Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague RS4 | 2023-2024] Vs Partizan - Θα κερδίσουμε; Ποιος θα βγει MVP?

lancelot

Σεζόν 2023-2024 | Ψηφοφορίες  

16 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS4 | 2023-2024] Vs Partizan - Θα κερδίσουμε; Ποιος θα βγει MVP?

• Ναι
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Πρόεδρος

Η ψηφοφορία θα ανοίξει αυτόματα την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου , στις 12.01 το πρωί!

vspartizan-image.png

@Μέλη @Βετεράνοι @Admins

Το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας μας συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα εντός έδρας, αυτή την φορά με την Παρτιζάν του Ζέλικο.

Η ερώτηση γνωστή, ποιος θα βγει MVP και ποια θα είναι η κυρίαρχη του στατιστική κατηγορία;

• Μου αρέσει 1

Κάναν 22 πόντοι , 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 3 προσωπικά φάουλ και μια τεχνική ποινή..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 1

Αν και είναι νωρίς αποτελεί μονόδρομο η νίκη ειδικά εντός έδρας...θα πάω με Μίλου 17π -11ρ

• Έκπληκτος! 1

• Πρόεδρος

Γκος 17 πόντοι

Λούντζης 20 πόντους 😘😘😘

• Χαχαχαχα 1

Μιλου 18 πόντοι 10 ριμπ και ο Θεός βοηθός 

Naingel William Gosh 16 π. 4 ασ. 2 κλ.

• Admins
14 ώρες πριν, krakatheboy έγραψε:

Κάναν 22 πόντοι , 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 3 προσωπικά φάουλ και μια τεχνική ποινή..

Δεν νομίζω να ξαναφάει τεχνικη ποινή φέτος 😂

• Admins
7 ώρες πριν, Giannis Bougiouris έγραψε:

Αν και είναι νωρίς αποτελεί μονόδρομο η νίκη ειδικά εντός έδρας...θα πάω με Μίλου 17π -11ρ

Δηλαδή αν χάσουμε τι θα γίνει; 

Δεν έχω δεί ακόμη την Παρτίζαν φέτος αλλά την είδα πέρυσι: η διαφορά της ομάδας που ήρθε στο ΣΕΦ με αυτή που αντιμετωπίσαμε 2-3 μήνες αργότερα στο Βελιγράδι ήταν, το λιγότερο, συντριπτική. Δεν ξέρω κατά πόσο επηρέασε  το γεγονός ότι δεν είχαμε στον πάγκο το Γάτο μας -coach εκείνο το βράδυ ήταν ο Παππάς, εκ των βοηθών του- αλλά η Παρτίζαν δεν είχε την παραμικρή σχέση με αυτή που νικήσαμε στο ΣΕΦ, πράγμα που έβγαζε μάτια στη συνέχεια μέχρι  που την πέταξαν Εκτός κυριολεκτικά τα ταγάρια, οι χαρτογιακάδες της Euroleague. Οποιος βλέπει τον φετινό Λεσόρ και θυμάται πως έπαιζε αυτός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν καταλαβαίνει: αμφιβάλω αν θα τον ξαναδούμε τόσο καλό. "Παίζει" να τους πάρουμε τώρα που είναι ακόμη νωρίς και το ρόστερ του Μελιτζάνα έχει κενά. Σ αυτή την περίπτωση κλυρώνω MVP τον Μιλού.

Τροποποιήθηκε > από Severin
  • Μου αρέσει 1

@Geo Poulidis

45 λεπτά πριν, Geo Poulidis έγραψε:

Δηλαδή αν χάσουμε τι θα γινει;

Τίποτα δεν θα γίνει βαθμολογικά τουλάχιστον.... απλά οι νίκες θρέφουν τις πληγές μας και προχωράμε στο επόμενο παρακάτω πιο εύκολα.Θεωρω δε ότι οι έδρες φέτος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην 8ααδα στην πιο δύσκολη Ευρωλίγκα φέτος....

• Create New...