Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2022 Πιστεύω ότι βρήκα τι φταίει 😄 1
Konstantinos konstantinou Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, lefterisalex said: Εγώ πάντως νομίζω ότι το να εστιάζουμε στον Μάρτινς δεν είναι απολύτως σωστό. Υπάρχουν παίχτες οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν δώσει τα περισσότερα από αυτά που μπορούσαν και είτε έχουν φτάσει σε μια ηλικία (Αραμπί, Εμβιλά, Βαλμπουενά) στην οποία δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Ευρώπη είτε παίζουν λίγα παιχνίδια σε υψηλά στάνταρ μέσα στη χρονιά (Μαντί, Μπουχαλάκης, ακόμα κι ο Μασούρας σε σχετικά λίγα παιχνίδια κάνει τη διαφορά). Επίσης ήταν λάθος που δεν καλύφθηκε το κενό του Φορτούνη και ακατανόητο αφού μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό θα ήταν αστείο να περιμένεις να μπει και παίξει σε υψηλό επίπεδο την τρέχουσα χρονιά. Η μεταγραφή του βασικού εξτρέμ (Ονιεκούρου) και του Λόπεζ επίσης δεν έδωσαν αυτά που περίμενε η ομάδα. Ακόμα και η μεταγραφή του Παπασσταθόπουλου δεν είναι μεταγραφή Ευρώπης αφού έχει χάσει τη σβελτάδα. Για τις μεταγραφές νομίζω πρέπει η ευθύνη να αναζητηθεί αλλού επομένως. Με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του Ο Μάρτινς έστησε την ομάδα πολύ καλά και με πλάνο. Είδατε τι έγινε μόλις βγήκε ο ένας από τους 3 κεντρικούς αμυντικούς "περάστε κόσμε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε". Αν στα 2 κόρνερ στην Ιταλία οι 3 κεντρικοί κοιμόντουσαν ή ο Λαλά μπερδεύει τα μπούτια του αντί να βγάλει κόρνερ με τη μια γιατί να φταίει ο Μαρτίνς; Σίγουρα σαν Ολυμπιακό δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω όμως ξέρω ότι με τον προπονητή αυτό ο Ολυμπιακός "έχει παίξει ποδόσφαιρο" και περιμένω ότι θα το ξανακάνει. Κάποτε νικήσαμε 2-0 τη Μάντσεστερ με το Μίτσελ και πήγαμε στην Αγγλία για να παίξουμε ποδόσφαιρο λες και είμαστε η Μπαρτσελόνα και φάγαμε 3. Στην Ευρώπη μόνο με τακτική μπορούμε να προχωρήσουμε αλλά πρέπει και να μας θέλει λίγο και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν μας θέλει. Τι λες ρε φίλε; Ο ονιεκουρου είναι απόλυτη πρώτη επιλογή του μαρτινς από πέρυσι, αυτός τον ζήτησε διακαώς, το ίδιο και τον λοπεζ. Εσυ δηλ πιστεύεις ότι άλλοι κάνουν μεταγραφές και δεν τον ρωτάνε;;; Και να ίσχυε σημαίνει ότι δεν είναι σοβαρός προπονητής! Δεν αντικαταστάθηκε ο Φορτουνης λες, μα δεν θέλει δεκάρι, δεν τον ενδιαφέρει η κάθετη μπαλιά και η ανάπτυξη, θέλει να παίζει με 3 χάφ να μαρκάρουν και θεωρεί ότι κι φάση θα την βρει να την κάνει γκολ, γι αυτό κερδίζουμε με μισό μηδέν στην Ελλάδα.
Recommended Posts