Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • 0

Είμαι ... Ψάρακας! Μόλις έκανα εγγραφή και με δεχθήκατε, έχω χαθεί λίγο τι πρέπει να κάνω;

iamthebot

Περιγραφή Ερώτησης

psarakas.png.dff8adc40cb94952b2a1f08188edbceb.png

Είμαι ... Ψάρακας! Μόλις έκανα εγγραφή και με δεχθήκατε, έχω χαθεί λίγο τι πρέπει να κάνω; Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε κάποιο forum και δεν έχω ιδέα! Πάω να γράψω στις ψηφοφορίες και δε με αφήνει! Παώ να φτιάξω κάτι δικό μου, και τρώω πόρτα! Πως συμμετέχω; Πως μπαίνω στο chat? Τι είναι οι πόντοι που λέτε; Πληρώνω σε λεφτά κάπου; 

:slow-icon:

Recommended Posts

• 0
  • Πρόεδρος
  • Απάντηση / Λύση

psarakas.png

Πρώτα από όλα, cool! Ναι είσαι σαν το ψαράκι παραπάνω, αλλά ευτυχώς για σένα εδώ δεν είναι στρατός, ούτε οι καραβάνες εδώ μέσα λειτουργούν όπως στο στρατό. Όλοι είμαστε εδώ για την τρέλα μας που λέγεται Ολυμπιακός!

Ξεκινάω την απάντηση από το τέλος. Όχι τα λεφτά σου εδώ δεν έχουν καμία σημασία. Δεν έχουμε κάποιον από το Άμπου Ντάμπι πίσω μας αλλά τα πάντα γίνονται με ενέργεια που έρχεται απο την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό και μόνο. Για αυτό και όπως θα παρατηρήσεις δεν υπάρχουν banners πουθενά. Οι Admins και εγώ έχουμε τις δουλειές μας όπου βιοποριζόμαστε και κρατάμε τα πάντα δωρεάν. Υπάρχουν κόστη κάθε χρόνο αλλά σε αυτά τα 9 χρόνια που υπάρχει η προσπάθεια αυτή, συνήθως καλύπτουμε τα κόστη μεταξύ μας οι admins. Υπάρχουν και φορές που φτιάχνουμε κάποιο διαγωνισμό όπου υπάρχει κάποιο donation (χορηγία) από τα μέλη αλλά εξαιρετικά σπάνιο (νομίζω τελευταία φορά το κάναμε πριν 3 χρόνια).

Η αλήθεια είναι πως η χρήση του forum προϋποθέτει πως θα πρέπει να ξοδέψεις λίγο χρόνο για να διαβάσεις τι παίζει και να εγκλιματιστείς στο πως απαντάς, τι σημαίνουν τα ranks, τι περιορισμούς έχεις στην αρχή. Έπειτα είναι στο χέρι σου είτε να μπεις γρήγορα γρήγορα στο chat και να μην ασχολείσαι καθόλου με το Forum χάνοντας όμως την δυνατότητα να παίρνεις μέρος στους διαγωνισμούς μας και να κερδίζεις δώρα ή να είσαι και στα 2. Η επιλογή είναι δική σου

Αρχικά λοιπόν διάβασε τους κανονισμούς μας εδώ!

Έτσι θα κατανοήσεις τι μας ενοχλεί να κάνεις και τι όχι και τι παίζει με τους περιορισμούς που υπάρχουν στα νέα μέλη.

Ο στόχος σου όντας Ψάρακας, είναι να ... πάψεις να είσαι και να αποκτήσεις το rank ΜΕΛΟΣ.

Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να κάνεις 15 αναρτήσεις! Σίγουρα στο μέλλον αυξήσουμε το όριο, το έχουμε πολύ χαμηλά. Για να φτάσεις αυτές τις 15 αναρτήσεις, σου έχουμε παρακάτω κάποιες ιδέες! Παράλληλα ενώ κάνεις τις αναρτήσεις, κερδίζεις ταυτόχρονα και πόντους και ας είσαι ψάρακας! Που σημαίνει πως αν υπάρχει ενεργός διαγωνισμός εκείνη την περίοδο (δηλαδή αν πηγαίνεις εδώ: https://www.redball.gr/raffles/ και πάνω πάνω βλέπεις να υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός), μόλις ανέβεις στην βαθμίδα ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ, θα έχεις άμεσα και πόντους να ξοδέψεις και να αποκτήσεις συμμετοχές στην κλήρωση. (οι πόντοι γίνονται reset, σβήνονται δηλαδή πριν από κάθε νέο διαγωνισμό)

Ας δούμε κάποιες αναρτήσεις που μπορείς να απαντήσεις και να ξεπεράσεις πανεύκολα τις 5 αναρτήσεις:

α. Πρώτα από όλα, μπορείς να απαντήσεις στο Welcome Thread που υπάρχει, όπου εγώ ή κάποιος από τους admin σε καλωσόρισε εδώ στο Redball.gr
Πήγαινε στην τελευταία σελίδα αφού αν μπήκες τώρα θα είσαι κάπου εκεί, και απάντησε στο σχετικό post με λίγα λόγια για σένα. 

β. Στις φωτογραφίες μας, θα βρεις κάποιες μόνιμες στήλες που έχουμε, οι οποίες ανανεώνονται αρκετά συχνά με νέο υλικό όπου μπορείς να απαντήσεις και να ξεπεράσεις αυτό το όριο άνετα. Εν αρχή υπάρχει λοιπόν η στήλη "Οι Ιστορίες μιας Φωτογραφίας" εδώ -> https://www.redball.gr/gallery/category/8-οι-ιστορίες-μιας-φωτογραφίας/

Μέσα θα βρεις φωτογραφίες από στιγμές που μας σημάδεψαν ως ομάδα ή παίκτες σύμβολα. Μπαίνεις στην κάθεμια, και απαντάς τις δικές σκέψεις. Η λογική της στήλης αυτής, είναι να μπεις σε κάθε φωτογραφία και να γράψεις τα συναισθήματα που σου γεννιούνται βλέποντας την ή τι είχε συμβεί εκείνη την ημέρα (αν είναι από κάποιο αγώνα), που ήσουν όταν το έβλεπες, τα συναισθήματα που είχες κλπ.

γ. Μια ακόμα στήλη με πολύ υλικό για να απαντήσεις, είναι οι Αφιερώσεις μας. Τις βρίσκεις εδώ και μέσα θα βρεις λίγο πειραγμένες φωτογραφίες από την σεζόν 2021-2022 και μετά + τους Legends μας όπου μπορείς να μπεις στην κάθεμια και να απαντήσεις. Πχ για την φετινή σεζόν 2023-2024 υπάρχουν ήδη 4 φωτογραφίες, για την σεζόν 2022-2023 άλλες 4, στους Legends μια ήδη για τον Πριπρι μας. Η λογική σε αυτή την στήλη, είναι να μπεις σε κάθε φωτογραφία και να γράψεις σε πρώτο ενικό πρόσωπο τις σκέψεις σου σε αυτό τον παίκτη. Δηλαδή αγαπητέ Πρίντεζη, νοιώθω τα εξής κλπ 

Με 2 παραπάνω στήλες μπορείς πανεύκολα να αφιερώσεις λίγο χρόνο κάθε μέρα και να γίνεις μέλος στο άψε σβήσε! 

Τέλος τώρα για αρχή, καλό θα ήταν να δεις πιο αναλυτικά σχετικά με τους πόντους μας εδώ: https://www.redball.gr/contests/ ώστε να γνωρίζεις πως κερδίζεις επιπλέον πόντους κάθε φορά ή να διαβάσεις μια ακόμα ερώτηση απάντηση εδώ: 

όπου εξηγούμε πως βρίσκεις εύκολα τι νέο έχει γραφτεί μπαίνοντας στο forum μας. Μόλις φτάσεις τις 15 αναρτήσεις, θα αποκτήσεις σε λίγη ώρα αυτόματα το Rank Μέλος! Για το τι θα συμβεί εκεί, θα τα πούμε σε ένα νέο αφιέρωμα! Ως τότε καλές αναρτήσεις και ότι χρειαστείς μπορείς φυσικά να απαντήσεις εδώ!

Καλώς ήρθες και πάλι ΨΑΡΑΚΑ! :S

• 0
  • Πρόεδρος

@Ψάρακας @ΨάρακαΣ Διάβασε αναλυτικά πως θα γίνεις ΜΕΛΟΣ μας!

• 0

Παιδιά καλημέρα.  Δυστυχώς έχω πολλά τρεξίματα και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ όσο πραγματικά θα θελα ...ελπίζω να τα λέμε!

• Μου αρέσει 1

• 0
  • Πρόεδρος

Αφού ένας ... Ψάρακας κάνει τα παραπάνω και γίνει μέλος, τότε μπορεί να δει την ανάρτηση για το πως πλέον θα γίνει ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

• 0

Καλησπέρα παιδιά,ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε και θα είμαι και εγώ εκεί.. 

• 0
  • Πρόεδρος
12 ώρες πριν, johnnyla78 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε και θα είμαι και εγώ εκεί.. 

Που εκεί;

On 19/5/2024 at 1:10 ΜΜ, Νικόλαος Βαρελλάς έγραψε:

Καλημέρα!

Παίδες η ανάρτηση αυτή είναι ένα κείμενο βοήθειας για το πως κάποιος που έκανε μόλις εγγραφή μπορεί εύκολα να φτάσει να γίνει μέλος ή βετεράνος. Χρησιμοποιήστε τις υπόλοιπες ενότητες / κατηγορίες για ότι θέλετε.

• Create New...