Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ναι αλλα δεν κερδίζει εκτός έδρας

StamosK

Recommended Posts

205566e882fc6f0c1cf8e3b5472cf619.jpg

Άργησα να γράψω γνώμη για το ματς της Παρασκευής, πάρτε την όμως.

Αρχικά να πω ότι απλά γουστάρω να βλέπω την ομάδα να παιζει έτσι. Στην περίοδο της «κρίσης» του Ιανουαρίου ειχα γράψει ότι ναι μεν τα πράγματα φαίνονταν πολυ μαύρα, αλλα στην τελική οι μεγάλες ομάδες εκει ξεχωρίζουν. Μπορούν να διαχειριστούν τις κρίσεις. Και απο ότι φαίνεται μια χαρά την διαχειριστήκαμε στην τελική.

Στα του ματς τωρα θεωρώ ότι μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση. Το ότι δεν γράφτηκε ιστορία στο πρώτο ημίχρονο οφείλεται κυρίως στο επιθετικό κρεσέντο του εικονιζόμενου (έλα να ανανεώνουμε κύριε Τάιλερρρρρ) γιατί αμυντικά κάναμε απο τις χειρότερες εμφανίσεις μας.

Απο την αλλη στο δεύτερο μέρος σοβαρευτήκαμε. Έσφιξε η αμυνα οργανώθηκε η επίθεση και ουτε λιγο ουτε πολυ δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου απο την οθόνη. Δεν ξερω για εσάς, αλλα εμένα μου αρέσει παααααρα πολυ αυτο που βλέπω. Μπαρτζωκα οσο αλαλούμ ήταν η ομάδα πέρσι αλλο τοσο ομαδάρα έχεις χτίσει φέτος. Πως σκατα το κατάφερες σε δυο χρονιές να παρουσιάσεις τοσο διαφορετικό πρόσωπο δεν μπορώ να καταλάβω.

ΥΓ1 Χασαν Μαρτιν δείχνει να βρίσκει επιθετικά πατήματα [emoji736]

ΥΓ2 Λαρυ έκανε το ξέσπασμα που περιμέναμε [emoji736]

ΥΓ3… kill bill, εσυ που το ξέρεις καλύτερα απο όλους… ρίξε ενα τηλεφωνακι στον Τάιλερ να του εξηγήσεις ποσο καλύτερο ειναι να έχεις ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα παρά να εισαι απλά μέλος μιας άλλης. [emoji56]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τροποποιήθηκε > από StamosK
  • Μου αρέσει 1

• Admins

Άλλαξε το σενάριο στο sequel καθώς ο πρωταγωνιστής αποχώρησε από το cast. Να μην πάρει τηλέφωνο ο Βασίλης, να μαζέψει εμπειρίες σαν κόουτς να πάρουμε και μ αυτόν κούπα.:spanoulis:

Προσωπικά μ αρέσει πολύ που φέτος δεν έχουμε κομπάρσους. Αυτό θα πει στην πράξη παίρνω το 100% του καθενός και ειδικά με ρόστερ 10-11 παιχτών δύο είναι οι προτεραιότητες: α) υγεία και β) κάθε συνεισφορά μετράει και επηρεάζει. Μεγάλος fan του κόουτς δε θα μπορούσα να χαρώ λιγότερο αλλά αντικειμενικά έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Πέραν των περιορισμών που έχουμε βάσει ρόστερ αποπνέουμε σιγουριά, σταθερότητα, χαρακτήρα και δείχνουμε διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα.

Ο Χασάν είναι σοβαρός 'εργάτης'. Ότι και να λέμε είναι φιλότιμος παίχτης. Και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο με απόκτηση τριαριού που θα προσφέρει σκορ και θα ανοίγει χώρους.

• Μου αρέσει 2

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.