Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πως το βλέπετε σήμερα το ματσάκι με τους Τούρκους ?  Σλούκας - Παπ- Λαρυ - Πρι θα παίξουν κανονικά.

Ο Καλαθης γιατί δεν ήρθε? Κουράστηκε από το ταξίδι και τον αγώνα που δεν έπαιξε χθές ? 

Επίσης ο Κώστας Αντετοκουνμπο ούτε αυτός πήρε άδεια από την Βιλερμπάν? 0 λεπτά έπαιξε χθές μάλλον δεν ήθελαν να κουραστεί και αυτός...

• Μου αρέσει 2

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Δύσκολα πάντως θα παίξουν, με παιχνίδι πχ χθες. Ίσως να είναι παρόντες μήπως χρησιμοποιηθούν. Σε επίπεδο Παπαγιάννη, διαβάζω σήμερα για την τεράστια θυσία που κάνουν στο ζελα για να πάει (χαχαχχαχαχαχαχαχα)

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, τα ματς είναι όντως κρίσιμα;

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Ο

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, πέντε παίκτες από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό βρίσκονται στη 12αδα της «γαλανόλευκης» για το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Τουρκία (18:00) για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκτός έμεινε ο Μιχάλης Λούντζης ο οποίος έχει υποστεί διάταση στον λαγονοψοΐτη αριστερά και η κατάσταση του παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο.

Αναλυτικά η 12αδα:

Ρογκαβόπουλος, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Σλούκας, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μουράτος, Μωραϊτης, Κουζέλογλου, Γόντικας.

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Όταν έχεις χάσει από Αγγλία στο μπάσκετ μόνο η κλωνοποίηση σε σώζει με το αγωνιστικό format που υπάρχει....

• Χαχαχαχα 1
Δημοσιεύτηκε

Όλες οι ομάδες του ομίλου είμαι στο 1-1.προκρινονται οι τρεις πρώτοι.οι ομάδες του ομίλου μας είναι Αγγλία,Ελλάδα,Τουρκία,Λευκορωσία.Οι νίκες και οι ήττες μεταφέρονται οπότε όλα μετράνε.

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε
20 λεπτά πριν, lancelot said:

Δύσκολα πάντως θα παίξουν, με παιχνίδι πχ χθες. Ίσως να είναι παρόντες μήπως χρησιμοποιηθούν. Σε επίπεδο Παπαγιάννη, διαβάζω σήμερα για την τεράστια θυσία που κάνουν στο ζελα για να πάει (χαχαχχαχαχαχαχαχα)

Κανονικά θα παίξουν αφού είναι 12αδα και οι μισοί είναι δικοί μας...

• Μου αρέσει 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, lancelot said:

Ειμαστε σε ομιλο με Τουρκια, Μεγαλη Βρετανια και Λευκορωσια. Η ηττα μας απο την Μεγαλη Βρετανια μας υποχρεωνει να παρουμε αν ειναι δυνατον ολα τα υπολοιπα ματς. Οχι για την προκριση γιατι περνανε οι 3 απο τους 4 του ομιλου αλλα γιατι διασταυρωνομαστε στην επομενη φαση με τον ομιλο Σερβια, Λετονια, Σλοβακια, Βελγιο και μεταφερονται οι βαθμοι μας απο τον πρωτο ομιλο.

• Μου αρέσει 2
  • Create New...