Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΡΓΥΡΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!

Konstantinos konstantinou

Recommended Posts

Είχα καιρό που λόγω φορτου εργασίας και προσωπικών θεμάτων δεν ήμουν ενεργός στο φορουμ, αλλά επέστρεψα και θα είμαι ενεργός κανονικά! Στα παπαρια μας θα πει κάποιος Αλλά οκ 🤣

1) μπάσκετ η ομάδα έχει αρχές, παλεύει ματς με προβληματικό ποσοτικά κυρίως κ δευτερυοντως ποιοτικα ρόστερ! Με ένα καλό 4 πεντάρι ώστε να υπάρχουν κ ανάσες στους ψηλούς αλλά κ σκορ και με ένα σκόρερ iso καταστάσεων (που θα αλλάξει την αντίπαλη άμυνα στους υπόλοιπους της πεντάδας) η ομάδα θα είναι ίσως κ καλύτερη από πέρυσι!

ο κοουτς κατάφερε να δημιουργήσει step up σε καναν πιτερς όποτε με τις κατάλληλες προσθήκες η ομάδα θα εκτοξεύθει!

2) στην μπάλα γυρίσαμε στην κανονικότητα, αλλά η ζημιά ποου είχε γίνει δεν διορθώνεται σε ένα καλοκαίρι, θελουμε κέντρο άμυνας, μια πολιτική αλλαγή του εσε κ εμα φορ πραγματικά καλό! Η ομάδα αποδίδει αλλά είναι καινούργια και μαζί με το ψάξιμο έχει αστάθεια! Πάει καλά με το 4-2-3-1, δεν του βγήκε με ζελα γιατί έλειπε ο εζε όχι γιατί έχει κάτι λαθος το σύστημα, κ ενώ ορθώς παίζει με 3 χάφ με τους Άγγλους, επειδή του βγήκε απόλυτα το έκανε με ΠΑΟΚ, μεγα λαθος γιατί ο ΠΑΟΚ περίμενε πίσω όποτε ήθελες Φορτούνη κέντρο να δώσει άπλωμα στο παιχνίδι και όχι να πας μονοπάτια από δεξιά. Όπως και να έχει τα καλύτερα έρχονται.

• Χαχαχαχα 2

Γέλιο για τον τίτλο και καρδούλα για την επιστροφή !!! Μας είχαν λείψει οι ποδοσφαιρικές κυρίως αντιπαραθέσεις Κωνσταντίνου - Αργύρη... Το αλατοπιπερο του γκρουπ!! 😂😂

• Μου αρέσει 1

• Create New...