Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Γεια χαρά, Μάλλον για να το πω πιο σωστά, τι πιάνουν οι κεραίες όσων μιλάω αφού δεν είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά μιλάμε με αυτούς ή μιλάνε άτομα που εμπιστευόμαστε Επιπλέον με τους τελικούς να είναι προ των πυλών, σίγουρα η κουβέντα για μεταγραφές είναι άκυρη. Συμφωνώ αλλά όπως έχω ξαναγράψει, δεν ζούμε σε γυάλα και έτσι δεν μπορώ να υποκριθώ πως δεν υπάρχει. Γράφω λοιπόν τι μαθαίνω και αν επηρεαστεί ο Κέιναν από όλο αυτό, θα του πω παίξε για το επόμενο συμβόλαιο σου αδερφέ μου, γιατί από το 2ο γύρο και μετά αγνοείται η τύχη σου... Πιθανά η λύση Έβανς θα προχωρήσει. Θα κάνουμε το σχεδιασμό μας χωρίς εκείνο αλλά θα υπάρχει συμφωνία για όταν γυρίσει. Τότε και αν είναι στα "καλά" του θα φάει μια θέση ενός άλλου παίκτη που ως δεν θα τα πηγαίνει καλά Ο Ντόρσει δείχνει πολύ κοντά. Προσωπικά ο Τάιλερ δεν είναι για μένα ο killer αλλά έχει ελληνικό διαβατήριο και αυτό τον κάνει πολύ σημαντικό. Μακάρι να κλείσει. Από 2 πολύ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε πως υπάρχει εκ νέου συζήτηση για Τζέιμς. Παρά τα θρυλούμενα ο ίδιος δεν θέλει να μείνει στην Μονακό αρκεί να βρει το συμβόλαιο που θέλει αλλού. Αν δεν το βρει θα παραμείνει. Από την πλευρά μας έχουμε πει πως δεν θα μπούμε σε υπερβολικά ποσά και αν υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο (η πηγή λέει πως υπερβολικό είναι πάνω από 2.5-2.7 μύρια) δεν θα προχωρήσουμε. Στο 3 γίνεται ένας χαμούλης με καραμπόλες, λόγω του ότι ναι (από 2 πηγές επίσης) υπάρχει μεγάλη προσπάθεια για Σάσα. Αν τελικά ευωδοθεί το σενάριο, τότε ο Πίτερς θα κατέβει στο 3 και θα ακυρώσει πιθανή μεταγραφή ενός Έλληνα. Μιλάω για τον Ρογκα όπου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για φέτος. Η ομάδα επίσης έχει σοβαρή πίστη (εγώ μικρότερη από όσα έχω δει) για Αμπόσι αλλά με προοπτική σε 2 χρόνια από τώρα. Λούτζης έχει κάνει προσπάθεια να μείνει με μείωση ποσού που λαμβάνει. Το σκεφτόμαστε Σκέψεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arammos Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Έβανς ναι.... Ντροσει όχι... Τζέημς ούτε για αστείο... Σάσα κάτι παραπάνω από δύσκολο.... Πήτερς πάμε στην επόμενη γραμμή... Ρογκαβόπουλος ναι θέλουμε... Λούντζης στάσιμος, καλύτερα να πάει το παλικάρι κάπου να παίξει μπάσκετ... Αμποσι μια από τα ίδια να πάει κάπου να παίξει μπάσκετ.... Κάναν μια χαρά για αυτό που ξέρουμε ότι είναι & μπορεί να προσφέρει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου 1 λεπτό πριν, arammos έγραψε: Έβανς ναι.... Ντροσει όχι... Τζέημς ούτε για αστείο... Σάσα κάτι παραπάνω από δύσκολο.... Πήτερς πάμε στην επόμενη γραμμή... Ρογκαβόπουλος ναι θέλουμε... Λούντζης στάσιμος, καλύτερα να πάει το παλικάρι κάπου να παίξει μπάσκετ... Αμποσι μια από τα ίδια να πάει κάπου να παίξει μπάσκετ.... Κάναν μια χαρά για αυτό που ξέρουμε ότι είναι & μπορεί να προσφέρει. Δεν θέλεις Πίτερς? Πέφτω από τα σύννεφα 😂😂😂 Θα πω την γνώμη μου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό το απόγευμα που θα σχολασω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου 20 λεπτά πριν, arammos έγραψε: Έβανς ναι.... Ντροσει όχι... Τζέημς ούτε για αστείο... Σάσα κάτι παραπάνω από δύσκολο.... Πήτερς πάμε στην επόμενη γραμμή... Ρογκαβόπουλος ναι θέλουμε... Λούντζης στάσιμος, καλύτερα να πάει το παλικάρι κάπου να παίξει μπάσκετ... Αμποσι μια από τα ίδια να πάει κάπου να παίξει μπάσκετ.... Κάναν μια χαρά για αυτό που ξέρουμε ότι είναι & μπορεί να προσφέρει. Βάλε ένα avatar στο φόρουμ, μπορείς και εσύ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsigaridas7 Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Παιδιά, καλώς ή κακώς από την έναρξη των πλέι οφ της ευρωλιγκας κλείνουν οι συμφωνίες και στο φαιναλ φορ κλείνουν τα "μπαμ". Αναγκαστικά θα βγαίνουν σιγά σιγά προς τα έξω... Το θέμα είναι να μην επηρεαστούν οι παίκτες και η ομάδα στους αγώνες που απέμειναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Tsigaridas7 έγραψε: Παιδιά, καλώς ή κακώς από την έναρξη των πλέι οφ της ευρωλιγκας κλείνουν οι συμφωνίες και στο φαιναλ φορ κλείνουν τα "μπαμ". Αναγκαστικά θα βγαίνουν σιγά σιγά προς τα έξω... Το θέμα είναι να μην επηρεαστούν οι παίκτες και η ομάδα στους αγώνες που απέμειναν στα του θέματος θα πεις τπτ μαρή; ναι κατανοητό αυτό που λες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsigaridas7 Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Εμπιστεύομαι τον Μπαρτζωκα. Υγεία να έχουμε και τύχη. Όλες οι επιλογές φαντάζουν ιδανικές, δεδομένου των συνθηκων. Για να είμαστε ρεαλιστές, μας λείπουν διαβατήρια και η δεξαμενή των διαθέσιμων παικτών είναι μικρή. Θα με άρεσε να έπαιρνε ο κόουτς ρίσκο με Αμερικανό παίκτη που δεν έχει εμπειρία. Έχει μάτι και τον Εμπιστεύομαι. Υ.Γ. αν τεθεί θέμα φουρνιε, θα τον ήθελα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsigaridas7 Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Άσχετο, αλλά έχουν ξεφύγει οι απαιτήσεις των παικτών. Πλεον τα εκατομμύρια τα έχουν για καραμέλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arammos Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου 49 λεπτά πριν, lancelot έγραψε: Βάλε ένα avatar στο φόρουμ, μπορείς και εσύ! δεν με αφήνει να βάλω δικό μου. Όταν με αφήσει θα βάλω και θα είναι έκπληξη 1 ώρα πριν, Άρτζυ έγραψε: Δεν θέλεις Πίτερς? Πέφτω από τα σύννεφα 😂😂😂 Θα πω την γνώμη μου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό το απόγευμα που θα σχολασω Κοίτα το δεν θέλω ακούγεται κάπως περίεργο για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν (τι ξεστομίζω θεέ μου...) αλλά δεν μου αρέσει σαν παίκτης ούτε το πώς κινείται ούτε το πως μαρκάρει ούτε το ρεπερτόριό του. Βασικά θεωρώ ότι είναι ένα σουτ μπροστά κι ένα ριμπάουντ (σημαντικό) ... και αυτό δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Μια χαρά είναι λοιπόν, ας κάτσει πίσω από τον Πετρούσεφ να δούμε και λίγο μπασκετάκι ρε φίλε και ευχαριστημένος θα είμαι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoskara Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Παιδιά μην λέμε ότι να ναι. Με Βεζενκοφ, Ντόρσεϊ αντί Κανααν και άλλο ένα πολύ δυνατό γκαρντ στυλ Τζέιμς είμαστε όχι απλά καλά αλλά τέλεια για εμένα. Θα είναι το πληρέστερο και πιο ποιοτικό ρόστερ της ιστορίας μας.... Σκεφτείτε να έχουμε Θωμά - Γκος στο 1, Τζέιμς (Φουρνιε ή αντίστοιχο σταρ)-Ντορσει στο 2, Παπ- Πίτερς στο 3, Σάσα -Πετρουσεφ στο 4 και τα τρία θηρία στο 5... Μιλάμε αχτύπητη ομάδα με σουτ από όλες τις θέσεις, μέγεθος, inside game...Και έχεις και Σάκ, Λάρυ+ τους πιτσιρικάδες.... Εντάξει ομαδάρα τι να λέμε... Υ.Γ. Για Έβανς κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Θεωρώ πολύ δύσκολο να επανέλθει μετά από δεύτερο πολύ σοβαρό τραυματισμό. Μου φαίνεται αδύνατο να έχει την ίδια έκρηξη - αθλητικοτητα -ταχυτητα που στηρίζει το παιχνίδι του. Εγώ δεν θα τον έπαιρνα όμως αν είναι ηθικό το θέμα ας του δώσουν ένα μίνιμουμ συμβόλαιο, να δουλέψει χωρίς βιασύνη και πίεση και αν επανέλθει σε καλή κατάσταση βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου 13 λεπτά πριν, arammos έγραψε: δεν με αφήνει να βάλω δικό μου. Όταν με αφήσει θα βάλω και θα είναι έκπληξη Επειδή δεν είσαι βετεράνος ακόμα, στα 15 μηνύματα θα σε αφήνει Προς το παρόν μπορείς να επιλέξεις το avatar του Πίτερς που σε εκφράζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Panoskara έγραψε: Παιδιά μην λέμε ότι να ναι. Με Βεζενκοφ, Ντόρσεϊ αντί Κανααν και άλλο ένα πολύ δυνατό γκαρντ στυλ Τζέιμς είμαστε όχι απλά καλά αλλά τέλεια για εμένα. Θα είναι το πληρέστερο και πιο ποιοτικό ρόστερ της ιστορίας μας.... Σκεφτείτε να έχουμε Θωμά - Γκος στο 1, Τζέιμς (Φουρνιε ή αντίστοιχο σταρ)-Ντορσει στο 2, Παπ- Πίτερς στο 3, Σάσα -Πετρουσεφ στο 4 και τα τρία θηρία στο 5... Μιλάμε αχτύπητη ομάδα με σουτ από όλες τις θέσεις, μέγεθος, inside game...Και έχεις και Σάκ, Λάρυ+ τους πιτσιρικάδες.... Εντάξει ομαδάρα τι να λέμε... Υ.Γ. Για Έβανς κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Θεωρώ πολύ δύσκολο να επανέλθει μετά από δεύτερο πολύ σοβαρό τραυματισμό. Μου φαίνεται αδύνατο να έχει την ίδια έκρηξη - αθλητικοτητα -ταχυτητα που στηρίζει το παιχνίδι του. Εγώ δεν θα τον έπαιρνα όμως αν είναι ηθικό το θέμα ας του δώσουν ένα μίνιμουμ συμβόλαιο, να δουλέψει χωρίς βιασύνη και πίεση και αν επανέλθει σε καλή κατάσταση βλέπουμε... Σωστό, βέβαια υπολόγισε το χωρίς Σάσα αφού είναι δεδομένα δύσκολο. Πόσο πιο αδύναμο είναι ή όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoskara Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 31 Μαϊου 1 λεπτό πριν, lancelot έγραψε: Σωστό, βέβαια υπολόγισε το χωρίς Σάσα αφού είναι δεδομένα δύσκολο. Πόσο πιο αδύναμο είναι ή όχι Εντάξει χωρίς Σάσα έχεις Πίτερς - Φίλιππο στο 4 και παίρνεις Ρογκα στο 3 μαζί με Παπ και Σακ. Πάλι πολύ καλύτερος από φέτος. Αρκεί να έρθει Ντόρσεϊ+ ένας παιχταρας γκαρντ ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minas Pit_7 Δημοσιεύτηκε 4 Ιουνίου Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 4 Ιουνίου Καλησπέρα και από εμένα, λοιπον ρεαλιστικά μην περιμένετε Σάσα, εχει εγγυημένο συμβόλαιο σχεδον 9μυρια, ισως του χρονου. Η ομάδα του χρόνου θα πάει δεδομένα με θωμα-γκος στο 1 και μπακ απ Λονγκ και τολιοπουλο ή λουντζη. Φεύγοντας ο καννααν στο 2 και ερχόμενος ο Ντορσεϊ έχουμε την δυνατότητα να γεμίσουμε στα γκαρντ με ευρωλιγκατους παικτες γιατί η θεση ξένου του κανναν θα πάει σε ενα γκαρντ τυπου Τζειμς(δε θα ηθελα να ρισκάρουμε για τον εβανς εκτός και αν πάρει πολυ μικρο πόσο και συμβόλαιο με δικη μας μονομερή ανανεωση, επίσης δεν θα ήθελα Φουρνιε, είδα κάποια ματς του φέτος και ήταν σκια του εαυτού του). Στο 3 η ομάδα θα πορεύτει ως εχει με Παπ-Μακισικ-Λαρυ για μια ακομη χρονιά (αν γίνεται να έρθει ο Ρογκαβοπουλος θα ηταν ιδανικο για να μπει στο κλιμα, αλλα απο οσο μαθαίνω δεν θέλει να γυρίσει Ελλάδα ακόμη), ιδανικά θα ηθελα ενα 3αρι τύπου Πίτερς (σούπερ σουτ, τιμιο ριμπάουντ και καλα κοψίματα μέσα) ή ακόμη και τον ίδιο τον Πίτερς στο 3,με ενα σούπερ 4αρι στη θεση του συν Πετρουσεφ, ενω στο 5 η ομαδα ειναι πλήρης. Με αυτά καταλήγουμε στην ευρωλίγκα με Θωμά, Γκος, Ντορσεϊ, σουπερ 2αρι,Μακισικ, Λαρυ, Παπ, Πίτερς, Πετρουσεφ, Μιλου, Φαλ, Ραιτ συν Λονγκ Μπραζντεκις, λουντζης ή τολιοπουλος για πληρότητα και Ελλάδα θα παει με(δεδομενα θα πάρει Έλληνες πχ Τολιοπουλο ή Ρογκαβοπουλο ή Βουκσεβιτς και ίσως ανανεωσει και ο Λουντζης) Θωμάς,Γκος,Ντορσεϊ,σουπερ2αρι, (συν ενα ή δυο εκ των Λονγκ, Τολιοπουλο, Λουντζη, Ρογκαβοπουλο) ,Λαρυ, Παπ, Πίτερς ,Πετρουσεφ,Μιλου, Φαλ και 7ο ξενο Ράιτ. Αντε να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 4 Ιουνίου Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Πρόεδρος Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 4 Ιουνίου Τολιόπουλος απίθανο θα έλεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts