Nikos Lepipas Δημοσιεύτηκε 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 17 Φεβρουαρίου 2022 (edited) Είπαμε και προχθές... Τι όνειρο είδε πάλι ο Πορτογάλος με τον Πίου δεν ξέρω... Επιμένει με έναν πρώην ποδοσφαιριστή...δεν ξέρω τι να πω. Έπειτα πλην του ματς στη Τουρκία με τη Φενέρ αυτό το σύστημα με τα 3 στόπερ και τους 5 πίσω έχει αποτύχει. Προσωπικά πιστεύω ότι το 4-4-1-1 που έπαιζε παλιότερα και έχει τους παίκτες να το υποστηρίξει και δίνει περισσότερη πίεση στο κέντρο και έχει τελικώς φέρει και αποτελέσματα. Καλός χρυσός Άγιος, σοβαρός και πειθαρχημένος ο κόουτς, αλλά είναι και φοβικός... Δεν θα σταθώ και πάλι σε ορισμένους παίκτες που δεν πρέπει να περνάνε την πύλη στου Ρέντη...θα σταθώ σε αυτό που βλέπαμε όλοι... ότι το γκολ ερχόταν και για άλλη μια φορά δεν υπήρξε αντίδραση από τον πάγκο... Κάτι σαν τα ταιμ άουτ του Μπαρτζώκα... Με αυτά και αυτά άλλη μια πρόκριση στην Ευρώπη μάλλον κάνει φτερά...Δεν πειράζει... Αν νικάς την Κούλα και τον Μπάοκ όλα είναι εντάξει... Τροποποιήθηκε > 17 Φεβρουαρίου 2022 από Nikos Lepipas
StamosK Δημοσιεύτηκε 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 17 Φεβρουαρίου 2022 Προσπαθώ να μπω στη θέση του και τον καταλαβαίνω. Εχει αναγνωρίσει συγκεκριμένα αμυντικά προβλήματα (τα ακραία μας μπακ ειναι οτι να ναι γενικά απλά αναγνωρίζω τον υπερφιλότιμο Όλεγκ) και σου λέει πάω με τριάδα να καλύπτω τα κενά κλπ. για να το παίξεις αυτο το σύστημα θες εξτρέμ σαίτες. Δεν τους έχεις. Ο ονιεκουρου ειναι αντικειμενικά εκ των γρηγορότερων στο ρόστερ. Σου λέει πετά τον μέσα και «προσδοκώ ανάσταση νεκρών…» αλλα το παλικάρι ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ! Απορώ πως γίνεται να πληρώνεται απο το ποδοσφαιρο αυτός ο άνθρωπος. δεν εχω λόγια. Μόνο με θαύμα γυρνάει.
Nikos Lepipas Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2022 Ρε παιδί μου καταλαβαίνω ότι μαζεύεται και προσέχει τα νώτα... Και ήταν έξυπνο και αιφνιδίασε τους Ιταλούς που έπαιξε με 5 πίσω 1 χαφ και 4 επιθετικούς ουσιαστικά...Αν γινόταν το 2-0 στην φάση του βαψομαλιά θα τον αποθεώναμε... Από την άλλη στο δεύτερο κάνει τις αλλαγές ο Γκασπερίνι φορτώνει με χαφ την ομάδα και εμείς καμία αντίδραση... περιμέναμε το μοιραίο...και φάνηκε... φάγαμε 2 γκολ σε 5 λεπτά... μόλις κάναμε τις αλλαγές καταφέραμε να ισορροπήσουμε το κέντρο... Η ερώτηση είναι δεν το έβλεπε 15 ολόκληρα λεπτά στο β ημίχρονο;
Nikos Lepipas Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2022 Επίσης δεν μπορώ να δεχτώ ως δικαιολογία ότι έχεις τα πλάγια μπακ που έχεις και δεν έχεις εξτρέμ της προκοπής.... Είναι τώρα πόσα χρόνια που φέρνεις παίκτες στις θέσεις αυτές αλλά που δεν αντικατέστησαν επ ουδενί Τσιμίκα και Ποτένσε...δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να βρεις έναν παίκτη που να στέκεται... Γιατί αν είχες έναν μπακ που ξέρει να σεντραρει και ένα εξτρέμ που μπορεί μια φορά να περάσει τον αντίπαλο του όλα θα ήταν διαφορετικά...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2022 Ρε πήγα να σπάσω την τηλεόραση με τον Ονιεκουρου.Αμπαλος που το μόνο που κάνει τρέχει σαν κατσίκι.Γαμησε τα διαλύθηκε το ποδόσφαιρο όταν βλέπεις να θυσιάζεται το ταλέντο για την ταχύτητα....αθλητικοτητα σου λέει.... 1
Recommended Posts