Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 10 Δεκεμβρίου 2023 Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 10 Δεκεμβρίου 2023 * Πάλι πήγαμε να γράψουμε με @Tsigaridas7 & @Κώστας Σπανός κάτι στο αντίστοιχο chat και το έσβησε οπότε τα γράφω εδώ. Θυμίζω πως υπάρχει εδώ θέμα με τα παιχνίδια που παίζετε αν θέλετε να γράψετε σχετικά: Μετά από 6 χρόνια περίπου με την ίδια κάρτα και 10-11 χρόνια με τον ίδιο επεξεργαστή, μνήμες και οθόνη, έκανα φέτος την μεγάλη αναβάθμιση, μετά τις σχετικές γραπτές άδειες από την γυναίκα, όπου άλλαξα τα πάντα! Το έκανα μέσα στο Black Friday, πάντα από Άμαζον οι αγορές όπως κάνω κάθε φορά. Επεξεργαστή, υδρόψυξη, μητρική, μνήμες, 2 nvme δίσκους, κάρτα γραφικών και οθόνη! Από όλα δεν έχει έρθει ακόμα η κάρτα γραφικών και ο ένας δίσκος, αλλά λογικά μέχρι την Παρασκευή που μας έρχεται θα παραλάβω. Μετά θα στηθούν στο Haf X κουτί που έχω στην θέση των άλλων και θα κρατήσω και το ίδιο 850 τροφοδοτικό που είχα (το έχω με 10ετή εγγύηση, EVGA εγγύηση ως τώρα) Και θα πουλήσω ότι έβγαλα στην συνέχεια με ελπίδα να βγάλω τα μισά από όσα έδωσα ΥΓ Ευτυχώς η οθόνη ήταν δώρο, από το κουμπάρο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts