Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σάσα και Ντόρσει μπακ στο λιμάνι τους


krakatheboy

Recommended Posts

  Καλησπέρα σε όλους. Μετά από καιρό είπαν να κάνω ένα comeback μιας και μοιάζει να γίνεται συνήθεια και λατρεία αυτό το καλοκαίρι.

  Για αρχή του Ντόρσει είναι πλέον επίσημο και μόνο αν ανακαλυφτεί κάτι στα ιατρικά μπορεί να χαλάσει αυτή η μεταγραφή. Σήμερα διαβάζω από πολλούς για την επικείμενη επιστροφή και του Σάσα. Όλοι έδιναν περισσότερες πιθανότητες να μείνει και φέτος στο ΝΒΑ αλλά από ότι φαίνεται δεν ήθελε να ρισκάρει ξανά και αποφάσισε να γυρίσει να είναι βασιλιάς ξανά. 

  Θα μου πεις λογικά τώρα κάποιος πως είμαι τόσο σίγουρος, έγινες και συ ινσάιντερ ξαφνικά; Φυσικά και όχι αλλά όταν βλέπω συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους ανθρώπους τότε νιώθω ότι δύσκολα θα πέσουν έξω και μάλιστα όλοι.

  Δεν χρειάζεται να αναλύσω όλα τα θετικά ( ή και τα ελάχιστα εώς ανύπαρκτα αρνητικά) καθώς είναι γνωστά. Λύνουμε το θέμα των Ελλήνων για αρκετά χρόνια. Η ομάδα πάντα πρέπει να κοιτάει και το αύριο αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα και ασχολούνται φυσικά. 

  Το μπάτζετ ξεφεύγει αλλά και αυτός δεν είναι λόγος για να κλαιγόμαστε φυσικά. Είμαστε περήφανοι  για όσα μεγάλα πετ'υχαμε όλα αυτά τα χρόνια με τα μικρά ή μεσσαία μπάτζετ αλλά δεν χρειάζεται να κυνηγάς πάντα το θαύμα ή την μεγάλη υπέρβαση.

  Όλοι  σχεδόν γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν θα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής.

  Μόνο θέμα για να λύσει ο Μπαρτζώ πλέον πως θα τους βολέψει όλους. Πετρούσεφ ή Ράιτ θα βρίσκουν χρόνο (δεν μιλάω για σκόρπια 5λεπτα ή στην Ελλάδα μόνο) μόνο σε περίπτωση τραυματισμών. Παίκτες όπως  οι Μήτρου Λόνγκ και Λαρεντζάκης θα περισσεύουν επίσης. Μόνο ένας θα παίζει και πάλι λίγο σε περίπτωση τρυματισμών. Γι Λούντζη δεν το συζητάω καν. 

 Για να μην μακρυλογώ. Εφόσον γυρίσει και ο Σάσα αναμένουμε την τελευταία κίνηση στο 2 ή 2-3 (καθώς λένε θα κρατήσουν Έβανς και θα πάμε για παίκτη στο 2-3 περισσότερο) και πάμε για μεγάλα πράγματα. Η κόντρα των αωνίων στα καλύτεραα της προσεχώς.

WWW.GAZZETTA.GR

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έφτασε στην Ελλάδα (το μεσημέρι του Σαββάτου, 29/6) και ετοιμάζεται να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

 

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

  • Πρόεδρος

Μας έλειψες Κράκ :D μπαίνε και band


Link to comment
Share on other sites

η αρχικη πενταδα Γουοκαπ , Ντορσεϋ , Παπανικολαου , Βεζενκοφ , Φαλ χρωσταει ευρωπαϊκο στον Πειραια! 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...