasβγαίνει παραπάνω από ότι λέγαμε αρχικά τελικά 

Μην πάμε και για παραπάνω απο 20 :gangs-icon:

• Μου αρέσει 1
  • Έκπληκτος! 1
Δημοσιεύτηκε

Οι επόμενες 2-3 εβδομάδες είναι οι πιο κρίσιμες....

....για το που θα πάει η είσοδος στα πλέι οφ.

🙃😁🤪

• Χαχαχαχα 2
  • Create New...