Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague RS27] vs Armani Exchange Milano (21:45 - ΣΕΦ)

Nick

Recommended Posts

• Admins

Oly v AXM.jpg

Εικοστή έβδομη αγωνιστική της Euroleague πρό των πυλών με αντίπαλο την ιταλική Armani του Ettore Messina να κατεβαίνει στο Φάληρο. Μία γρήγορη ματιά σε αριθμούς...

• Μου αρέσει 3

• Admins

IMG_20220222_225913.jpg

IMG_20220222_225936.jpg

Στατιστικές σε άμυνα και επίθεση κατά ποσοστό και κατάταξη ανάμεσα στις ομάδες. Πολύ κοντά τα νούμερα στις περισσότερες περιπτώσεις...

Και μετά έχουμε τους παίχτες, επίσης neck to neck...

IMG_20220222_230100.jpg

• Μου αρέσει 2
  • Έκπληκτος! 1

• Admins

Head to head record 15-7 υπέρ μας. Ωστόσο στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις το επι μέρους σκόρ είναι 3-3 με τρείς διαφορετικούς προπονητές (Μπλάτ, Κεμζούρα, Μπαρτζώκας).  Η Αρμάνι που χρόνια έχει υψηλό budget και από τη 12η θέση της κατάταξης της σεζόν 2019-2020 αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες στο Final four πέρυσι. Τη τρέχουσα χρονιά παίζει πολύ πιο ισορροπημένο μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ χωρίς να επιδεικνύει την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ στάρ και την αμηχανία που έδειχνε πέρυσι όταν το momentum πέρναγε στον αντίπαλο...

Ξεκίνησαν τη σεζόν πολύ δυνατά και όπως όλοι με τη διοργάνωση να εξελίσσεται η ομάδα δέχθηκε κι αυτή τα χτυπήματα της από τραυματισμούς, κορωνοϊο και αντίπαλες ομάδες. Από το στυλ μπάσκετ που απολαμβάνω περισσότερο προσωπικά απ ότι άλλα - πχ Γιασικεβίτσιους. 

Από την άλλη ξέρουμε τι είναι η ψυχολογία για τον Έλληνα οπαδό, άγγελος και δαίμονας ταυτόχρονα. Όπως και για την ομάδα υπήρχε τεράστια πίεση και ανάγκη να μετουσιωθούν σε πράξεις κουβέντες όπως 'επιστρέψαμε', 'νέα εποχή' κλπ. Και σε ευρύτερο πλάνο καθώς ο τίτλος και η διεκδίκηση του έλειπαν για πολύ καιρό δεδομένου του μεγέθους του οργανισμού. Χωρίς αυτά δε μπορούμε εύκολα να βρούμε προοπτική και όραμα και οι πρώτοι που το αντιλαμβάνονται αυτό είναι παίχτες και το τεχνικό επιτελείο...

Φέτος υπάρχουν τα φόντα να γραφτεί μία διαφορετική ιστορία. Με την αυξημένη προσέλευση οπαδών στα γήπεδα και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου άπαντες είμαστε πολύ ή περισσότερο αισιόδοξοι. Προβλέπεται φοβερός αγώνας για ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα πρός το πλεονέκτημα έδρας και την καλύτερη δυνατή κατάταξη.

• Μου αρέσει 4

• Admins

Δύσκολο ματς αλλά  η Αρμάνι είναι ομάδα στα μέτρα μας με τον τρόπο που παίζει και απόδειξη είναι η 20αρα μέσα στο Μιλάνο. Έχουμε και άλλον αέρα ύστερα από την κούπα, πράγμα σημαδιακό γιατί η ομάδα ήταν χωρίς τίτλο από το 2016. Κλειδί η αμυνά μας, κυρίως πάνω στους εξαιρετικούς κοντούς της Ολύμπια αλλά και στο περιορισμό του ανεξάντλητου Χάινς. Είμαι αισιόδοξος.

• Μου αρέσει 3

Βλεποντας τα στατιστικα βλεπω πως στον επιθετικο τομεα υπερεχουμε ενω στον αμυντικο τομεα υστερουμε απο την Αρμανι... Θεωρω πως θα κριθει από την αμυνα μας ..το παιχνιδι οχι απο την επιθεση... !!!! 

• Μου αρέσει 3

@Nick ισως και αυτό το παιχνίδι δείξει ισως κ μεχρι που μπορουμε να φτάσουμε.... και οι 2 ομαδες αρχισαν δυνατα... χτυπηθηκαν απο covid καμψη -3-4 σερι ηττες και παλι ξανα ανεβαινουν... νομιζω θα ειναι απο τους πιο ενδιαφεροντες αγωνες!!!!

• Μου αρέσει 2

Τους είδα και στο ιταλικό κύπελλο,είναι σε καλή περίοδο,και παίζουν και αυτοί σκυλίσια άμυνα,στα όρια του φάουλ.εχει καταλάβει ο Μεσίνα από τα λάθη του παρελθόντος και ξέρει ότι αν θέλει αποτελέσματα πρέπει να σφίξει τα γάλατα πίσω.

• Μου αρέσει 1

Μετα τον τελικο κυπελλου πιστευω ολοι καταλαβαν εντος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οτι με σημα κατατεθεν την αμυνα μπορουμε να κανουμε πολλα. ΟΠΟΤΕ ΑΜΥΝΑ  ΑΜΥΝΑ ΑΜΥΝΑ

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.