Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανανέωση Μουσταφά Φαλ

Panagiotis-7

Recommended Posts

Να είναι υγιείς και με δουλειά το καλοκαίρι μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της ομάδας και να μην ψάχνουμε κάθε χρονιά ψηλό.

• Μου αρέσει 3

• Admins
WWW.GAZZETTA.GR

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Gazzetta, ο Μουσταφά Φαλ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως και το 2025 με την ΚΑΕ να το ανακοινώνει μέσα από την επίσημη σελίδα της.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

Απ' ότι φαίνεται λάθη-αδράνεια που έγιναν στο παρελθόν με άλλους παίχτες δεν επαναλαμβάνονται. Επίσης φαίνεται να υπάρχει μακροχρόνιος σχεδιασμός και αυτό είναι το καλύτερο από όλα!

• Μου αρέσει 4

Όλοι μαθαίνουν απο τα λάθη του παρελθοντος.. οδηγος για ενα πιο λειτουργικο σωστο μελλον μπασκετικο!!!! Ενας Μιλουτινοβ πισω κ ενας Σενγκελια στο 4... κλεισαμε ευχαριστουμε γεια σας.... 🙃🙃🙃🙃🙃

• Μου αρέσει 3
  • Το λάτρεψα! 1

Καλά κάνανε οι Πρόεδροι,σιγά σιγά να δένουμε το ρόστερ.Με Μπαρτζώκα θα εξελιχθεί και άλλο ο Γάλλος,το μόνο που του εύχομαι να έχει υγεία.

• Μου αρέσει 2

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.