Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αξίζει ο Γιάννης να είναι στους τοπ 75 παίκτες του NBA όλων των εποχών;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Recommended Posts

Άποψη μου είναι ότι το αξίζει,ειδικά μετα τα περσινά playoffs όπου ήταν συναρπαστικός .Απέκλεισε τους Νετς του Ντουραντ,με μειονέκτημα έδρας κερδίζοντας το 7ο ματς στο Μπρούκλιν και κατέκτησε την κούπα κερδίζοντας τους Φοίνιξ,οι οποίοι είχαν το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα,κερδιζοντας τους 4 συνεχόμενες φορές,ενώ είχαν προηγηθεί με 2-0 στη σειρά.Τεραστιες εμφανίσεις από τον Γιάννη,για τον οποίο μίλησε και ο μέγιστος Γκάλης λέγοντας ότι αυτήν περίοδο είναι ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη...

Σιγουρα δεν εχει κανει λιγα.. MVP κανονικης περιοδου , MVP τελικων , πρωταθλημα με μικρομεσαια ομαδα... θα πρεπει να δουμε κ τη συνεχεια... Σιγουρα στους αμερικανους αρεσει η ιντριγκα και ολη η ιστορια πως ξεκινησε κτλ κτλ πουλαει...  αλλα σιγουρα κανενας δεν του χαρισε το παραμικρο!!! Ο.τι εχει κερδίσει το εκανε με τον ιδρωτα του

• Μου αρέσει 4

Δε νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος την παρουσία του στο τοπ 75. Είναι ο πιο dominant παίχτης αυτή της στιγμή στη λίγκα, και όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή το λέει ο Σακίλ και ο Μπάρκλεϊ. Συν τα βραβεία που έχει μαζέψει όπως και πολλά ρεκόρ σε μέσους όρους που έχει καταρίψει. Συν το ότι άλλαξε τη μοίρα μας ομάδας ουσιαστικά με τη δική του παρουσία.

• Μου αρέσει 1

• Admins

Αμερικανιές είναι αυτά για να δημιουργείται σουσουρο, να γκρινιάζουν οι γέροι και να αναθαρρούν οι νέοι. Δεν υφίσταται apples to apples σύγκριση παρά μόνο κατ αντιστοιχία βάσει της εξέλιξης του μπάσκετ ανά τις δεκαετίες. Θα είχε ο Γιάννης τέτοιο χώρο να κάνει αυτά που κάνει στα 90s και στα 80s με τις τότε άμυνες και το νόμιμο ξύλο? Ακόμα και στα 00s? Μπορεί να έβρισκε ισχυρό κίνητρο και να ξεπερνούσε αρκετά εμπόδια. Δε θα μάθουμε ποτέ... Κατά την άποψη μου είναι νωρίς για τέτοιο πόρισμα πάντως.

• Σε ευχαριστώ 2

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.