Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε
WWW.TO10.GR

Η Euroleague έκανε πρόταση στις 15 ομάδες της να εφαρμοστεί κριτήριο με ποσοστό νικών - ηττών στη βαθμολογία της φετινής σεζόν,σε περίπτωση που οι ρωσικές ομάδες αποβληθούν οριστικά από την φετινή διοργάνωση.

Τι μαλακια ειναι αυτη που σκεφτηκαν τωρα?

• Μου αρέσει 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Προσπαθεί ο ζελας μήπως βγει 8αδα Αχαχαχαχαχαχα 

• Χαχαχαχα 2

• Admins
Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, lancelot said:

Προσπαθεί ο ζελας μήπως βγει 8αδα Αχαχαχαχαχαχα 

Αν βομβαρδισει η Σερβια την Κροατια, η Ισπανια την Πορτογαλια, η Γαλλια την Τυνησια και η Γερμανια την Πολωνια, κατι γινεται

• Χαχαχαχα 3
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Μαλακία μεν λογικό ως ένα σημείο δε. Ο Ολυμπιακός στερείται τρία ματς, δε νομίζω άλλος διεκδικητής στις πρώτες οχτώ θέσεις να έχει τόσα πολλά ματς να εκκρεμούν με ρωσικές ομάδες. Εν τω μεταξύ και τα τρία θα ήταν στο ΣΕΦ με τις πιθανότητες να είναι υπέρ μας (αλλού λιγότερο αλλού περισσότερο). Με τη βαθμολογία να είναι τόσο κοντά θα ηταν αλλοίωση εικόνας της Λίγκας να μας προσπεράσει ομάδα για μία ή δύο νίκες όταν έχουμε τρία ματς λιγότερα.

Το συμπέρασμα πάντως δεν αλλάζει, εμείς θα πρέπει να παλέψουμε μέχρις εσχάτων για τη νίκη σε κάθε ματς. Απλά για την εικόνα της διοργάνωσης και της αίσθησης δικαιοσύνης δε νομίζω να υπάρχουν πολλές εναλλακτικές εκτός αν παίξει κωλοτούμπα και αγωνιστούν ξανα οι Ρώσοι - απίθανο σενάριο βάσει εξέλιξης της κατάστασης.

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Από αθλητικής σκοπιάς είναι απολύτως λογικό και το πιο δίκαιο σενάριο. Δεν μπορείς να ακυρώνεις νίκες-ήττες που έχουν λάβει χώρα υπό κανονικές συνθήκες και θεωρώ ότι τελικά αυτό θα επικρατήσει τελικά. Για εμάς είναι αδιάφορο επί της ουσίας, θελουμε νίκη σε κάθε ματς για να πάμε για την 3η θέση αν γίνεται. Το να αποφύγουμε την Εφες θα ήταν καλό, όμως πιστεύω ότι έχουμε ομάδα για τους αποκλείσουμε. Βέβαια είναι πρωταθλητές, έχουν φοβερή ποιότητα αλλά δεν περνάνε εύκολα από το ΣΕΦ. Επιπλέον, πιστεύω ότι αν θες να κάνεις την υπέρβαση, πρέπει να αναμετρηθείς και να στείλεις στο καναβάτσο τους καλύτερους, όπως κι αν λέγονται. Έτσι έγινε το 2012 και το 2013. Έτσι έγινε και το 1997. 

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε

Πρόταση των Τούρκων. Άρα ομάδες με διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών δεν μπορούν να ισοβαθμισουν. Κρίμα οι δύο νίκες με Αρμάνι.

• Με στεναχωρείς 1
Δημοσιεύτηκε

Άσχετα αν για τα επόμενα άμεσα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο, πρέπει να καταλήξουν σε ένα σχέδιο. Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουν οι ομάδες την βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Μεχρι σημερα διαβασα πως θα θα ψηφισουν οι ομαδες αυτο που θελουν..και γιαυτο θα υπαρχουν πολλες προτασεις... ο καθενας για την ομαδα του να προστατεψει τα συμφεροντα της... για να δούμε τι θα γινει......

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Τελικά η απόφαση πάρθηκε (ακύρωση όλων των ματς με τις αρκούδες) και αυτό μας ευνοεί. Αν παίξουμε στα εναπομείναντα ματς σοβαρό μπάσκετ, δεν έχουμε κοβιντ, τραυματισμούς και πτώση στην απόδοση μας, μπορούμε μέχρι και 2οι. Όπως μπορούμε και 6οι, σεναριο καθόλου απίθανο επίσης. Η ομλαδα δεν έχει το βάθος που έχουν άλλες μεγάλες ομάδες και αυτό ειναι το μελανό σημείο μας. Ας παραμείνουμε προσγειωμένοι, κάθε ματς τελικός και πάμε με τρέλα όσο πιο μακριά μπορούμε.  

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Έστω ότι σταματάει ο πόλεμος σε λίγες μέρες. Θεωρείτε ότι οι Ρώσοι θα θέλουν να συνεχίσουν;

Δημοσιεύτηκε

Όχι δεν θα συνεχίσουν οι Ρώσοι γιατί οι ομάδες τους διαλύθηκαν.Εφυγαν από όλες τις ομάδες σχεδόν όλοι οι ξένοι παίκτες.Για φέτος έχει τελειώσει για αυτούς η Ευρωλίγκα και το Γιουροκαπ,τώρα αν με ρωτάς για του χρόνου τι θα γίνει,κάνεις δεν ξέρει.ςδω αλλάζει καθημερινά η ζωή μας από όλο αυτό,δεν θα αλλάξει και το μπάσκετ;;;

• Create New...