StamosK Δημοσιεύτηκε 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 17 Φεβρουαρίου 2022 Δεν εχω διάθεση να κατσω να κανω καμία ανάλυση. Αλλα απορώ ρε κλεφτοκοτά πως έχεις πείσει τοσο κοσμο ότι εισαι ποδοσφαιριστής. Που αν ειχε φιλότιμο η ίδια η φανέλα σου θα ντρεπόταν για σενα που ήθελες και το 7 και θα σκιζόταν μόνη της. τα έχεις ολα ρε κερατά άντρα. Υγεία, έχεις… μήνας μπει μήνας βγει τα τσεπώνεις… ο αντικαταστάτης σου ειναι μόνιμα τραυματίας και έχεις και έναν προπονητή που (για κάποιο πούστη λόγο) σε πιστεύει. Ε ΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ. ΛΙΓΟ Οσο για το τακτικό κομμάτι ο Μαρτινς πάει να διορθώσει αμυντικά προβλήματα με αυτο το σύστημα και καταλήγει να εχει σοβαρά επιθετικά (αφου δεν υπάρχουν τα κατάλληλα εξτρέμ στο ρόστερ για να στηρίξουν ενα παιχνίδι αντεπιθέσεων). Όποτε καταλήγεις απλά να πουλάς την μπαλα και να κανεις κανα Σταύρο να συνεχίσει ο αντίπαλος να τα χάνει. εμ έλα που τα έβαλε όμως ! ΥΓ. Κάποιος έγραψε ότι σε 4 χρόνια του Μαρτινς στην Ευρώπη έχουμε δει μόνο δυο χρονιές καλές στην Ευρώπη. Αφενός η ατάλαντα δεν ειναι μικρή ομάδα και ειναι το μεγάλο φαβορί θα πω εξ αρχής όποτε ας χαλαρώσουμε. αφετερου αυτα τα δυο πρώτα χρονια έπαιζες με Ομάρ, Τσιμι πίσω και ποντενσε μπροστά. Πέρσι δεν είχες κανέναν εξ αυτών αλλα στήριξε ο Μαντι με μαγική σεζον στο κέντρο και κουβάλαγε και επιθετικά. Φέτος εξακολουθείς να μην έχεις ποιοτικά μπακ (ρεαμπτσιουκ ειναι ψυχαρα το δέχομαι αλλα παίκτης λαλα δεν υπάρχει) να μην έχεις εξτρέμ + έχεις τον μαντι στο κέντρο φάντασμα του εαυτού του. συνοψίζοντας η σεζον μπορεί να συμπυκνωθεί σε μια έκφραση απο το πρώτο ματς με την λουντογκορετς που τον είδαμε μέχρι και σήμερα… «παλι καλα που υπάρχει ο Αγκιμπου αλλα μόνος του δεν γίνεται» 1 1
Tsigaridas7 Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 18 Φεβρουαρίου 2022 εγω το εγραψα στο facebook. και δεν ειπα ότι ειναι μικρη ομαδα, αλλα δεν ειναι και μιλαν ή αλλο μεγαθηρειο. 23% κατοχη στο ημιχρονο εινια τραγικο ποσοστο. Και με την μπαγιερν προπερσι ειχες ενα 35%. Επισης συμφωνω οτι ειχες αλλους παικτες. το θεμα ειναι τωρα τι (ΔΕΝ) εχεις 1
StamosK Δημοσιεύτηκε 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 19 Φεβρουαρίου 2022 Σωστά. Τωρα δεν έχεις τους κατάλληλους παίκτες ! Ειναι φανερότατο ! Τοτε τους είχες!!!
Recommended Posts