Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague Playoff G4 2023-2024] vs Barcelona - Θα νικήσουμε; Ποιος θα βγει MVP;

Nick

Σεζόν 2023-2024 | Ψηφοφορίες  

14 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague Playoff G4 2023-2024] vs Barcelona - Θα νικήσουμε; Ποιος θα βγει MVP;

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ήρθε και η επιβεβαίωση της ευρωλίγδας και του μποντιρόμπα ότι λέει υπήρξε θέμα με την επαναφορά και λάθος μέτρησης του διαιτητή......έλα ρεεεε αλήθειαααα θα πω εγώ, εσάς περιμέναμε.....Τέλος πάντων ας το αφήσουμε γρήγορα πίσω και πάμε να πάρουμε το τέταρτο παιχνίδι και μετά όλα για όλα στην έδρα τους.....Μα θα μου πείτε ότι έχει παράδοση 18-0 ο γηπεδούχος.....Και θα απαντήσω, για αυτό λέγεσαι ΘΡΥΛΟΣ και δεν είναι τυχαίο αυτό....... γιατί έχεις δείξει και αποδείξει ότι εάν θέλεις μπορείς τα πάντα, άλλωστε για αυτό έγινε και όλο αυτό, γιατί έδειξαν ότι σε φοβούνται και ξέρουν ότι μόνο έτσι μπορούν να σε κερδίσουν και όχι  στα ίσα........Σκακιστή (σαδιστή και δυνάστη τους) θα σε έλεγα εγώ....ξηγήσου τους σήμερα όπως ξέρεις εσύ και πάμε για το όλα για όλα..............κέιναν 18 πόντους και ήρθε η ώρα να το πάρεις επάνω σου.

• Απαντήσεις 18
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοφιλείς μέρες

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Εικόνες μέσα στην ανάρτηση

Θα βγει πείσμα και αντίδραση από την ομάδα.

Και θα κάνει και ο Κάνααν το step up (επιτέλους) με 18π.

Κανααν 18 πόντους 4/5 τρίποντα, χρωστά ένα μεγάλο παιχνίδι 

• Create New...