Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έδινες ξανα ευκαιρία στον Αγραβάνη το καλοκαίρι?!

krakatheboy

Recommended Posts

Η εθνική μας τα κατάφερε. Έστω δύσκολα έκανε το 2/2 με την Τουρκία και δν ανησυχούμε για το παρών μας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Εν απουσία Μήτογλου και Παπαπέτρου άβραξε την ευκαιρία ο Αγραβάνης και έδειξε ξανά πράγματα που ξέρμαε για εκείνον. Έχει ποιότητα σαν παίκτης. Έχει καλό μακρινό σουτ για ψηλό παίκτη ενώ είναι και αρκετά αθλητικός για.... ασπρουλιάρη παίκτη. Έχει ευέλικτο κορμί για το μέγεθος του ενώ δεν του έλειπε ποτέ και ο τσαμπουκάς ούτε φοβόταν όταν στράβωναν οι καταστάσεις. Μια ζωή τα μυαλά του ήταν το πρόβλημα του. Άν έχει ωριμάσει έστω και λίγο, αν έχει την στοιχειώση σοβαρότητα σαν άνθρωπος πια θα τον ήθελα σαν αντι-Πρι για τα επόμενα χρόνια. Στο 4 εξάλλου δείχνουμε να έχουμε το μοναδικό κενό μας όπως εξελίσσεται η σεζόν με τον Σάρλς να μοιάζει ξένο σώμα στην ομάδα. Ειδικά αν ο Ντόρσει δεν ανανεώσει μαζί μας μπορεί να γίνει πιο αναγκαία η επιλογή του. Ο παίκτης ξέρει τι εστί ευρολίγκα, έχει δείξει ότι μπορεί σε αυτό το επίπεδο. Μπορεί να παίξει και στο 5 για τις μέρες που δεν θα τραβάει η αλλαγή του Φαλ. Η σχέση μας πάντα ήταν καλή και θα κοστίσει και λίγα λεφτά για το επίπεδο μας (μαξ 200-250 χιλ). Εγώ θα του έδινα μια 2η ευκαιρία. Ή που θα έχεις μια πολυ καλή 2-3η λύση στο 4-5 ή στην τελική καίει τον ευατό του αλλά όχι την ομάδα μας. 
   υ/γ τα φαινόμενα δείχνουν ότι για φέτος θα τεθούν εκτός οι ρώσικες ομάδες. Για την 8δα δν ανησυχούσαμε σοβαρά αλλά 1η φορά τώρα φαίνεται πιθανή η είσοδο μας στην 4δα και το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να αφήσεις πίσω σου Αρμάνι ή Εφές. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. ΜΕ Ζενίτ και Τσσκα οι πιθανότητες ήταν μικρές. Αν θες 4δα λοιπόν πρέπει να συνεχιστεί η υπέρβαση. Στην μπάγενρ θα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για την προοπτική της ομάδας του και μόνο. Μέχρι και 4δα μπορούν να ονειρεύονται. Έχουμε το κακό όταν πετάμε στα ουράνια να προσγειωνόμαστε απότομα και να μειώνουμε παίκτες και κυρίως προπονητή με μεγάλη ευκολία. Η ομάδα έχει ρυθμό και υγεία. Είναι στο χέρι μας...

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Το κακό με Αγραβανη είναι η τρέλα του. Πως θα φερθεί στα αποδυτήρια αφού έχει κακό ιστορικό. Κατά τα άλλα από τον μυρωδιά Σαρλ χίλιες φορές, είναι και Ελληνας

• Μου αρέσει 3

• Admins

Αν θυμάμαι καλα είχε θεμα με Μπαρτζωκα και τον χρόνο συμμέτοχης του ,μπορεί να κανω και λαθος .Όμως λόγω οτι είναι Έλληνας και ο αρχηγος βλέπω να σταματάει εγω θα του εδινα ακόμη μια ευκαιρία 

• Μου αρέσει 2

• Admins

Αντί του Πρίντεζη υπάρχει ήδη ο Βεζε. Αν ο Αγρα έχει ωριμάσει, θα ήταν καλή λύση για 10-15 ποιοτικά λεπτά που ίσως μπορεί να δώσει. Σίγουρα καλύτερος από το Λιβιό (και ο Σπανός είναι καλύτερος από το Λιβιό). Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το αν θα μείνει ο Ντόρσει. Δλδ δεν υπάρχει καμία σχέση. Η ομάδα σίγουρα θέλει ενίσχυση στο 4-5 του χρόνου, αλλά να δούμε και το κελεπούρι τον Έισι τι θα κάνει, γιατί μας έχει γκαστρώσει. 

Τώρα για τη συνέχιση της Ευρωλίγκας, τα πράγματα ουσιαστικά δεν αλλάζουν για εμάς, κάθε ματς είναι τελικός. Όμως αν τελικά οι αρκούδες αποβληθούν, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τις πιθανές ομάδες με τις οποίες θα διαστραυρωθούμε. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία κατά τη γνώμη μου το πλενέκτημα έδρας, καλό είναι βέβαια να υπάρχει αλλά και χωρίς έχουμε αποδείξει ότι κερδίζουμε οπουδήποτε. Το σημαντικό ειναι να διαλέξουμε αντίπαλο, αν μπορούμε. Ομάδες όπως η Εφές για παράδειγμα, δεν μας ταιριάζουν και είναι κακός μπελάς στα πλέι οφ. Αντίθετα, αν παίξουμε με Μιλάνο, ακόμα και με ντεζαβανταζ έδρας, τους έχουμε. Πάντως είναι νωρίς ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι τα πλέι οφ φαντάζουν δεδομένα (δευτερος τη τάξει στόχος για φέτος) και αυτό είναι τεράστιο αποτέλεσμα. 

• Μου αρέσει 5

11 ώρες πριν, Geo Poulidis said:

(και ο Σπανός είναι καλύτερος από το Λιβιό)

Περαστε εξω κυριε μου

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 3

Φερτον πίσω,τον γουστάρω πολύ γιατί είναι τρελός,φανατικός αντιπαναθηναικος και ακόμα θυμάμαι το τρίποντα στο ΟΑΚΑ μπροστά στον Πεδουλάκη...δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο,δεν θα τον αφήσουν...όσον αφορά τον Λίβιο,καληνύχτα!

Τροποποιήθηκε > από ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Και εγώ θα του έδινα μια δεύτερη ευκαιρία να έρθει ξανά στο λιμάνι.Ειναι Έλληνας ξέρει τα αποδυτήρια,το κλίμα τις ομάδας και τους στόχους.Χαμηλα το κεφάλι ήρεμος όχι νεύρα και ιδιαίτερα στα παιχνίδια εναντίον του βαζελου ώστε να μην τσιμπάει.

Δεν θα δεχτεί να παίζει 10λεπτα πίσω από τον Σάσα. Και θα αρχίσει να κάνει μουτρακια και θα μας κάνει ροντεο. Τον πήγαινα πολύ σαν παίχτη κυρίως επειδή δεν φοβάται να μπει όταν η μπάλα καίει αλλά όχι δεν ρισκάρω να τον έχω στην ομάδα. 

• Μου αρέσει 1

• Admins

@Giannis Mallis αν θέλει να παίζει 30', δυστυχώς δεν πρόκειται να βρει ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Αν δεν τον ενδιαφέρει και θέλει να παίζει σε ομάδες τύπου Προμηθέας (αξιόμαχος στην Ελλάδα όμως μόνο), καλύτερα να μείνει εκεί. Πάντως δεν είναι πια πιτσιρικάς και πολλά αλλάζουν όταν κάποιος ωριμάζει. 

• Μου αρέσει 3

Να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα σοβαρευτεί. Θεωρούσα ότι στον Προμηθέα θα παίζει για την πλάκα του. Η εμφανίσεις στην Εθνική με κάνουν να το ξανασκέφτομαι. Έχει αυτό το αψυχολόγητο που θυμίζει λίγο Τεόντοσιτς. Πέρσι ο Γιατράς είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι είναι τρελό το παιδί. Όμως με τον Μπαρζώκα δε νομίζω ότι κάνουν χωριό...

@lancelot  συμφωνώ!!! Αν έχει ωριμασει στο χαρακτήρα...τοτε ναι!!!!... 

• Μου αρέσει 1

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.