Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague RS30 I 2023-2024] @ Anadolu Efes - Θα νικήσουμε; Ποιός θα βγεί MVP;

Nick

Σεζόν 2023-2024 | Ψηφοφορίες  

14 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS30 I 2023-2024] @ Anadolu Efes - Θα νικήσουμε; Ποιός θα βγεί MVP;

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins

EfesvOlyBig.png.41b1a825f51abe742cbfdeea

Το τρένο του Θρύλου συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του παίρνοντας και το ντέρμπι και φτάνοντας τις έξι νίκες σερί σε ένα εντυπωσιακό squad rally. Όμως πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, η απόσταση από τη τρίτη θέση είναι όση και από την έβδομη: μία ήττα. Επόμενη στάση Κωνσταντινούπολη σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε.

• Admins

Η Εφές θέλει να σώσει τα προσχήματα κλείνοντας όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται μία μεταβατική σεζόν με μεγάλες διακυμάνσεις και πολλά πρόσωπα στην απόδοσή της, ειδικά εντός έδρας είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Εμείς έχουμε 'κλειδώσει' το στόχο του πλεονεκτήματος έδρας και κάθε νίκη είναι σημαντικότερη μέχρι την επόμενη. Θα καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη; Ποιός πιστεύετε θα είναι ο πρωταγωνιστής;

@Μέλη @Βετεράνοι @Ψάρακας @ΨάρακαΣ @Admins

Δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω θα το πάρουμε.Παπανικολαου 10π-4ριμπ-5ασιστ

Παπανικολάου 16 π. 3 ασ. 8 ριμπ.

Μ.V. P. του αγώνα

Τροποποιήθηκε > από Σπύρος Μιχαλόπουλος
  • Μου αρέσει 1

Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε πλεονέκτημα. MVP Μωυσής με 17 πόντους.

Η Εφές έχασε και αυτομάτως το παιχνίδι με μας είναι do or die. Παρόλα αυτά βλέπω νίκη με βραχεία κεφαλή και mvp τον Κάνααν με 17 πόντους!!

• Μου αρέσει 1

Θέλω να ελπίζω ότι θα εκμεταλλευτεί ο Σκακιστής το κακό φεγγάρι της Εφές.Για μένα καλύτερος παίκτης ο Πίτερς με 18 πόντους.

Νίκη της ομάδας μας με πειστικό τρόπο,όχι εύκολα ειδικά από την ήττα της Εφές την προηγούμενη αγωνιστική αλλά η ομάδα μας έχει τον τρόπο να πάρει την νίκη.Πρωτος σκόρερ ο Κάαν με 20 πόντους  με 5 τρίποντα.

Μετά τη χτεσινή "βόλτα" με την Καρδίτσα περιμένω να δω σε τι ρυθμό θα παίξουμε την Τρίτη. Χωρίς Γουόκαπ θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο Λούντζης καλύπτει το κενό σε εύκολους αγώνες του πρωταθλήματος, όμως η Ευρωλίγκα είναι άλλη ιστορία. Ο Πήτερς πρέπει να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση μετά από καιρό. Πήτερς λοιπόν με 22 πόντους.

Εχω την εντύπωση οτι ο αρχηγός θα δώσει το σύνθημα της νίκης μέσα στην Κωνσταντινούπολη....για αυτό λοιπόν βλέπω  ΠΑΠ  για M.V.P. του αγώνα

Τροποποιήθηκε > από Σπύρος Μιχαλόπουλος

Επισκέπτης (μη εγγεγραμένος)
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Create New...