Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Το ποσταρε πριν απο λιγο ο Στεφανου. Εννοειται οτι μας συμφερει. Μια νικη μακρια απο την 3η θεση εχοντας και την ισοβαθμια. 2 νικες διαφορα για την τετραδα απο Μπαγερν και 5 νικες διαφορα απο τον 9ο. Μεχρι και ο ζελας ειναι 4 νικες μακρια απο την 8αδα αν και ακομη προτελευταιος

FMs3m0gXsAANW9W.jpg

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Ερχόμουν να γράψω το ίδιο θέμα! 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Euroleague, όλοι οι αγώνες που έδωσαν φέτος οι ρωσικές ομάδες, θα ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ. Δίκαιο ή άδικο, έτσι είναι. 

Παραθέτω τον ίδιο πίνακα με τον Αργύρη, προσθέτοντας πόσες θέσεις κερδίζει η κάθε ομάδα (Μακάμπι και Μπάγερν οι πιο.....ευνοημένες, η Μονακό χαμένη). 

Πλέον οι ισορροπίες γίνονται εύθραυστες και ο Μάρτης θα είναι.....γδάρτης

:olympiakosbc:

Screenshot_20220228-212411.png

• Μου αρέσει 1

:gangs-icon: nico7

Δημοσιεύτηκε

Μακαμπι εφες και μπαγερν οι πιο ευνοημενες....πραγματικα το μοναδικο καλο για εμας ειναι οτι γλιτωνουμε τις 3 σερι διαβολοεβδομαδες....βεβαια μετα απο αυτο το ματς στο μοναχο αποκτα χαρακτηρα τελικου και η νικη με την εφες αποδεικνυεται χρυσαφι....δεν θα την νικησουν πολλοι απο εδω και περα....ακομη μην αποκλειεται το ενδεχομενο ισοβαθμιας με αρμανι....ανοιγει ο δρομος για 3η θεση!!!!!η 4η οδηγει σε εφες....

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε

Μην κάνω ανάλυση μαθηματικών και εγώ. Αν δεν μπορούσαν να συνεχίσουν για διάφορους δικούς τους λόγους, είναι μια σχετικά δίκαιη λύση. Μάλλον δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για την κατάσταση και αποφασίζουν πολλοί παίκτες να εγκαταλείψουν την Ρωσία.

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε

Αυτό που βλέπω είναι ότι η 3η θέση, μας κάνει τεράστιο φαβορί για final 4... Η 4η... δύσκολα τα πράγματα....

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θέλαμε δέκα αγώνες για να τελειώσει η regular season από τους οποίους παίζαμε με τις τρεις Ρωσικές στο Σεφ.Τωρα οι αγώνες έγιναν επτά,εκ των οποίων ο ένας είναι με Βαζελο στο Σεφ(ειδικών συνθηκών),οπότε κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι τελικός,αρχής γενομένης με Μπάγερν την Παρασκευή που και αυτή πια βλέπει οκτάδα καθαρά.Μονο υγεία να έχουμε και η ομάδα θα πάει καλά.

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Έγραψα και αλλού: τα πράγματα ουσιαστικά δεν αλλάζουν για εμάς, κάθε ματς είναι τελικός. Όμως αν τελικά οι αρκούδες αποβληθούν, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τις πιθανές ομάδες με τις οποίες θα διαστραυρωθούμε. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία κατά τη γνώμη μου το πλενέκτημα έδρας, καλό είναι βέβαια να υπάρχει, αλλά και χωρίς έχουμε αποδείξει ότι κερδίζουμε οπουδήποτε. Το σημαντικό ειναι να διαλέξουμε αντίπαλο, αν μπορούμε. Ομάδες όπως η Εφές για παράδειγμα, δεν μας ταιριάζουν και είναι κακός μπελάς στα πλέι οφ. Αντίθετα, αν παίξουμε με Μιλάνο, ακόμα και με ντεζαβανταζ έδρας, τους έχουμε. Πάντως είναι νωρίς ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι τα πλέι οφ φαντάζουν δεδομένα (δευτερος τη τάξει στόχος για φέτος) και αυτό είναι τεράστιο αποτέλεσμα. 

• Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1
  • Create New...