StamosK Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2022 Μετα τις τελευταίες εξελίξεις μόνο εγω ονειρεύομαι δίδυμους πύργους στο 5;;; Υπέγραψε ο «10», άντε να γυρίσει και ο «11» ξερω… απο δύσκολο έως αδύνατο αλλα γιατί Οχι ; 1
Πρόεδρος lancelot Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2022 Πρόεδρος Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, StamosK said: Μετα τις τελευταίες εξελίξεις μόνο εγω ονειρεύομαι δίδυμους πύργους στο 5;;; Υπέγραψε ο «10», άντε να γυρίσει και ο «11» ξερω… απο δύσκολο έως αδύνατο αλλα γιατί Οχι ; Γενικά τα όνειρα είναι τσάμπα 2
ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2022 Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2022 Εγω παντως ακουω το ονειρο τρελο απατηλο μολις..τωρα στο γραφειο!!! Τυχαιο??? Κοιτα θελω Μιλου και John Brown απο ουνιξ και εχουμε ονειρικη front line !!!!!!!
StamosK Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2022 Έλα μωρε λιγο μια αύξηση στο μπατζετ και αφήνεις τον χασαν ελεύθερο και πας με ζαν σαρλ 4αρο5αρι τρίτο. ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΦΟΙ ! 😂😂 1
Recommended Posts