Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τρελάθηκαν» οι Αγγελόπουλοι: Μετά τον Φαλ, στο «κάδρο» οι Ντόρσεϊ και Γουόκαπ!

Panagiotis-7

Recommended Posts

• Admins
WWW.TO10.GR

Ο Ολυμπιακός μετά την ανανέωση του Μουσταφά Φαλ, είναι σε προχωρημένες επαφές και με τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Τόμας Γουόκαπ για νέο συμβόλαιο.

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1

Επιτέλους ανανεώσεις πριν το τέλος της σεζόν. Πόσο αγνοί οπαδοί της ομάδας είναι αυτοί οι πρόεδροι; Λεφτά δεν βγάζουν από το τμήμα, επιρροή του κόσμου εκτός γηπέδου δεν ζήτησαν ποτέ και με ένα κύπελλο Ελλάδος είναι έτοιμοι να τους ανανεώσουν όλους.

• Μου αρέσει 2

• Admins

Μακάρι να συμβεί. Η συγκεκριμένη τριάδα έχει βγει 100%. Φοβερές επιλογές το καλοκαίρι του 2021, περασμένες σεζόν πάντα είχαμε κάποια/ες αποτυχημένες κινήσεις. 

• Μου αρέσει 3

:gangs-icon: nico7

Οι υγιεις ομαδες πριν πεινασουν μαγειρευουν... μαθαινουν απο τα λαθη του παρελθοντος για να μην ερθει το καλοκαιρι και εχουν συμφωνησει με αλλες ομαδες κομβικοι παίκτες .... !!! Μακαρι μακαρι αυτο που φτιαχνουμε ως ομαδα να μη χαλασει

• Μου αρέσει 1

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.