Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλήρωση νικητή για τον διαγωνισμό Isaiah Canaan


Recommended Posts

  • Πρόεδρος

Συγχαρητήρια @lefterisalex !! Ο Λευτέρης είχε συνολικά 16 συμμετοχές και ήταν 2ος στην λίστα (22 είχε ο @stefos16 αλλά επειδή είχε κερδίσει φανέλα πέρσι δεν μπορούσε να συμμετέχει) και 17,2% πιθανότητες να κερδίσει! (έγινε μέλος μας στις 25/5/18 και συνολικά έχει κερδίσει άλλη μια φορά, την σεζόν 2018-2019 όπου είχε κερδίσει ένα διπλό Premium Εισιτήριο για αγώνα της ομάδας)

Συνολικά είχαμε 70 συμμετοχές, 500+ likes στο post του διαγωνισμού, +1000 μέλη στην Facebook σελίδα, 17.970 προβολές, 20.060 αλληλεπιδράσεις και 1000+ clicks στην φόρμα εγγραφής. Στο forum τελικά ήρθαν 65 αιτήσεις και προχωρήσαμε τους 50 (σόρυ για κάποιους που δεν προχωρήσαμε αλλά ήταν ή πολύ βιαστικές αιτήσεις ή δεν έβγαζαν νόημα. Όσοι δεν σας δώσαμε πρόσβαση μπορείτε να πάρετε εκ νέου μέρος και να το ξαναδούμε).

Λευτέρη θα στείλω προσωπικό μήνυμα ώστε να δούμε πως θα την στείλουμε! Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που πήραν μέρος, ακόμα και όσοι δεν έχετε δικαίωμα να πάρετε κάτι επειδή κερδίσατε πρόσφατα, είναι σημαντικό να παίρνετε μέρος αφού έτσι δεν δείχνει ο διαγωνισμός φτωχός. Σύντομα θα ανακοινώσoυμε και τι κερδίζουν όσοι το κάνουν αυτό, ετοιμάζουμε κάτι νέο :)

  • Μου αρέσει 8

Link to comment
Share on other sites

  • Πρόεδρος

@Μέλη @Admins @Βετεράνοι @Ψάρακας @ΨάρακαΣ - H κλήρωση για την φανέλα Isaiah Canaan


Link to comment
Share on other sites

@lancelotπρόεδρε σ' ευχαριστώ πολύ! κι εσένα και όλους  όσους κάνουν αυτή την προσπάθεια η οποία όχι μόνο δεν φθίνει αλλά καταβάλετε κάθε προσπάθεια να εξελίσσεται με τα χρόνια!  Εύχομαι στις επόμενες μέρες η διοίκηση να  μας κάνει δώρο την ανανέωση του συμβολαίου του Caanan !!!! Και να ευχηθώ να είναι αυτός που θα βάλει το buzzer beater με Ρεάλ στον τελικό (δεν είναι κακό να ονειρεύεται κάποιος) :) 

  • Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1
  • Σε ευχαριστώ 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.