Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Κύπελλο] - Ψηφοφορίες   

22 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Κύπελλο] Vs Παναθηναϊκός - Θα νικήσουμε; απαραίτητα σχόλια

• Ναι
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
@Panagiotis-7 μην αντιγράφεις ρε τις προβλέψεις μου [emoji3]
Έχω βάλει τόνο στο όνομα...[emoji23][emoji23]

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχαχα 2

• Απαντήσεις 29
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοσιεύτηκε

Φαλ 3 φάουλ στα πρώτα πέντε λεπτά! Αστειεύομαι..! Είμαι πολύ αισιόδοξος για αύριο. Νομίζω πως θα «ανοίξει» το χέρι του Ντόρσει. 

• Το λάτρεψα! 1
Δημοσιεύτηκε

Τα μεγάλα ματς είναι για τους μεγάλους παίκτες. Γι αυτό θα τους γαμησει ο Σλούκας με 22 πόντους.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

Δημοσιεύτηκε

Ντορσει 19π  .... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπηρχε μεγαλη χαλαρότητα κ σιγουρια νικης στον ημιτελικο.. και οι ζελες κουλοι οπου αφου τους κρατησαν με βολες στο 2ο δεκαλεπτο  οι διαιτητες και μειωσαν λογικο να παρουν μπρος.... Αν πονταρα αναμεσα σε χαλαρους και σε αναπηρους... να ξερετε στους αναπηρους θα πονταρα...γιατι χαλαρος κανεις δεν κερδισε ποτε!!! Ειδατε πως την παθαμε κ στο πρωταθλημα..!!!! Καλημέρα!!!

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε… αλλά κυρίως για να μην κινδυνεύσει το πρωτάθλημα λόγω ψυχολογίας σήμερα πρέπει να ρίξουμε ταφόπλακα στην προηγούμενη εικοσαετία… δεν υπάρχει καμία δικαιολογία κανενα άλλο αποτέλεσμα. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ 🔴
μακχυσικ 18

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Τέσσερις οι νικητές σ αυτό το poll, όλοι όσοι ποντάραμε ότι θα βάλει 18 πόντους ο Σάσα. @StamosK, @stratis, @Giannis Panta7 και εγώ. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς είναι γεγονός όπως και οι επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση για τη φανέλα. Συγχαρητήρια :basketball-tactics:

Με κάθε επιτυχημένη πρόβλεψη αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης στην κλήρωση που θα γίνει για τη φανέλα Βεζένκοφ στις 4 Μαρτίου. 

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
11 ώρες πριν, Nick said:

Τέσσερις οι νικητές σ αυτό το poll, όλοι όσοι ποντάραμε ότι θα βάλει 18 πόντους ο Σάσα. @StamosK, @stratis, @Giannis Panta7 και εγώ. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς είναι γεγονός όπως και οι επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση για τη φανέλα. Συγχαρητήρια :basketball-tactics:

Με κάθε επιτυχημένη πρόβλεψη αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης στην κλήρωση που θα γίνει για τη φανέλα Βεζένκοφ στις 4 Μαρτίου. @Nickτο ότι πέτυχα τα 12 ριμπάουντ του Σασα δεν πιάνεται ρε; 🤪

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Κάποια πράγματα για το διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός έχει ανάγκη την αξιοκρατία της βράβευσης της πιο επιτυχημένης πρόβλεψης αλλά και το κίνητρο του να νικήσει κάποιος για να αυξήσει τις πιθανότητες να πάρει τη φανέλα. Προτεραιότητα βάσει δυσκολίας έχει η συνδυαστική πρόβλεψη στατιστικής πόντων με τον αντίστοιχο παίχτη. Όμως σε "σφιχτά" ματς ή σε ματς με πολλές προβλέψεις και πολλούς πρωταγωνιστές αυξάνονται οι πιθανότητες κάποιοι να είναι "ριγμένοι". Αυτό δε το θέλουμε επ ουδενί. Έτσι κι αλλιώς με τη συμμετοχή του στο φόρουμ ο καθένας αυξάνει τις συμμετοχές του κατα βούληση οπότε προτεραιότητα είναι να κάνουμε την πλάκα μας.

Έτσι λοιπόν με την εν μέρει αδικία γι αυτούς που ψήφισαν Ντόρσεϊ για  mvp και αυτών που έκαναν προβλέψεις και γι άλλες στατιστικές κι έπεσαν μέσα (Πουλιδης) ανακαλώ το προηγούμενο ποστ. Σχετική δικαιοσύνη δεν υπάρχει και δεν υπάρχει και νικητής.

Θα το δυσκολεψω. Ας μείνει ο χαβαλες προτεραιότητα. Από δω και στο εξής θα πρέπει να πετύχει κάποιος 3/3 (αποτέλεσμα,mvp, στατιστική) για να πάρει τις έξτρα συμμετοχές.

• Μου αρέσει 3
  • Create New...