Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο ματς εγώ σέβομαι πολύ το γεγονός ότι ο Μαρτίνς άφησε έξω τον Μαντί που σέρνεται και τον Μπουχαλάκη που είναι αργός για να μαρκάρει. Είναι κρίμα που δεν έχει δικαίωμα να παίξει ο Καρβάλιο.

Τροποποιήθηκε > από lefterisalex
  • Μου αρέσει 3
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Δεν ξερω τι ονειρο ειδε το μεσημερι ο Πεδραρος. Οχι τοσο για το ροζ φλαμινγκο στα ακρα που μπορει με την ταχυτητα του να κανει καμια ζημια (λεμε τωρα) αλλα τον Αγκιμπου αμυντικο χαφ μαζι με Εμβιλα? Ρισκο μεγαλο.

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά μετά από περιόδους που δεν παίζουμε καλά τα ρίσκα είναι απαραίτητα και για να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους. Φαντάζομαι θα είναι κάτι που έχει δουλέψει στην προπόνηση.

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Πολύ σωστός που ανακάτεψε την τράπουλα και παρέταξε πλην των 3 στοπερ ένα επιθετικό σχήμα, γιατί αν παίξουν φιλότιμα στα μαρκαρίσματα θα έχεις την δυνατότητα καλων αντεπιθέσεων, πράγμα που δεν υφίσταται με την αργοκουνα μέσα που πασάρει μόνο πλαγιά κ πίσω (καλως δεν μπήκε κ ο ντεφορμέ μαντι). μόνη παραφωνία κ ντροπή…. Αυτό που γίνεται με αραμπι ασχέτως αν βγηκε γκολ από τικινιο.

το θέμα είναι να καταλάβουν κάποιοι όταν αν η ομάδα είχε τέτοια επιθετική προσέγγιση στην Ελλάδα με τα σκορποχώρια δεν θα πονούσαν τα ματάκια μας, δηλ 3 αμυντικά χαφ με την μισή κουλα κ εμβιλα-αγκιμπου στο μπεργκαμο, τεράστιο κοντραστ!

το θέμα μας είναι όμως ότι λόγω ποιότητας συγκεκριμενων παιχτών δεν είχαμε καλό κράτημα μπάλας (ενώ έτσι πρέπει να παίζουμε στα 80/100 ματς μας) και όταν η ομάδα έσκασε απ το 55’ κ φώναζε για αλλαγές, ο κοουτς θύμισε τον κακό εαυτό του στην διαχείρηση αργώντας επιδεικτικά να βοηθήσει και όταν το έκανε έβαλε κ λάθος πρόσωπα.

το αποτέλεσμα πάντως είναι θετικότατο βάση σκορ αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση,  γιατί πλέον δεν υπάρχει ο αιφνιδιασμός προς τον γκασπερινι

Τροποποιήθηκε > από Konstantinos konstantinou
  • Create New...