Μετάβαση στο περιεχόμενο

κανουν ποδαρικο οι λιθουανοι


Recommended Posts

BASKETNEWS.COM

At least four Lithuanians, who were representing Russian clubs, have decided to leave the squads. According to BasketNews sources, among them are the head coach of the Lithuanian national team Kazys Maksvytis, CSKA Moscow player Marius Grigonis, and Zenit Saint Petersburg duo of Mindaugas Kuzminskas and Arturas Gudaitis. So far, none of them has officially announced it due to an extraordinary situation. In the last few days, the players have been discussing the possibilities and ways to ...

Πρώτα γράφτηκε για τον Σενγκέλια. Ο Χάκετ έχει διώξει την οικογένεια του χωρίς να διευκρινίζεται αν έχει σκοπό να φύγει και ο ίδιος. Ο Ναπίερ φεύγει χωρίς να διυκρινίζεται ξανά αν είναι λόγω ενός τραυματισμού που έχει ή για το όλο σκηνικό. Πάντως την αρχή φαίνεται ότι κάνουν οι Λιθουανοί. Μένοντας καθαρά στο αθλητικό κομμάτι πιο πολύ θα πληγεί η Ζενίτ που θα χάσει σημαντικές λύσεις στους ψηλούς. Θα χάσει δυναμική για την συνέχεια της ευρολίγκας και την διεκδίκηση της 4δας. Κάτι που έγινε ήδη πιο δύσκολο καθώς θα πρέπει να παίξουν τα εντός έδρας τους σε άλλες χώρες. Με τις αναβολές θα παίξουν πολλά παιχνίδια μαζεμένα και η κούραση θα είναι μεγάλη. Και φυσικά και το μυαλό των υπολοίπων παικτών θα σκέφτεται τι πρέπει να κάνουν μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.