Μετάβαση στο περιεχόμενο

[ΕΣΑΚΕ 2023-2024 Finals - 1] @ Zelas | Θα κερδίσουμε; Ποιος θα βγει MVP;

lancelot

Σεζόν 2023-2024 | Ψηφοφορίες  

14 μέλη ψήφισαν

1. 1. [ΕΣΑΚΕ 2023-2024 Finals - 1] @ Zelas | Θα κερδίσουμε; Ποιος θα βγει MVP;

• Ναι
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

Recommended Posts

• Πρόεδρος

5-6-big.jpg

Πρώτος αγώνας στο ΟΑΚΑ αφού έχει το πλεονέκτημα έδρας ο ζελας. Η ερώτηση γνωστή, παρακαλούμε θυμηθείτε να αφήνετε σχόλιο μαζί με την ψήφο σας. 

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

@Μέλη @Βετεράνοι @Admins περιμένουμε την δική αας ψήφο

θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι δύσκολο μετα και τον τραυματισμο του φαλ, παρόλα αυτά εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τον προπονητή μας που παρόλο τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς ολης της χρονιάς έχουν τον τρόπο να τα καταφέρνουν και να πετυχαίνουν τους στόχους που έχουν θέσει....Καλη επιτυχία στην ομάδα μας και πάμε να τους το πάρουμε.

Η απωλεια του Φαλ ειναι κομβική ειδικότερα εφοσον ο Ράιτ έμεινε εκτός ελληνικού ροστερ (προσωπικά και με υγιή φαλ μεσα θα τον ηθελα). 

Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί στο 5 στο ζευγάρι της εθνικής Σερβία Μιλουτινοφ-Πετρουσεφ, με step up Cannan και καποιων ακομη είναι πολύ πιθανό η ομάδα να στεφθεί ξανα πρωταθλήτρια. 

Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των τελικών. Μακ κισικ 15 πόντους 

Νίκη της ομάδας μας,εχει μέταλλο αυτή η ομάδα όσο μέσα από τις δυσκολίες της μπορεί και επανέρχεται.Μιλουτινοφ 22 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ζόρικα τα πράγματα. Πρέπει η ομάδα να ανασυνταχθεί μετά τον τραυματισμό του Φαλ και να προσπαθήσει για το καλύτερο. Κλειστό παιχνίδι με MVP από εμάς ο Πετρούσεφ με 13π.

Σήμερα θα τους γαμησουμε …

Μιλου 18π 8ρ 4ασ

πητερς 17π 5ρ 4ας 

λαρεντζακης 9π 3/3 τριπ

Θωμά ήρθε η ώρα να πάρεις την ομάδα στις πλάτες σου. Walkup mvp με 15 πόντους 7 ριμπαουντ 

• Create New...