Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Πανγκος στην ΤΣΣΚΑ!

Recommended Posts

• Admins
WWW.EUROLEAGUEBASKETBALL.NET

CSKA Moscow strengthened its backcourt by signing playmaker Kevin Pangos, a member of the All-EuroLeague First Team last season, to a multi-year deal lasting until the summer of 2024.

• Έκπληκτος! 1
  • Θυμωμένος 1

Μoney can't buy happiness , βεβαια στον αθλητισμο ισως συμβαινει και το αναποδο... αλλα σιγουρα δυναμωνει η τσσκα και προβλεπεται ντεμαραζ ...στις επομενες αγωνιστικές.... βεβαια ολα θα φανουν στο γήπεδο.... αλλα η κινηση ειναι σιγουρα safe !!!!! Ποσα πηρε δε μαθαμε..απο περιεργεια ρωταω...

• Μου αρέσει 3

• Admins
2 ώρες πριν, ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ said:

Μoney can't buy happiness , βεβαια στον αθλητισμο ισως συμβαινει και το αναποδο... αλλα σιγουρα δυναμωνει η τσσκα και προβλεπεται ντεμαραζ ...στις επομενες αγωνιστικές.... βεβαια ολα θα φανουν στο γήπεδο.... αλλα η κινηση ειναι σιγουρα safe !!!!! Ποσα πηρε δε μαθαμε..απο περιεργεια ρωταω...

Δεν θα πήρε κοντά στο 1-1.2; Το θεωρώ δεδομένο. Τα δίνει όλα ο Βατουνιν μη βγει 5ος και πέσει απάνω μας 😂

• Χαχαχαχα 3

3 ώρες πριν, ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ said:

6 εκατ. δολάρια για 2,5 χρόνια από ότι είχε γραφτεί πριν μερικές μέρες. Τρελά λεφτά...

Τροποποιήθηκε > από Giannis Mallis
  • Μου αρέσει 2
  • Έκπληκτος! 1

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη... 🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1

• Create New...