Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Παγκόσμιο κύπελλο] - Ψηφοφορίες  

19 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Παγκόσμιο κύπελλο] @ Τουρκία - Θα νικήσουμε:

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου με την Ελλάδα να αναμετράται στην Τουρκία μετά από ένα οριακό ματς την Παρασκευή το βράδυ. Οι γείτονες είναι γνωστοί για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν και το αποτέλεσμα  και ο τροπος με τον οποίο ήρθε μας προετοιμάζει για μεγάλη ένταση. Νίκη μέσα στην Τουρκία θα αποτελέσει αποφασιστικό βήμα της πρωτιάς στον όμιλο.

Η συγκεκριμένη ψηφοφορία δεν προσδίδει συμμετοχές στην κλήρωση της φανέλας. Γίνεται καθαρά για το χαβαλέ και χαριν τις στιγμές δόξας που μας έχει χαρίσει η επίσημη αγαπημένη, δυσανάλογες του μεγέθους της χώρας και βασική αφορμή για να αναδεικνύονται τεράστιοι παίχτες από τη χώρα μας. @giapanta

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Τη Δευτέρα είναι το ματς, το δείχνει η  Nova. Τρέχει μια προωθητική ενέργεια, όπου μπορείς να δεις το περιεχόμενο της Nova online δωρεάν. Μια απλή εγγραφή απαιτεί. Γράψτε στο google ΕΟΝ Νova.

Τώρα για το ματς, νομίζω ήμασταν πολύ....ασετάριστοι, λογικό αφού μπήκαν παίκτες χωρίς προπόνηση. Θεωρητικά, θα είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι τη Δευτέρα, γι' αυτό πιστεύω θα είναι και πολύ πιο στοχευμένες οι επιθέσεις μας.

Παπαγιάννης double double.

:basketball-tactics-2:

• Μου αρέσει 3

:gangs-icon: nico7

Δημοσιεύτηκε

Σίγουρα δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε στο πρώτο παιχνίδι, όμως η ομάδα μας δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι δύσκολα θα κερδίσουμε.

Σλούκας (λόγω Τουρκίας) 15 πόντους, 6 ασίστ

• Create New...