Konstantinos konstantinou Δημοσιεύτηκε 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 24 Φεβρουαρίου 2022 (edited) Καλησπέρα! Καλή χώνεψη απ τα κοψίδια της Τσικνοπέμπτης… και καλή λευτεριά στον λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται λόγω ηλιθιότητας των κυβερνώντων της που μπήκαν ανάμεσα στους γίγαντες. βλέποντας αυτή την άθλια, αστεία, αποκρουστική, στενάχωρη εικόνα απόψε έρχονται αναδρομικά στο μυαλό μου σκέψεις, συζητήσεις, μαλώματα με φίλους γι αυτό που βλέπουμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπου υπάρχει καπνός (γκρίνια) υπάρχει κ φωτια (λόγος), ο μίσος κόσμος του Ολυμπιακού είναι στα κάγκελα με την ομάδα, αυτό το διαπιστώνεις εύκολα στο Ίντερνετ ή σήμερα στο γήπεδο με μαζική αποχώρηση. Προσπαθώντας άπειρες φορές να κάνω αυτοκριτική, μήπως είμαι αυστηρός; Μήπως ονειρεύομαι περασμένα μεγαλεία χωρίς να έχουν υπόσταση σε αυτή την οικονομική συγκυρία κτλ ; καταλήγω ότι όχι… το πρόβλημα το έχουν όσοι με αντίληψη κ νοοτροπία τσιπουρά 65χρονου ζουν για την νίκη, για να μην μπορεί να τους πει κάτι ο αντίπαλος οπαδός και στον βωμό αυτό δεν λογαριάζουν καθόλου το πως έρχεται αυτή η νίκη, ποσό σοβαρό θέμα υπάρχει στην ομάδα, και ότι με αυτή την απάθεια και την πανταχού δικαιολογία (κορονοϊος, προετοιμασία κτλ λες κ δεν ισχύει για τις άλλες ομάδες) κάνουν κακό στην ομάδα… μα έκανε γκέλα η Ρεάλ κ η Λίβερπουλ και στα παπαρια μας! Δεν είδα την χ Λίβερπουλ να παίζει μόνιμα ασχημα κ να αγκομαχά να κερδίζει ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους και δη μπερνλει, νοργουιτς κτλ. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να δικαιολογεί τα πάντα σε αυτόν τον άθλιο Ολυμπιακό του μαρτινς και ο άλλος μπορεί να τα βλέπει όλα στραβά. Υπάρχει όμως κάτι αντικειμενικό το γήπεδο, η εικόνα! το πρόβλημα ξεκινάει στο ότι ξαφνικά μετά από 97 χρόνια ζωής θελουμε να αλοιωσουμε το dna μας, είμαστε κατά φύση επιθετική ομάδα, οι αντίπαλοι εν Ελλάδι κλείνονται και πάντα παίζαμε επιθετικά, δεν νοείται να έχουμε προπονητη που παίζει με 3 χάφ εναντίον μικρών ομάδων και όταν αυτά δεν έχουν επιθετική αρετή. Σωστά εκδιωχθηκε Ο Ζαρντίμ πχ γιατί δεν ταιριάζει, δεν είναι κακός απλά δεν ταιριάζει. Όπως δεν ταιριάζει κ ο μαρτινς όπως δεν ταιριάζε ο ζοζε στην Ρεάλ και σήκωναν λευκό μαντήλι ενώ έβγαινε πρωταθλητής αλλά πονούσαν τα ματάκια τους. προφανως στην Ευρώπη πρέπει να παίζουμε πιο κλειστά, και ο προπονητής αυτός το εξυπηρετεί απόλυτα αυτό και πέτυχε κάποιες σημαντικές νίκες, αλλά κάπου έχασε το μέτρο και παίζει έτσι κ στην Ελλάδα και αντικειμενικά δεν βλεπόμαστε από πέρυσι και φέτος χειροτέρεψε και θα χειροτερέψει κι άλλο αν δεν φύγει το καλοκαίρι. Το θέμα είναι ότι εξυπηρετεί την διοίκηση, οι αντίπαλοι σέρνονται, εμείς παίζουμε σφιχτά αρα το πρωτάθλημα να εκτεθούμε δεν χάνεται… κ ο πεδραρος δεν ζητάει ποτέ μεταγραφές, ότι πούμε εμείς αρα βολεύει!!! ειχαμε προπονητές που παίζανε ωραία μπάλα στην Ελλάδα παίρνοντας και το αποτέλεσμα, και στην Ευρώπη παίζανε πιο αμυντικά, δεν είναι δύσκολο, έχει γίνει… κι αν θελουμε να είμαστε ειλικρίνεις αυτοί φέρανε νίκες στον Τσάμπιονς λιγκ όχι στο ΟΥΕΦΑ, γιατί με τον πεδραρο στο Τσάμπιονς γίναμε κομπάρσοι…. Και όπως και να έχει το ίδια εντεκάδα με Μπάγερν κ ξάνθη δεν βγαίνει.- τα λάθη του, που λάθη κάνουν όλοι, είναι ξεκάθαρα, πλην εξαιρέσεων δεν κάνει έγκαιρα αλλαγές, δεν γυρίζει ποτέ παιχνίδι που έμεινε πίσω με ποσοστό 90% αυτό, έχει κολλήματα με παίχτες αδικαιολόγητα και κυρίως είναι ο yes sir της διοίκησης, ποτέ δεν ζητάει παίχτες, ποτέ δεν αντιδράει. Δυστυχώς όμως και για τις δυο πλευρές πλέον τα δείγματα είναι ξεκάθαρα. Απλά η διοίκηση είναι αυτή και άλλος δεν έρχεται και τηρουμένων καταστάσεων δεν έδωσαν λίγα λεφτά, με την υπόσταση του ως πρωταθλητής όφειλε να ζητήσει παίχτες, όχι δικούς του γιατί Πέπε κ ονιεκουρου δεν είναι ποδοσφαιριστές, έχει κ μάτι ο άτιμος, ποτενσε δεν θα έχεις κάθε χρόνο αλλά αν χρειάζεται ποτενσε, γκιγιερμε, σα κτλ για να δεις μπάλα μπορεί να την κάνει κι άλλος την δουλειά, να τσουλαει κ λίγο το τόπι. Λέμε είναι δίκαιος… δίκαια πέταξε έξω τον φορτουνη που τον στήριξε με 18 γκολ κ 15 ασίστ πρώτη σεζόν ; Δίκαια πήρε το 7 να το δώσει στον θεμη κανελο απ την Νιγηρία;;; αλήθεια δίκαια δεν παίζει ο αραμπι;;;;; Τι; Είναι απόφαση της διοίκησης;;; Να ασκήσει βέτο ο προπονητής για τον άνθρωπο που τον έκανε πρωταθλητή (γιατί χωρίς τα γκολ του δεν θα το έπαιρνε 2η και 3ησεζον) και να πει έχω πόλεμο θέλω τον αραμπι μέσα αλλιώς υποβαθμίζετε την προσπάθεια μας, κοινώς να φοράει παντελόνια και απέναντι στον παίχτη του και απέναντι σε εμάς. Αυτός προτιμάει να μην χάσει την θέση του, είναι ωραία η Γλυφάδα βλέπεις. Αν δεν ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται με τα τσαρούχια , όσοι αναγνωρίζουν μεν τα κακώς κείμενα αλλά βλακωδως τα δικαιολογούν… τα χειρότερα είναι μπροστά μας… γιατί το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο άθλημα, οποίος βιάζει την ποδοσφαιρική λογική αργά η γρήγορα παίρνει αυτό που του αξίζει. Βιασμός λογικής είναι να παίζεις με 2 εξαρια με τα Γιάννενα , με την μισή κουλα, μετά να παίζεις χωρίς χάφ στην Ιταλία και να το παίζεις κ κάμποσος γιατί σκοραρες κατά τύχη. οπως αποδείχτηκε μέχρι 16 μπορεί να φτάσει κι αυτό με αγκομαχητό… Ε αφού δεν θα γίνουμε πόρτο ποτέ, προτιμώ έναν προπονητη επιθετικόγενη να βλέπω ωραία μπάλα στην Ελλάδα (γιατί αν βελτιωθεί ΠΑΟΚ κ ΑΕΚ με αυτόν πρωτάθλημα δεν θα δούμε, αυτό κρατάτε το) και στην Ευρώπη να παίρνει 7-10 βαθμούς στο Τσάμπιονς και να μην τα καταφέρνει όπως ο μαρτινς 😂 ο οποίος έκανε ευρωπαϊκή καριέρα γιατί κερδίζει 6 αγώνες προκριματικών κάθε χρόνο, κάπου διάβασα ότι έχει 14 προκρίσεις κ νόμισα ότι είμαστε η Λίβερπουλ, τέτοια προπαγάνδα μιλάμε. αν δεν σοβαρευτούμε από την διοίκηση αρχικά κ μέχρι τους οπαδούς, έρχονται χαιροτερα, τύπου τρία στοπερ στα προκριματικά τον Ιούλιο χωρίς μεταγραφές ακόμη κ παπαλα Τσάμπιονς λιγκ… θα το βλέπουμε σαν μακρινή ανάμνηση. Αλήθεια θα μαζί ποτέ η ανθρωπότητα γιατί ο μεθύσια βάζει τρία στοπερ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ; βεβαια πολύς κόσμος δεν έχει κρίση κ δικαιολογείται όταν τα παπαγαλάκια παρουσιάζουν για παιχταράδες παίχτες περιορισμένων δυνατοτήτων που όταν βγαίνουν Ευρώπη γελάνε οι κάμερες, ονόματα δεν λέω, ή όταν βλέπεις 3 άρθρα για την αναγκαιότητα χρησιμοποίησης ονιεκουρου σήμερα. κάποτε στην 7 φώναζαν γιατί μας κάρφωνε ο ζουνινιο περναμπουκανο Σωκράτη ξυπνά κΆι ακου την 7 ομάδα για να φτιάξουμε χρειάζονται λεφτά… τώρα πια ομερτά… #θλιψη ολυμπιακος είναι η Κυριακή μας, η μπάλα, ο ντεταρι, ο γιουσκοβιακ, ο τζολε, ο Γεωργάτος, ο τζιοβανι ο Αλέκος…… είναι το συναίσθημα να έρθει η Κυριακή να μπούνε οι παιχταράδες να τους γαμησουν. Όχι να βλέπω κατινατσιο με την αποδεκατισμένη κουλα και να τρώω κ ευκαιρίες που αν ήταν ο αραουχο θα έχανε. υγ. Το ότι δεν έχει ποδοσφαιρικές ιδέες άλλες, το ότι επιθετικά δεν δουλεύει καν δεν υπάρχει κίνηση χωρίς μπάλα στον χώρο, το ότι τον έχει ξεπερασει το ίδιο το ποδόσφαιρο είναι περιττό να αναφερθούν. Όχι απλά έχει κλείσει ο κύκλος του αλλά θα αρχίσουν οι ζημιές! Ελπίζω ο βαγγελας έστω καθυστερημένα Ιούνιο να πράξει το σωστό. καλη λευτεριά στον θρύλο μας!!! Τροποποιήθηκε > 25 Φεβρουαρίου 2022 από Konstantinos konstantinou 2 2
Giannis Panta7 Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Σε πολλά από αυτά που γράφεις συμφωνώ .Γενικότερα είμαι της άποψης ότι οι διοικήσεις πρέπει να στηρίζουν τους προπονητές όσο πάει και να τους αφήνουν να δουλεύουν παραπάνω από μια χρονιά γιατί μόνο τότε μπορείς να δεις την επιρροή του προπονητή στον τρόπο παιχνιδιού μιας ομάδας, όπως πολύ σωστά έκανε και η δική μας διοίκηση. Το αποτέλεσμα ήταν ο Μαρτίνς να μας βγάλει από το πάτο που πιάσαμε με κάτι Χάσι και κάτι Όσκαρ Γκαρσία, να μας κάνει ξανά μάγκες γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κούλα και ο Παοκ μας είχαν στην φάπα 2 χρονιές ασταμάτητα, να μας φέρει ξανά τίτλους κλπ κλπ. Όλα αυτά πρέπει να του τα πιστώσουμε για να είμαστε δίκαιοι στην κριτική μας. Από την άλλη δεν γίνεται να παραβλέψω το γεγονός ότι 5 χρόνια στην ομάδα δεν έχει φέρει ποτέ έναν δικό του παίκτη και να βγει. Δεν γίνεται να είσαι προπονητής και να μην έχεις λόγο στις μεταγραφές γιατί ας μην γελιόμαστε οι μεταγραφές γίνονται κυρίως από Μοντεστό, Καρεμπέ και κατά δεύτερο λόγο από την διοίκηση που εξυπηρετεί τον εκάστοτε μάνατζερ που θέλει να τα έχει καλά. Και αυτό φυσικά δεν είναι απαραίτητα κακό, για να μην αδικήσουμε και την διοίκηση, γιατί μέσω Μέντες που τα είχαμε καλά έφερες ποντένσε, Σεμέδο, Σα κλπ. Ωστόσο είσαι ο προπονητής ρε φίλε πρέπει να έχεις ένα λόγο, μια πυγμή, δεν γίνεται επειδή σκάσαμε 5 μύρια για τον Ονιεκούρου να σε αναγκάζουν να τον βάζεις ντε και καλά ενώ το παιδί δεν τραβάει με τίποτα. Όπως επίσης δεν γίνεται να σε αφήνουν γυμνό, χωρίς μεταγραφές στα μπακ, παίζοντας 2 χρονιές με τα ίδια 3 χαφ που έχουν κλατάρει πλέον και εσύ να δηλώνεις ότι είσαι ευχαριστημένος με το υλικό που έχεις. Και τέλος δεν γίνεται να βάζεις στον πάγο αυτό τον παικταρά που σε έχει ξελασπώσει τόσες και τόσες φορές, σου έχει χαρίσει τίτλους, ατελείωτες στιγμές καύλας και άλλα τόσα επειδή δεν τα βρίσκει με την διοίκηση για το νέο συμβόλαιο. Για το αγωνιστικό θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά θα το αφήσω στην κρίση του καθενός. Για εμένα υπήρξαν χρονιές με Μαρτινς που παίξαμε πολύ ωραία μπάλα. Από πέρυσι έχει αρχίσει η κατρακυλά με την φυγή τσιμίκα, ομάρ. Το υλικό που έχει στα εξτρέμ και στα μπακ είναι μετριότατο ακόμα και για σούπερ λιγκ. Είτε είναι δικές του επιλογές (βλέπε ρεαμπτσιουκ) είτε της διοίκησης (βλέπε Λαλα) εκείνος πιστώνεται την αποτυχία. Πάντως στα δικά μου μάτια δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό αυτό το ποδόσφαιρο, να αποκλείεται από Λαμίες στο Κύπελλο, να αγκομαχά για να νικήσει Παναιτωλικούς και βόλους, όπως δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό να δέχεται 3αρες μες το Καραϊσκάκη αδιαμαρτύρητα, από οποιαδήποτε ομάδα. 1 1
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 "το πρόβλημα το έχουν όσοι με αντίληψη κ νοοτροπία τσιπουρά 65χρονου ζουν για την νίκη, για να μην μπορεί να τους πει κάτι ο αντίπαλος οπαδός και στον βωμό αυτό δεν λογαριάζουν καθόλου το πως έρχεται αυτή η νίκη, ποσό σοβαρό θέμα υπάρχει στην ομάδα, και ότι με αυτή την απάθεια και την πανταχού δικαιολογία (κορονοϊος, προετοιμασία κτλ λες κ δεν ισχύει για τις άλλες ομάδες) κάνουν κακό στην ομάδα…" Ειπε αυτος που την πρωτη χρονια που παιζαμε καλη μπαλα, εκραζε τον Μαρτινς επειδη δεν πηρε τιτλο και επειδη δεν κερδιζε στα ντερμπι. Γελαει και το παρδαλο κατσικι. 1
Ton Kouts Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Πάω πολλές φορές επισκέψεις σε σπίτια φίλων μου και μερικές φορές βλέπω να έχουν στο σαλόνι τους κάδρα τα οποία δεν είναι του χαρακτήρα τους. Δεν ταιριάζουν με το ποιοί είναι και με την ιδιοσυγκρασία τους βρε αδερφέ! Οπότε τρία πράγματα μου περνάνε από το μυαλό. α) Έχουν αλλάξει γούστα, β) είναι δώρο της γυναίκας τους, γ) είναι δώρο της πεθεράς τους. Και στις 3 περιπτώσεις εκείνοι αποφασίζουν (θέλω να πιστεύω). Αν η ομάδα αρέσει σε αυτόν που πληρώνει δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αν όχι τότε ελπίζουμε οτι θα κάνουν κινήσεις διορθωτικές (...θέλω να πιστέυω όπως και παραπάνω). Προφανώς και έχουμε δικαίωμα να λέμε την αποψή μας, αλλά όσο περνάει ο καιρός το βλέπω λίγο πιο "θεατρικά" το θέμα. Mου αρέσει / δε μου αρέσει το θέαμα, θα κρίνω ανάλογα, αλλά δε θα κατακρίνω. 1
Konstantinos konstantinou Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 (edited) 1 ώρα πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ said: "το πρόβλημα το έχουν όσοι με αντίληψη κ νοοτροπία τσιπουρά 65χρονου ζουν για την νίκη, για να μην μπορεί να τους πει κάτι ο αντίπαλος οπαδός και στον βωμό αυτό δεν λογαριάζουν καθόλου το πως έρχεται αυτή η νίκη, ποσό σοβαρό θέμα υπάρχει στην ομάδα, και ότι με αυτή την απάθεια και την πανταχού δικαιολογία (κορονοϊος, προετοιμασία κτλ λες κ δεν ισχύει για τις άλλες ομάδες) κάνουν κακό στην ομάδα…" Ειπε αυτος που την πρωτη χρονια που παιζαμε καλη μπαλα, εκραζε τον Μαρτινς επειδη δεν πηρε τιτλο και επειδη δεν κερδιζε στα ντερμπι. Γελαει και το παρδαλο κατσικι. Αργυρή αν σε γαμει η τον γαμεις δεν μπορώ να κάνω κάτι…. Ξυπνά αγόρι μου ξεφτιλιζόμαστε και Εσυ πανηγυρίζεις. Άσε τι κάνω εγώ… θα σου εξηγούσα τι διαφορά υπάρχει στο τότε με τώρα αλλ δεν θα καταλάβεις γιατί είσαι ένας εγωιστής ξερόλας ημιμαθής…. Η χειρότερη φάρα για συνομιλία… έχεις μια άποψη και για να μην πεις εκανα λάθος κανείς το άσπρο μαύρο. και το ότι εστιάσες εκεί απ το σεντόνι μου αποδεικνύει ότι είσαι ακριβώς αυτής της νοοτροπίας! Τίποτα τυχαίο! εχω ψυχολογία Αεκτζής, έχω να πάρω 25 χρόνια τίτλο όποτε οποίος μου τον φέρει τον δικαιολογώ σε όλα. Αγόρι μου είσαι ο θρύλος δεν δεχόμεθα να παίζουμε αμυντικά στο Καραϊσκάκη με ελληνική ομάδα.- Τροποποιήθηκε > 25 Φεβρουαρίου 2022 από Konstantinos konstantinou 1
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Κακώς τσακωνεστε ρε μάγκες.Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα.ειναι ωραίο να ακούμε διαφορετικές γνώμες αλλά τελικά μήπως να δούμε και την πραγματικότητα;σε ένα σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο,η μόνη ομάδα που επενδύει και φέρνει βαθμούς στην Ευρώπη είναι ο Θρύλος.Το φετινό πρόβλημα για μένα είναι στα χαφ,δεν υπάρχει σύνδεση της ομάδας από την άμυνα να πάει μπροστά.Ενας playmaker που θα κρατήσει μπάλα και θα τη διώξει μπροστά.Οταν μπαίνει ο κοντοπουτανος ο Γάλλος ομορφαίνει η κατάσταση,αλλά και αυτός είναι σε προχωρημένη ηλικία.Τελος πάντα υπήρχαν μεταγραφές παλτά σε όλες τις ομάδες και θα υπάρχουν.Δεν βγαίνουν όλοι οι παίκτες και όσο κοιτάνε οι προπονητές την ταχυδυναμη και όχι το ταλέντο,θα έρχονται παίκτες τύπου Χένρυ Ονιεκουρου... 1
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως αυτή η άποψη πως είτε ο Κωνσταντίνος γαμιέται ή ο Αργύρης επειδή έχετε διαφορετική άποψη, να το κοιτάξετε. Οκ διαφωνείτε, γράψατε τα επιχειρήματα σας, όποιος άλλος βλέπει συμφωνεί ή με τον ένα ή με τον άλλο και thats it. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, μαύρο / λευκό. 4
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Konstantinos konstantinou said: Αργυρή αν σε γαμει η τον γαμεις δεν μπορώ να κάνω κάτι…. Ξυπνά αγόρι μου ξεφτιλιζόμαστε και Εσυ πανηγυρίζεις. Άσε τι κάνω εγώ… θα σου εξηγούσα τι διαφορά υπάρχει στο τότε με τώρα αλλ δεν θα καταλάβεις γιατί είσαι ένας εγωιστής ξερόλας ημιμαθής…. Η χειρότερη φάρα για συνομιλία… έχεις μια άποψη και για να μην πεις εκανα λάθος κανείς το άσπρο μαύρο. και το ότι εστιάσες εκεί απ το σεντόνι μου αποδεικνύει ότι είσαι ακριβώς αυτής της νοοτροπίας! Τίποτα τυχαίο! εχω ψυχολογία Αεκτζής, έχω να πάρω 25 χρόνια τίτλο όποτε οποίος μου τον φέρει τον δικαιολογώ σε όλα. Αγόρι μου είσαι ο θρύλος δεν δεχόμεθα να παίζουμε αμυντικά στο Καραϊσκάκη με ελληνική ομάδα.- Εστιασα εκει γιατι εισαι μεγιστος κωλοτουμπας και μεγας λατρης του "Με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω". Ξεφτιλιζομαστε ειπες, απο μια ομαδα που προπερσι αποκλειστηκε στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ με δυο γκολ στις καθυστερησεις απο την Παρι, απο μια ομαδα που τα τελευταια χρονια ειναι στις 4 καλυτερες του Καμπιονατο και στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ, που παρα τις ελλειψεις τις ειναι ακομη ενα επιπεδο πανω απο εμας, που μεχρι και ο ιδιος ο προπονητης της δηλωσε οτι το σκορ δεν αντικατοπτριζει την εικονα του παιχνιδιου. Πετας κανα δυο μαλακιες, νομιζεις οτι ξερεις απο ποδοσφαιρο και δεν ξερεις την τυφλα σου και αυθαιρετα βγαζεις συμπερασματα οτι ολοι οι υπολοιποι που δεν συμφωνουμε με τις μαλακιες σου χυνουμε απο ενθουσιασμο με την μπαλαρα που παιζουμε. Βαζεις και στην κουβεντα τους βλαμμενους στα σοσιαλ μιντια που κυκλοφορουν σωρο και που για αλλα πραγματα που δεν συμφωνεις τους κραζεις. Πχ τους ψεκες. Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι? Οτι εγω μιλαω πριν τα παιχνιδια, με ποδοσφαιρικη αναλυση και ορους και εσυ μιλας ΠΑΝΤΑ εκ του αποτελεσματος. Αν παμε καλα κρυβεσαι στο καβουκι σου αν παμε χαλια βγαινεις και κραζεις. Νομιζεις οτι εμενα μου αρεσαν ολοι οι προπονητες του Ολυμπιακου? Νομιζεις οτι εμενα μου αρεσαν ολοι οι παικτες που περασαν απο τον Ολυμπιακο? Εχω μια αρχη ομως. Δεν κραζω ποτε, δεν απαξιωνω και δεν μηδενιζω. Δεν εχω αποδοκιμασει ποτε παικτη η προπονητη του Ολυμπιακου στο γηπεδο. ΠΟΤΕ. Το χθεσινο με τον Ονιεκουρου με εκανε και ντραπηκα. Αλλα δυστυχως ειναι σημαδια του καιρου και παλι δυστυχως εχει γαλουχηθει μια μεριδα οπαδων του Ολυμπιακου με τις συγκεκριμενες λογικες οι οποιες ειναι απαραδεκτες. Ναι η φετινη εικονα ειναι απαραδεκτη. Βλεποντας τον Μαρτινς απο τις προηγουμενες χρονιες του, εχω καταλαβει οτι ξερει παρα πολυ καλα τι συμβαινει μεσα στην ομαδα, ξερει οτι δυσκολα μπορει να διορθωθει δεδομενων των αποτυχιων στις μεταγραφες και το παρατεταμενο ντεφορμαρισμα σημαντικων παικτων και στηνει ξεκαθαρα φετος την ομαδα για να παρει το αποτελεσμα και να παρει τον τιτλο που ειναι το ζητουμενο. Γιατι παιρνοντας τον τιτλο θα παιξεις ξανα στα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ και αντε αν αποτυχεις ξανα θα παιξεις τουλαχιστον στους ομιλους του Γιουροπα. Αν δεν γουσταρετε να το πειτε, να κοιταμε να βγαινουμε και οι 11 μπροστα, να μας κανει πλακα ο καθε πικραμενος, να παιξουμε στο Κονφερενς και να πανηγυριζουμε σαν τον Μπαοκ που περασαμε νοκ αουτ φαση χειμωνα μετα απο 48 χρονια. 1 1
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ said: Κακώς τσακωνεστε ρε μάγκες.Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα.ειναι ωραίο να ακούμε διαφορετικές γνώμες αλλά τελικά μήπως να δούμε και την πραγματικότητα;σε ένα σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο,η μόνη ομάδα που επενδύει και φέρνει βαθμούς στην Ευρώπη είναι ο Θρύλος.Το φετινό πρόβλημα για μένα είναι στα χαφ,δεν υπάρχει σύνδεση της ομάδας από την άμυνα να πάει μπροστά.Ενας playmaker που θα κρατήσει μπάλα και θα τη διώξει μπροστά.Οταν μπαίνει ο κοντοπουτανος ο Γάλλος ομορφαίνει η κατάσταση,αλλά και αυτός είναι σε προχωρημένη ηλικία.Τελος πάντα υπήρχαν μεταγραφές παλτά σε όλες τις ομάδες και θα υπάρχουν.Δεν βγαίνουν όλοι οι παίκτες και όσο κοιτάνε οι προπονητές την ταχυδυναμη και όχι το ταλέντο,θα έρχονται παίκτες τύπου Χένρυ Ονιεκουρου... Αυτο λεω κι εγω. Για τον Κωνσταντινο φταιει ο Μαρτινς που ο Βαλμπουενα ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος και δεν αντεχει, που ο Ρονι Λοπεζ δεν βγηκε, που ο Ονιεκουρου δεν βγηκε, που ο Μαντι Καμαρα ειναι σκια του εαυτου του, που οι Εμβιλα και Μπουχαλακης ειναι ενα επιπεδο κατω απο περσι, που ο Φορτουνης επαθε χιαστο και που η ομαδα ειχε το καλοκαιρι 30 κρουσματα κορονοιου και τον Δεκεμβριο αλλα 12. 1 1
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, lancelot said: Πάντως αυτή η άποψη πως είτε ο Κωνσταντίνος γαμιέται ή ο Αργύρης επειδή έχετε διαφορετική άποψη, να το κοιτάξετε. Οκ διαφωνείτε, γράψατε τα επιχειρήματα σας, όποιος άλλος βλέπει συμφωνεί ή με τον ένα ή με τον άλλο και thats it. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, μαύρο / λευκό. Καλα το "σε γαμαει ο Μαρτινς η τον γαμας εσυ" δεν το γραφω εγω, εγω τον λεω αμπαλο και μυρωδια. Δεν με ενοχλει ομως, ξερω οτι γραφονται χαριν αστεισμου. 1
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 @ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ@lancelotδεν τσακώνονται ρε. Καυλαντίζουν 1 2
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Geo Poulidis said: @ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ@lancelotδεν τσακώνονται ρε. Καυλαντίζουν Ο Μπόμπεκ & Λόλεκ ρε μλκ έχουν καταντήσει 1 2
Konstantinos konstantinou Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 (edited) 2 ώρες πριν, lancelot said: Ο Μπόμπεκ & Λόλεκ ρε μλκ έχουν καταντήσει Ε ναι! Γιατί αυτός όπως θα δεις στα σχόλια του του φταίνε οι παίχτες, οι κορονοϊοι κτλ και ποτέ ο μέθυσος που Έχει δημιουργήσει μια ομάδα που δεν γυρίζει ΠΟΤΕ εις βάρος της αποτέλεμα, γιατί δεν ξέρει ΝΑ επιτίθεται παρά μόνο να βγαίνει στην κόντρα. Δεν γίνεται ο ολυμπιακος να κερδίζει Παναιτωλικό Γιάννενα λαρισα στο 90 και να χαίρομαι. Εχθρός του Ολυμπιακού οποίος το κάνει. Τέλος βαρέθηκα.- ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. οταν κέρδιζε ο μαρτινς του το πιστώνουν ενώ όταν σέρνεται η ομάδα φταίει ο ονιεκουρου λες κ δεν τον έφερε αυτός, φταίνε οι ντεφορμέ και τα κρούσματα. Αρα γιατί να μην πιστωνουμε τις Νίκες του στον γκιγιερμε σα και ποτενσε; Όχι ρε! Φταίει αυτός γιατί παιζει αμυντικά, η ομάδα δεν παίζει μπάλα αρα όταν στραβώσει το αποτέλεμα δεν μπορεί να αντιδράσει. Απλά βολεύει γιατί το έχει βουλωμένο…κερδίζει μΕ μισό μηδέν τα χωρια και όλα καλά για τον βαγγελα. Οποίος δεν το βλέπει είναι λοβοτομημένος. πηρε το 7 απ τον έλληνα αρχηγό! Αφήνει αραμπι έξω…. Αραμπι!!!! Φοράει παντελόνια;;;;που είναι η προσωπικότητα του;;;; Να πάει μα γαμηθει ο βολεψακιας και οποίος τον υποστηρίζει. Τροποποιήθηκε > 25 Φεβρουαρίου 2022 από Konstantinos konstantinou
Admins Άρτζυ Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Konstantinos konstantinou said: Ε ναι! Γιατί αυτός όπως θα δεις στα σχόλια του του φταίνε οι παίχτες, οι κορονοϊοι κτλ και ποτέ ο μέθυσος που Έχει δημιουργήσει μια ομάδα που δεν γυρίζει ΠΟΤΕ εις βάρος της αποτέλεμα, γιατί δεν ξέρει ΝΑ επιτίθεται παρά μόνο να βγαίνει στην κόντρα. Δεν γίνεται ο ολυμπιακος να κερδίζει Παναιτωλικό Γιάννενα λαρισα στο 90 και να χαίρομαι. Εχθρός του Ολυμπιακού οποίος το κάνει. Τέλος βαρέθηκα.- ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. οταν κέρδιζε ο μαρτινς του το πιστώνουν ενώ όταν σέρνεται η ομάδα φταίει ο ονιεκουρου λες κ δεν τον έφερε αυτός, φταίνε οι ντεφορμέ και τα κρούσματα. Αρα γιατί να μην πιστωνουμε τις Νίκες του στον γκιγιερμε σα και ποτενσε; Όχι ρε! Φταίει αυτός γιατί παιζει αμυντικά, η ομάδα δεν παίζει μπάλα αρα όταν στραβώσει το αποτέλεμα δεν μπορεί να αντιδράσει. Απλά βολεύει γιατί το έχει βουλωμένο…κερδίζει μΕ μισό μηδέν τα χωρια και όλα καλά για τον βαγγελα. Οποίος δεν το βλέπει είναι λοβοτομημένος. πηρε το 7 απ τον έλληνα αρχηγό! Αφήνει αραμπι έξω…. Αραμπι!!!! Φοράει παντελόνια;;;;που είναι η προσωπικότητα του;;;; Να πάει μα γαμηθει ο βολεψακιας και οποίος τον υποστηρίζει. Εμ γιαυτο λεω οτι εισαι ασχετος και μυρωδιας. Ο Ελ Αραμπι σερνεται 4 μηνες τωρα και εσυ λες αφηνει Αραμπι εξω..... Τικινιο απο τους καλυτερους παικτες στην Ιταλια και ισως ο μονος που προσπαθησε χθες και εσυ και καμια 50αρια μυρωδιαδες χθες στο γηπεδο φωναζετε Ελ Αραμπι, Ελ Αραμπι. Ασχολησου με το μπασκετ που ισως το κατεχεις παραπανω απο μενα και ασε το ποδοσφαιρο στην ησυχια του.
lefterisalex Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 25 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ πάντως νομίζω ότι το να εστιάζουμε στον Μάρτινς δεν είναι απολύτως σωστό. Υπάρχουν παίχτες οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν δώσει τα περισσότερα από αυτά που μπορούσαν και είτε έχουν φτάσει σε μια ηλικία (Αραμπί, Εμβιλά, Βαλμπουενά) στην οποία δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Ευρώπη είτε παίζουν λίγα παιχνίδια σε υψηλά στάνταρ μέσα στη χρονιά (Μαντί, Μπουχαλάκης, ακόμα κι ο Μασούρας σε σχετικά λίγα παιχνίδια κάνει τη διαφορά). Επίσης ήταν λάθος που δεν καλύφθηκε το κενό του Φορτούνη και ακατανόητο αφού μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό θα ήταν αστείο να περιμένεις να μπει και παίξει σε υψηλό επίπεδο την τρέχουσα χρονιά. Η μεταγραφή του βασικού εξτρέμ (Ονιεκούρου) και του Λόπεζ επίσης δεν έδωσαν αυτά που περίμενε η ομάδα. Ακόμα και η μεταγραφή του Παπασσταθόπουλου δεν είναι μεταγραφή Ευρώπης αφού έχει χάσει τη σβελτάδα. Για τις μεταγραφές νομίζω πρέπει η ευθύνη να αναζητηθεί αλλού επομένως. Με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του Ο Μάρτινς έστησε την ομάδα πολύ καλά και με πλάνο. Είδατε τι έγινε μόλις βγήκε ο ένας από τους 3 κεντρικούς αμυντικούς "περάστε κόσμε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε". Αν στα 2 κόρνερ στην Ιταλία οι 3 κεντρικοί κοιμόντουσαν ή ο Λαλά μπερδεύει τα μπούτια του αντί να βγάλει κόρνερ με τη μια γιατί να φταίει ο Μαρτίνς; Σίγουρα σαν Ολυμπιακό δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω όμως ξέρω ότι με τον προπονητή αυτό ο Ολυμπιακός "έχει παίξει ποδόσφαιρο" και περιμένω ότι θα το ξανακάνει. Κάποτε νικήσαμε 2-0 τη Μάντσεστερ με το Μίτσελ και πήγαμε στην Αγγλία για να παίξουμε ποδόσφαιρο λες και είμαστε η Μπαρτσελόνα και φάγαμε 3. Στην Ευρώπη μόνο με τακτική μπορούμε να προχωρήσουμε αλλά πρέπει και να μας θέλει λίγο και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν μας θέλει.
Recommended Posts