Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνέντευξη Μάντζαρη στο ΦΩΣ


lancelot

Recommended Posts

  • Πρόεδρος
WWW.FOSONLINE.GR

«Εγώ μπορούσα να κάνω αυτό που έκανε ο Σλούκας, ο Παναθηναϊκός μου έδινε περισσότερα χρήματα, αλλά δεν το έκανα, ένιωθα τον Ολυμπιακό ως οικογένειά μου. Με...

Προσωπικά τον Βαγγέλη τον πήγαινα πολύ ενώ οι δηλώσεις του πάντα έδειχναν έξυπνο παίκτη. Ήταν πάντα παρόν ενώ για αρκετά χρόνια είχε και αμυντικά μεγάλο μερίδιο, όποιον έπιανε μαρτυρουσε. Το στο Φάληρο ερχόμαστε να σας κλπ του οακανα έχει στιγματίστει για παντα από την τριπονταρα που έβαλε για αυτό και προχθές που το λέγαμε στην Μπαρτσελονα μου φαινόταν περίεργο να το ακούω. 

Κατά τα άλλα όντως θα μπορούσε να ειχε γίνει αυτός Σλουκας τότε (ή παλιότερα ο Παπανικολάου για όποιον θυμάται) αφού ο Τρακης το προσπαθούσε καιρό. Μαγκιά του που δεν έγινε. 

Στιγματιστηκε πιστεύω από την ιστορία με το τζόγο και εντέλει τον έφαγε ο Μπλατ. 


Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.