Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague Playoff G3 2023-2024] vs Barcelona - Θα νικήσουμε; Ποιος θα βγει MVP;

Nick

Σεζόν 2023-2024 | Ψηφοφορίες  

17 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague Playoff G3 2023-2024] vs Barcelona - Θα νικήσουμε; Ποιος θα βγει MVP;

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins

_VS  Big - Backup (1).jpg

Ο Θρύλος υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για το τρίτο παιχνίδι της σειράς με τη σειρά ισόπαλη μετά το μπρέικ του πρώτου αγώνα. Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η έκβαση του αγώνα και ποιός πιστεύετε ότι θα πρωταγωνιστήσει;

Σε περίπτωση επιτυχημένης πρόβλεψης ο νικητής κερδίζει 50 επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση για τη φανέλα του Άλεκ Πήτερς στα τέλη του Μάη.

• Μου αρέσει 1

• Απαντήσεις 17
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Πρώτο ματς στο ΣΕΦ, επιστροφή (λογικά) Παπ, άρα επιστροφή Πίτερς στο 4 και μεγαλύτερη πίεση στην περιφέρεια. Πετρουσεφ δείχνει ότι τους δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα και δυσκολεύονται πολύ να τον αντιμετωπίσουν. Άρα πάω με Φίλιππο στους 14 πόντους.

καμια δικαιολογια , παμε για το 2-1 και να τελειωσουμε αλλη μια προκριση

Καναν κανε μαγικα να ανανεωσεις το συμβολαιο

Θα πάω πάλι με τον Ράιτ αν και δεν με δικαίωσε στους δύο πρώτους αγώνες. Ελπίζω με την παρουσία του Παπ στην πεντάδα να γίνει παράγοντας του ματς.

Νίκη της ομάδας μας ,έχουμε και την επιστροφή του αρχηγού μας.Στηριζω Πίτερς,έδειξε στην Βαρκελώνη ότι επιστρέφει και θα το συνεχίσει και στο ΣΕΦ.25 πόντους με 4 τρίποντα και 6 ριμπάουντ.

θρυλε γερα μεγαλοβδομαδα να καθαρισουμε τους καταλανους να κανουμε ησυχο πασχα και μετα να παμε βερολινο να φερουμε την κουπα! θα ξαναεμπιστευτω τον πιτερς για Mvp με 16-18 ποντους! επισης Pls Καποιος ενα λαικ να αλλαξει το reputation μου απο 12+1 δεν μπορω να το βλεπω

• Μου αρέσει 1

• Admins

Λαρι, Λαρι γαμησε τους Λαρι και 15 ποντακια με 5/7 τριποντα

• Create New...