Μετάβαση στο περιεχόμενο

ποσο αντρικος ρε κερατα?!

krakatheboy

Recommended Posts

WWW.GAZZETTA.GR

Ο 18χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού νίκησε το χρόνο, σκόραρε στα 2'' πριν το φινάλε και ισοφάρισε σε 64-64, στέλνοντας το ματς της Κύπρου με την Ιρλανδία στην παράταση.

αντρικοτατο καλαθι που δειχνει χαρακτηρα. συνεχισε ετσι μικρε...

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Με 5/10 πάντως, δεν την λες και εμφανισάρα, άσε που έχασαν τελικά :D

• Μου αρέσει 1

@lancelot θεωρω η ολη εικονα μετραει οχι απλα το ποσοστο σαν ποσοστο !!! Μην λέμε τα ιδια... Φτου  φτου μη το ματιασουμε το παιδι!!

• Πρόεδρος
@lancelot θεωρω η ολη εικονα μετραει οχι απλα το ποσοστο σαν ποσοστο !!! Μην λέμε τα ιδια... Φτου  φτου μη το ματιασουμε το παιδι!!
Σωστό αλλά μιλάμε για μια μακρινή λύση, όχι άμεση. Μην κάψουμε το παιδι

Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@lancelot ολα σχετικα ειναι!!! Αμα εχει ταλεντο και δουλεψει σκληρα και δουλευτει σωστα θα παιξει!!! Τι μακρινη τι κοντινη λυση??? Οποιος εχει το ταλεντο και τα balls μπαινει μεσα και παιζει... δλδ θα φτασει στα 22 να λεμε ενα ταλεντο ακομα??? Και να καταληξει με δανεισμους...κτλ κτλ...??? 

• Πρόεδρος

@ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ δεν έχει το κορμί ρε Γιάννη για Ευρωλίγκα. Του χρόνου και αν, μην ψάχνουμε ήρωες εκεί που δεν υπάρχουν, και στην ουσία κάψουμε κόσμο

@lancelot σε 1 χρονο το κορμι μπορει να μεταμορφωθει...αλλα για πες μου ειχαν το κορμι Μαντζαρης Παπ Σλουκας το 2011 ή το 2012 .... ??? Θεωρω πρωτιστως το ταλεντο και η σκληρη δουλεια μετραει!!! Η διαχειριση και το "καψιμο" ειναι θεματα των προπονητων... 

• Μου αρέσει 1

@lancelot δν ειδα το συνολο του αγωνα ουτε νομιζω μας πολυενδιαφερει. αυτα τα καλαθια δειχνουν χαρακτηρα πραγμα πιο σπανιο απο τα αθλητικα προσοντα...

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.