Duck Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 22 Φεβρουαρίου Ολυμπιακός: Κρεμάει τη φανέλα του Πρίντεζη στο ΣΕΦ - Μπάσκετ - Ελλάδα - Ολυμπιακός Μπάσκετ | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6 WWW.SPORT-FM.GR Στην οροφή του ΣΕΦ -ως τιμή σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του Ολυμπιακού- θα φιγουράρει από τον προσεχή Σεπτέμβρη και η φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη. 06 / 09 / 24 θα γκρεμιστούν τα τσιμέντα!!! Προσωπικά, στον μικρό τελικό στο Βελιγράδι, όταν τον έκανε αλλαγή λίγο πριν τη λήξη, έβαλα τα κλάμματα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, Duck έγραψε: Προσωπικά, στον μικρό τελικό στο Βελιγράδι, όταν τον έκανε αλλαγή λίγο πριν τη λήξη, έβαλα τα κλάμματα.... Και ποιος δεν τα έβαλε από όλους μας που είμασταν εκεί. Η πιο εικονική φιγούρα για το τι αντιπροσωπεύει ο Ολυμπιακός στα μάτια των οπαδών του αλλά και το πώς κερδίζεις το σεβασμό όλων των αντιπάλων. Θα ραγίσουν καρδιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefos16 Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου Ο Πρι μας έχει κάνει να κλαίμε άπειρες φορές, αλλά νομίζω η πιο χαρακτηριστική για μένα είναι μετά το σουτ στα play-offs με Barca που μας έστειλε στο Final-4. Φυσικά έχουμε το πεταχτάρι, τη τελευταία φιέστα που έλαβε μέρος και έκανε και τα καθίσματα του ΣΕΦ να ανατριχιάσουν, η αλλαγή στο Βελιγράδι και τον Αρλάουκας μετά το παιχνίδι να μην μπορεί να αρθρώσει κουβέντα για τη τυπική συνέντευξη και απλά να "δίνει το λόγο" στα χείλη όσων βρέθηκαν εκεί. Για πάντα ένας από εμάς, ευτυχώς έχω την τιμή να τον αποκαλώ φίλο και συνοδοιπόρο για πολλά χρόνια που είμαι μέλος της ομάδας και ζήσαμε άπειρες στιγμές εντός και εκτός παρκέ που θα κρατήσω για πάντα στη μνήμη μου. Όταν του δώσαμε το δώρο του με τους εθελοντές μετά τη φιέστα, πραγματικά το χαμόγελο έφτασε ως τα αυτιά και μπορώ να πω πως σπάνια συγκινείται τόσο, πράγμα που δείχνει πόση αγάπη έχει για όλο τον οργανισμό που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. 6/9/24 θα ραγίσουν καρδιές σε όλα τα μήκη της Ελλάδος και της Ευρώπης, για έναν παίκτη που έχει κερδίσει, με το σπαθί του και το ήθος του, την αγάπη, τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων των φιλάθλων. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 23 Φεβρουαρίου Ας μην έχουμε πολλαπλά post για pripri, ας τα έχουμε όλα μαζεμένα εδώ -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts